Jump to content

Bankstel

Active users
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

About Bankstel

 • Birthday 14-08-2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alphen aan den Rijn

Previous Fields

 • Voornaam
  Kees
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

148 profile views

Bankstel's Achievements

Fiesta Newbie

Fiesta Newbie (3/22)

 1. Ik had al een ander knopje van de sloop gehaald en die deed het ook niet, dus dan laat ik het maar zitten. Bedankt voor de hulp in ieder geval!
 2. Sleutelen kan ik wel enigszins, maar van het elektro aspect weet ik echt helemaal niks haha. Met de GEM test kwam er een piepje en gingen de knipperlichten aan als ik op de achterklep knop drukte, dus ik neem aan dat er dan spanning is. Meten heb ik niet gedaan want ik heb geen spanningsmeter, en zoals ik al zei heb ik daar geen verstand van haha. Met "schakelaar 101" bedoel je het knopje toch?
 3. Hallo allemaal, Ik heb een probleempje met mijn Ford Fiesta MK6 2005. Als ik de achterklep open wil doen met de knop op het dashboard gaat de achterklep niet open. Met het knopje op de afstandsbediening en de sleutel zelf gaat hij wel open. Ik heb al gekeken naar het motortje van de achterklep, en die wordt helemaal ingedrukt met het knopje van de afstandsbediening maar als ik het knopje op het dashboard gebruik doet hij niks. Ook heb ik een GEM test gedaan, en het knopje geeft stroom aan de GEM Unit. Ik vermoed dus dat dit een kabelbreuk is, maar daar ga ik natuurlijk niet mijn hele dashboard voor uit elkaar halen. Hebben jullie nog ideeën wat het kan zijn? Ik hoor het graag!
 4. Hallo allemaal, Ik ben Kees, 19 jaar en woon in Alphen aan den Rijn. Ik heb iets meer dan 2 jaar geleden een groene 3 deurs Ford Fiesta Mk6,5 1.3 uit 2006 gekocht voor mijn ouders waar ik regelmatig in heb gereden, tot ik kort na mijn 18e verjaardag een Peugeot 106 heb gekocht. Afgelopen vrijdag was het voor mij ook tijd om een Ford Fiesta, een zwarte 3 deurs Mk6 1.3 uit 2005 met maar 160k op de teller, op mijn naam te schrijven. Voor 200 euro overgekocht van de dochter van de baas vanwege een lekke koppakking. Vergeleken met de groene van mijn ouders is deze best luxe aangekleed met onder andere lichtmetalen velgen, elektrische ramen en buitenspiegels, airco en een sleutel met keyless entry. Voor 200 euro werkt natuurlijk niet alles perfect. Zo is het aircoknopje kapot, doet het dashboardknopje van de achterbak het niet (maar wel met het knopje van de sleutel), de lekke koppakking waar ik het over had en heb ik uiteraard ook afgebroken stoel hendels. Mijn plannen met de auto zijn om hem in ieder geval op te knappen, en dan waarschijnlijk door te verkopen. Omdat ik geen idee heb wat er mis is met het achterbak knopje (nieuwe knop van de sloop doet ook niks, en ik kan ook geen kabelbreuk vinden), heb ik maar even een account aangemaakt om het aan jullie te vragen. Dus die vraag zal binnenkort wel volgen op het forum. Als jullie wat weten hoor ik het graag. Groeten
×
×
 • Create New...