Jump to content

SladanNedic

Active users
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Sladan
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SladanNedic's Achievements

Fiesta Newbie

Fiesta Newbie (3/22)

 1. Diagnose zelf vastgesteld, hoop dat het klopt. Auto startte niet meer en na het opladen kon ie wel starten maar hield het niet lang vol..... Dus nu aan de slag met de dynamo/alternator. Ging prima totdat ik bij de alternator kwam; daar hang een metalen plaat bovenop. Die lijkt op 3 punten vast te zitten die niet of heel moeilijk bereikbaar zijn. Heeft iemand hier ervaring mee gehad? Betreft een 1.6 tdci uit 2013.
 2. Voor zover ik het heb doorgelezen willen er een paar wel de garantie overnemen mits je niet te veel vraagt. Dus meestal stage 1.
 3. Ben op zoek naar een pookknop voor een 2013, 1.6tdci, 5 versnellingen. Iemand die een leuke knopje zag? Wie o wie weet waar je de fittingen van de interieur lampjes kan kopen? Kleine fittingen van het merk Hella....een aantal zijn namelijk verdwenen nadat een "handige" klusser in de auto werkte.
 4. Met een 1.6TDCI een snelheid behaald van 210km/h volgens de navigatie. Het duurde wel een paar minuutjes bergafwaarts op de Autobahn!
 5. Er zijn tuners die je fabrieksgarantie overnemen! Dat neemt wel een paar zorgen af.
 6. Sinds kort doet mijn airco het alleen op de hoogste en laagste stand, tussenin heb ik niks. Ook wanneer de airco is uitgeschakeld komt hetzelfde probleem voor. Het betreft een mk7 uit 2013 met een 1.6 TDCI motor. En, nog 2 dingen! Ik ben al een tijd opzoek naar de fittingen van de interieur lampen. Het gaat om fittingen van het merk Hella. Maar kon ze nergens vinden, iemand een idee? En als laatste, auto uitgeleend en diegene reed door de wasstraat met de antenne erop! Gaat om antenne met het voetje erbij(hele ding in principe) waar zou ik die kunnen vinden? Alvast enorm bedankt!
 7. Zeer tevreden over de auto en motorblok! 50k km gereden en zonder problemenn. Paar keer op vakantie geweest en zeer prettig rijden(vermogen valt natuurlijk iets tegen wanneer je bergopwaarts gaat met 96pk) Verbruik ligt met een zware voet en 205mm brede banden bij de 6L per 100km wat niet al te slecht is aangezien er ook geen 6e versnelling is. Maar auto heeft me nooit in de steek gelaten!
×
×
 • Create New...