Jump to content

Black-mk8-ST

Active users
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

About Black-mk8-ST

 • Birthday 18-03-1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vlaardingen
 • Interests
  Fotografie, F1, WRC Rally, Snowboarden, Zeilen

Previous Fields

 • Voornaam
  Yannic
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Black-mk8-ST's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Woooooooow vet, gefeliciteerd!! Ben benieuwd wat je met deze van plan bent.
 2. Ik schrok ook behoorlijk van die prijs. Ik heb even internet afgestruind, maar ik denk dat velen er zo overdenken. Want kom er geen eens een YouTube filmpje van tegen πŸ˜….
 3. In de auto merk je inderdaad niet heel veel meer, behalve de constante brom (niet vervelend). Gister avond toch nog maar is even gekeken, m’n buurman ff wat revjes laten geven en merkte toch wel dat de pops harder zijn, dus dat is wel tof. Vanmorgen ook duidelijk gemerkt toen ik m’n dakraam open had staan. Dus absoluut een verbetering.
 4. Bij de fiesta merk je meer brom tijdens het rijden. Over de pops weet ik nog niet echt of het echt harder is, misschien ligt dat ook aan de tune van Mountune? Maar er is zeker meer geluid aanwezig, merk je vooral bij wegrijden onder viaducten etc, dat galmt lekkerrrrr door. installatie was inderdaad vrij simpel. Alleen de binnenste plastic bescherm kap met de gele nopjes ging er bij mij vrij lastig af. Paar plastic lipjes hebben het niet overleefd πŸ˜…. Alles daarna was echt makkelijk en sprak gewoon voor zich.
 5. Pakketje komt vanmiddag binnen πŸ™ŒπŸ». Zaterdag even lekker knutselen ermee.
 6. Ik kreeg vanmiddag al een bericht van UPS maar ligt daar nog niet. Hopelijk voor het weekend binnen πŸ˜„
 7. Wij hadden elkaar op insta al even gesproken. Waar wat een bizar verschil en ook ik maar denken wanneer die lekker ploft dat die klep openstond πŸ˜…. Setje van het weekend ook besteld, hoop dat die deze week binnen is. Geven aan binnen 7 werkdagen. Hoe snel was die er bij jullie?
 8. Afgelopen vrijdag eindelijk de Milltek GPF back laten monteren bij Mebu. Maar was het wachten meer dan waard. Zoveel meer beleving van het geluid, pops zijn ook veel beter te horen in de auto.
 9. Oooh, ja dat schiet ook lekker op. Heb net even de voorwaarden bekeken (om te huilen) makkelijk extra geld verdienen. Thanks voor je advies met de remmen. Ga ik dit toch maar overwegen, als ze die uitlaat toch eronder knallen kan ik dat misschien ook maar gelijk laten doen πŸ˜€!
 10. Milltek uitlaat is besteld bij mebu, gekozen voor de cerakote black eind tips. Hopelijk kan die snel geleverd worden 🀞🏼. Chippen laat ik even voor wat het is, vorige eigenaar heeft een verlenging op de garantie gedaan van 7 jaar. Dus de auto zit tot 2026 in de garantie. 1 ander ding zit ik wel over na te denken en dat zijn de remmen 🧐. Heeft het aanpassen van de voor/achter schijven plus remblokken veel zin om een beter remmende auto te krijgen? Ik vind de remmen nogal lui. zit dan namelijk te denken aan de EDC varianten met yellow stuff blokken. https://autosportmebu.nl/product/ebc-brakes-sportremschijf-gd2091/
 11. Dit is echt verschrikkelijk. Moet zeggen dat ik met m’n vorige auto’s ook wel door de wasstraat ging. Maar met m’n nieuwe fiesta gewoon met de hand poetsen. Vorige eigenaar heeft de wasstraat denk ik ook goed bezocht. Goede poetsbeurt mag de auto wel krijgen.
 12. Ik heb een ST3 met performance pack, sper merk je wel inderdaad als je sportiever gaat rijden, dus dat kan wel een gunstige toevoeging zijn? Launch control is een leuk, maar je moet er niet veel van verwachten. Overigens heb ik deze optie pas 1x gebruikt sinds ik deze auto heb. Maar het is leuk om te zeggen dat je hebt.
 13. Ik ga voorlopig eerst ff genieten. Daarna maar is kijken wanneer we het e.e.a. gaan doen. Komt ook nog een verhuizing aan in September dus moet de knip wel een beetje dicht houden πŸ˜›. Chip en uitlaat staan wel hoog op m'n lijst!
 14. Van de 4 auto's die ik nu heb gehad waren de modellen, zwart, grijs, oranje en de corsa waar ik nu in rij wit. Ik moet zeggen die speciaal geleverde oranje kleur van de fiesta is wel heel erg dik. Ook die grijze kleur (ST200) vind ik ook erg mooi. Maar zwart is altijd een goede keus.
Γ—
Γ—
 • Create New...