Jump to content
Fiestaclub.nl

Mattijs

Active users
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Mattijs

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Mattijs
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mattijs

  Hoedenplank beugel/houdertje

  1539663
 2. Mattijs

  2019 Fiesta ST3

  Dat zie ik niet zitten, ik heb zo'n vermoeden dat het meer slijtage oplevert aan prijzige onderdelen.
 3. Mattijs

  Dragunov's Ford Fiesta MK8 ST Ultimate

  Dan had je de mijne moeten overnemen, ik wil wel een blauwe 🤣
 4. Mattijs

  Motor geluid vind ik erg storend

  MIjn 2018 1.0 Ecoboost had het niet, mijn 2019 ST heeft het wel. Het is lichtjes merkbaar, vooral op 113 km/u op cruisecontrol, maar er zit niet voor niks een Sport-stand op.
 5. Mattijs

  2019 Fiesta ST3

  Die zijn helaas niet meer leverbaar.
 6. Mattijs

  2019 Fiesta ST3

  Ik ben werkzaam bij een dealer, dus ik vind het niet kunnen binnen de garantie, ze kunnen het bij Ford ongetwijfeld zien.
 7. Mattijs

  2019 Fiesta ST3

  Bedankt voor de info, deze staat ook zo in mijn Ford systemen 😉 Het zou lager kunnen zijn, maar het is toch tot 890 en 805 kg, dan maakt het toch niet uit als de asbelasting lager zou zijn?
 8. Mattijs

  2019 Fiesta ST3

  Uiteraard zijn de upgrades prachtig, maar in de garantieperiode pas ik motorisch niets aan en deze duurt helaas nog 3 jaar. Ja inderdaad Pilot Sport 4, maar is geen bevredigend alternatief in deze maat. De Fiesta staat standaard zo hoog, maar verlagingsveren staan dan weer wel op mijn verlanglijstje, ze zijn ook niet zo prijzig bij Ford.
 9. Mattijs

  2019 Fiesta ST3

  Ik ben geen fotograaf en poetser, ik probeer meer foto’s te maken 🙃
 10. Mattijs

  2019 Fiesta ST3

  Dank je wel, zelfs zonder proefrit heb ik er geen enkel moment spijt van.
 11. Mattijs

  2019 Fiesta ST3

  Ik raad het iedereen aan!
 12. Mattijs

  2019 Fiesta ST3

  Ja dat zit wel goed, ze zaten ook onder de vorige Fiesta. Ik weet uit ervaring dat de bandenspanning ook behoorlijk van invloed is. Ik heb ze achter op 2,3 bar, dat maakt het kontje wel lekker los, nog hoger is levensgevaarlijk bij een noodstop op hoge snelheid weet ik uit ervaring.
 13. Mattijs

  2019 Fiesta ST3

  Ja die upgrades van jou volg ik op de voet, maar ik durf dat misschien niet in de garantietijd. Ik heb wel interesse in een andere intake, misschien dat ik daar nog een naar ga kijken.
 14. Mattijs

  2019 Fiesta ST3

  Mijn naam is Mattijs, 38 jaar. Dit is mijn tweede Fiesta inmiddels, misschien was de vorige wel ‘specialer’ dan de huidige ST. In 2017 een gloedjenieuwe Fiesta ST Line besteld bij mijn werkgever, (destijds was ik receptionist bij een Ford-dealer, vorig jaar ben ik overgestapt naar Mercedes-Benz). 5 deurs ST Line Frozen White Half lederen bekleding Panorama dak Verder bijna fully-loaded minus elektrische ruiten achter en Drivers pack 3. 1 februari 2018 geleverd en nooit spijt van gehad, wat een goede auto. Maar na een tijdje kwam ik erachter dat deze echt 100 pk te weinig had, en dan is er maar 1 alternatief. Een paar weken gekeken naar een nieuwe ST in Performance Blue, maar deze werd toch echt te duur. En als een donderslag bij heldere hemel zag ik dat er een jong gebruikte op voorraad stond, er werd een goede prijs gemaakt en zo werd ik eigenaar van een ST3 uit 2019. Frozen White Performance Pack Winter Pack B&O Destijds 15.000km, nu bijna 28.000. Ik heb geen plannen met de ST, standaard is hij gewoon al prima. Het enige wat eigenlijk anders zou moet, zijn de banden. De ps4’s hebben echt heel weinig grip als ze niet opgewarmd zijn, maar helaas is er in de standaard maat geen alternatief.
×