Jump to content

Mattijs

Active users
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mattijs

 1. Nee die zijn er niet, lees hun voorwaarden maar eens goed door.
 2. Correct, maar ik zie werkelijk heel veel soorten, er is zonder VIN niet uit te komen.
 3. Wijze uitspraak, hou ook eens rekening met de service-adviseur 😇
 4. Welkom! De 140 pk is wel degelijk anders als de 100 en 125, de koppakking en de turbo zijn sowieso verschillend.
 5. Dat zie ik niet zitten, ik heb zo'n vermoeden dat het meer slijtage oplevert aan prijzige onderdelen.
 6. Dan had je de mijne moeten overnemen, ik wil wel een blauwe 🤣
 7. MIjn 2018 1.0 Ecoboost had het niet, mijn 2019 ST heeft het wel. Het is lichtjes merkbaar, vooral op 113 km/u op cruisecontrol, maar er zit niet voor niks een Sport-stand op.
 8. Die zijn helaas niet meer leverbaar.
 9. Ik ben werkzaam bij een dealer, dus ik vind het niet kunnen binnen de garantie, ze kunnen het bij Ford ongetwijfeld zien.
 10. Bedankt voor de info, deze staat ook zo in mijn Ford systemen 😉 Het zou lager kunnen zijn, maar het is toch tot 890 en 805 kg, dan maakt het toch niet uit als de asbelasting lager zou zijn?
 11. Uiteraard zijn de upgrades prachtig, maar in de garantieperiode pas ik motorisch niets aan en deze duurt helaas nog 3 jaar. Ja inderdaad Pilot Sport 4, maar is geen bevredigend alternatief in deze maat. De Fiesta staat standaard zo hoog, maar verlagingsveren staan dan weer wel op mijn verlanglijstje, ze zijn ook niet zo prijzig bij Ford.
 12. Ik ben geen fotograaf en poetser, ik probeer meer foto’s te maken 🙃
 13. Dank je wel, zelfs zonder proefrit heb ik er geen enkel moment spijt van.
 14. Ik raad het iedereen aan!
 15. Ja dat zit wel goed, ze zaten ook onder de vorige Fiesta. Ik weet uit ervaring dat de bandenspanning ook behoorlijk van invloed is. Ik heb ze achter op 2,3 bar, dat maakt het kontje wel lekker los, nog hoger is levensgevaarlijk bij een noodstop op hoge snelheid weet ik uit ervaring.
 16. Ja die upgrades van jou volg ik op de voet, maar ik durf dat misschien niet in de garantietijd. Ik heb wel interesse in een andere intake, misschien dat ik daar nog een naar ga kijken.
 17. Mijn naam is Mattijs, 38 jaar. Dit is mijn tweede Fiesta inmiddels, misschien was de vorige wel ‘specialer’ dan de huidige ST. In 2017 een gloedjenieuwe Fiesta ST Line besteld bij mijn werkgever, (destijds was ik receptionist bij een Ford-dealer, vorig jaar ben ik overgestapt naar Mercedes-Benz). 5 deurs ST Line Frozen White Half lederen bekleding Panorama dak Verder bijna fully-loaded minus elektrische ruiten achter en Drivers pack 3. 1 februari 2018 geleverd en nooit spijt van gehad, wat een goede auto. Maar na een tijdje kwam ik erachter dat
×
×
 • Create New...