Jump to content

Klerkmeister

Active users
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Maarten
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Klerkmeister's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. De volumeregeling en de schakelaar voor (o.a.) wijzigen van zenders op mijn stuur reageren soms niet. Is dit een bekend probleem? Ik wil hier niet zomaar contactspray inspuiten, aangezien de aluminiumkleurige coating daardoor mogelijk wordt aangevreten.
 2. Hier "diegene die zijn auto heeft laten tunen bij Ttune". 😎 Voor het tunen: 121,4pk bij 5455rpm en 199Nm bij 2317rpm Na het tunen: 153,9 pk bij 4916rpm en 247,8Nm bij2664rpm. Ttune, Echt. Kosten 349 euro, inclusief afstellen op vermogensbank. En inderdaad, het verbruik is duidelijk gedaald!
 3. Ik heb zeer goede ervaringen met Ttune in Echt. Geen standaard-doosje dat gemonteerd wordt, de auto komt op de rollenbank om te testen en vervolgens wordt de motor op maat, naar jouw wensen afgesteld. Alles bij elkaar 349 euro. Zie ook elders op dit forum bij Ervaringen tuning lange termijn.
 4. Tja. Ben ik weer terug bij af, want het gaat nou net om plaatjes...
 5. Tja, dat is wel lastig, want in dit geval kan ik dus maar bij 1 topic een plaatje tonen.
 6. Ik krijg een melding dat ik een limiet van 250kB heb en daar met mijn bestand van 257kB al overheen ben gegaan.
 7. Het probleem is niet het uploaden, maar het feit dat mijn map met Attachments te vol zit. Ik zoek een mogelijkheid deze leeg te maken.
 8. Ik heb voor een topic een bestand ge-upload. Nu wil ik voor een nieuwe topic een andere foto uploaden, maar krijg de mededeling dat mijn attachments al vol zitten. Als ik hier vervolgens naar toe ga, zie ik geen mogelijkheid om het oude attachment te verwijderen. Hellep?
 9. Nieuwe velgen liggen er onder. 2015 Fiesta MET TPMS in de velgen.
 10. Beste Kees, dan weet ik nog steeds niet of ik een passief of actief (TPMS) systeem heb.
 11. Dat zeg ik. Die zit hier gelukkig vlakbij.
 12. Ford-garage had geen idee (..). Dat de merkgarage geen idee heeft is een ervaring die ik al vaker heb meegemaakt, zowel bij auto's als motoren. Merkspecialist gaf aan te kijken naar sticker in deurstijl. Daar staat een sticker met een bandenspanningslogo en een verwijzing naar de gebruiksaanwijzing. Aangezien de auto is ingevoerd, is het maar de vraag of de juiste Nederlandse versie er in ligt. Tja. Eens kijken of ik bij de bandenboer verder kom. Ik kan overigens wel het controlesysteem resetten. Ik vraag me af of dat bij een passief systeem (Via ABS) wel kan/noodzakelijk is.
 13. Laat ik het duidelijker formuleren. Ik krijg GEEN foutmelding, maar bij het contact inschakelen lichten alle controlelampjes op en daar staat het "bandenspanninglogo met de oranje band op". Verder geen storingsmeldingen gekregen. De auto heb ik 1,5 jaar, nooit melding gekregen, ook niet terwijl de banden een duidelijk te lage spanning (1,9 bar) hadden.
 14. Volgens mij hebben de velgen van mijn 2015 1.0 Ecoboost geen TPMS-sensoren. Ik krijg bij het starten het oranje symbooltje met de band, geen overzicht van separate drukken. Als ik hier op het forum lees, dan wordt er aangegeven dat vanaf 2015 TPSM eigenlijk standaard is. Kan het zijn dat dit komt omdat mijn auto heel lang geleden uit Duitsland is ingevoerd? Of is het vanaf 2015 toch niet zo standaard?
×
×
 • Create New...