Jump to content

Black-mk8-ST

Active users
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

About Black-mk8-ST

 • Birthday 18-03-1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vlaardingen
 • Interests
  Fotografie, F1, WRC Rally, Snowboarden, Zeilen

Previous Fields

 • Voornaam
  Yannic
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Black-mk8-ST's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Afgelopen vrijdag eindelijk de Milltek GPF back laten monteren bij Mebu. Maar was het wachten meer dan waard. Zoveel meer beleving van het geluid, pops zijn ook veel beter te horen in de auto.
 2. Oooh, ja dat schiet ook lekker op. Heb net even de voorwaarden bekeken (om te huilen) makkelijk extra geld verdienen. Thanks voor je advies met de remmen. Ga ik dit toch maar overwegen, als ze die uitlaat toch eronder knallen kan ik dat misschien ook maar gelijk laten doen πŸ˜€!
 3. Milltek uitlaat is besteld bij mebu, gekozen voor de cerakote black eind tips. Hopelijk kan die snel geleverd worden 🀞🏼. Chippen laat ik even voor wat het is, vorige eigenaar heeft een verlenging op de garantie gedaan van 7 jaar. Dus de auto zit tot 2026 in de garantie. 1 ander ding zit ik wel over na te denken en dat zijn de remmen 🧐. Heeft het aanpassen van de voor/achter schijven plus remblokken veel zin om een beter remmende auto te krijgen? Ik vind de remmen nogal lui. zit dan namelijk te denken aan de EDC varianten met yellow stuff blokken. https://autosportmebu.nl/product/ebc-brakes-sportremschijf-gd2091/
 4. Dit is echt verschrikkelijk. Moet zeggen dat ik met m’n vorige auto’s ook wel door de wasstraat ging. Maar met m’n nieuwe fiesta gewoon met de hand poetsen. Vorige eigenaar heeft de wasstraat denk ik ook goed bezocht. Goede poetsbeurt mag de auto wel krijgen.
 5. Ik heb een ST3 met performance pack, sper merk je wel inderdaad als je sportiever gaat rijden, dus dat kan wel een gunstige toevoeging zijn? Launch control is een leuk, maar je moet er niet veel van verwachten. Overigens heb ik deze optie pas 1x gebruikt sinds ik deze auto heb. Maar het is leuk om te zeggen dat je hebt.
 6. Ik ga voorlopig eerst ff genieten. Daarna maar is kijken wanneer we het e.e.a. gaan doen. Komt ook nog een verhuizing aan in September dus moet de knip wel een beetje dicht houden πŸ˜›. Chip en uitlaat staan wel hoog op m'n lijst!
 7. Van de 4 auto's die ik nu heb gehad waren de modellen, zwart, grijs, oranje en de corsa waar ik nu in rij wit. Ik moet zeggen die speciaal geleverde oranje kleur van de fiesta is wel heel erg dik. Ook die grijze kleur (ST200) vind ik ook erg mooi. Maar zwart is altijd een goede keus.
 8. Thanks!! Dat gaat zeker goed komen. Ooh top, ik heb intresse :). Laten we even contact hebben, prijs is overigens goed.
 9. Thanks voor je antwoord, daar kan ik zeker wat mee. Zit tussen REVO en Mountune inderdaad een flink verschil, dit had ik nog niet eens gezien. Ik ga mee in jouw bevindingen. Mountune zal dan zeker de optie worden. Was de installatie via bluetooth makkelijk te doen? Milltek zie je er inderdaad ook veel vaker onder zitten, binnenkort maar even informeren bij MEBU wat het mag gaan kosten.
 10. Ja dat dakraam zal super fijn zijn. Niet open kunnen doen met proefrijden, viel iets te veel water uit de lucht. Donderdag ophalen en wordt mooi weer πŸ˜„.
 11. Even voorstellen, ik ben Yannic, 29 jaar en woon in Vlaardingen. Sinds gisteren eigenaar geworden van een Fiesta MK8 ST uit 2019. Aangeschaft bij House of cars. Het is mijn eerste Ford. Hiervoor 3x mini gereden (Cooper one, Cooper Roadster, Cooper one) de laatste 3 jaar in een Corsa D. Deze nieuwe auto gaat zeker elke dag een grote glimlach bezorgen. Komen er aanpassingen?: Twijfel tussen Miltek of Mountune uitlaat Maxton spoiler lip, wat is het verschil tussen v1,v2 en v3? Revo of Mountune chip Verdere aanpassingen nog niet op het oog, maar zal niet uitsluiten dat het alleen bij bovenstaande blijft πŸ˜‹. https://www.houseofcars-eindhoven.nl/occasions/26460687/ford-fiesta-1-5-200pk-ecoboost-st-3/
Γ—
Γ—
 • Create New...