Jump to content

Ka-ramba

Active users
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zaanstad

Previous Fields

 • Voornaam
  Erwin
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Anders

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ka-ramba's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Haha...nee nog niet...ikzal ff beter opletten! 👋 👋
 2. Is het niet zo dat aan het einde van je schakelkabels bij de versnellingbak oogjes aan de kabels zitten waar een rubber in zit? Misschien is deze er uit of gescheurd, daar lijken de symptomen wel op.
 3. Haha, da's wel het mooiste... Ik ga toch maar ff door met het zoeken naar aanpassen huidige situatie, is ook beetje de uitdaging hé.
 4. Het besparen is idd een deel van het verhaal, wat is ook gezien heb is dat de lamphouder in de koplamp wat te lijden heeft, deze worden nogal bros. Heb het idee dat het nogal heet wordt, heb ook gekeken of hier led voor is maar de combi met grootlicht schijnt niet geweldig te zijn. Daarom het idee om het schakelbaar te maken, scheelt warmte. Het weer aanschakelen na het file rijden heb ik alle tijd voor...😂 Wat ook nog een dingetje kan worden is of ik geen melding krijg van defecte verlichting, dat gaan we dus ook nog zien.
 5. Dat met die zekering zal ik gaan proberen, als dat werkt is er idd wel iets schakelbaars van te maken. Dat het niets kost is niet helemaal waar, is toch 2 x 55w in vermogen en versleten lampen moeten ook vrvangen worden, is combi met grootlicht, dat moet blijven werken. En zichtbaar in de file...
 6. Ha Leon, Nee, helaas niet, schijnt sinds 2014 verplicht aan te moeten De enige manier om de H15 uit te krijgen is stadslicht aanzetten en dan gaan ook de achterlichten mee aan... Gaat dus echt om een fix om dit voor elkaar te krijgen. Oja...wil liever niet onder motorkap de bedrading knippen, als het kan binnen wel.
 7. Beste forummers, Graag zou ik tijdelijk de drl willen kunnen uitschakelen, dit met een schakelaar of een relais, handmatig dus. Het mooiste zou zijn dat dit naopnieuw starten ongedaan gemaakt is, dus de dlr werkt dan gewoon weer, wordt dus wss een overname relais. De Fiesta is een MK 7,5 2015 met halogeen verlichting en de dlr is dus H15 lamp. Het mooiste zou zijn om een electrisch licht schema te vinden/krijgen om uit te zoeken wat een werkbare oplossing zou zijn. Ik wil dit omdat ik helaas steeds vaker in de file sta, overdag, en het onnuttig vind om dan de verlichting te voeren. Grt, Erwin.
 8. Ik zou het zeker even bij de garage vragen die de dynamo vrvangen heeft.
 9. Ha Patrick, Ik heb wel interesse in je velgen met winterbanden, heb je die nog? Kan ik hiervoor ook de moeren van mijn stalen velgen voor gebruiken? Ik heb intussen andere velgen gekocht, ik hoop dat je er een ander blij mee kan maken. 😉 Grt, Erwin.
 10. Van harte welkom! Zeker met die fraaie collectie.
 11. Direct onder het achterlicht zitten hele kleine nokjes bevestigingspunten, vanaf de hoek van het achterlicht naar beneden gaan al wat lastiger. Daar is de naad zo smal dat er niets tussen te krijgen is,vandaar een tikje vanaf achter op de bumper, easy does it.
 12. Heb een mk7,5 en daar zelf een Brink trekhaak onder gezet, past perfect. Het lastigste was de bumper voorzichtig onder de achterlichten losklikken. Maar met een paar voorzichtigen tikken op de bolle hoek van de bumper, met een beetje spanning erop, best te doen. Voor mij ook een voordeel is dat de trekhaak een échte balk is, de orginele is slechts een gezet stuk ijzeren plaat, nu dus lekker stevig. Kan mij niet voorstellen dat het bij de Titanium anders is wat bevestiging bereft, is volgens mij wat bodemplaat betreft gelijk.
 13. Van wat ik van de Focus weet is dat dit niet altijd het geval hoeft te zijn, hoe raar ook.
 14. Jazeker, als de potmeters aan je gaspedaal niet goed meer werken weet je ecu en gasklep niet meer goed wat te doen.
 15. Heeft deze geen elektronisch gaspedaal? Daarbij komen precies deze klachten op voor, vervangen gaspedaal is dan meest gelukte oplossing.
×
×
 • Create New...