Jump to content

Fictions

Active users
 • Posts

  67
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Bas
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fictions's Achievements

Fiesta Wannabee

Fiesta Wannabee (5/22)

 1. Dat is een goede om rekening mee te houden! Ik wacht nog even af tot er wat meer reviews zijn voordat ik hem ga bestellen Er zijn wel nieuwe mogelijkheden, voor als je iedere dag je auto rijd wel lekker
 2. Pakketjes besteld na 1 juli hebben dit probleem niet meer. IOSS is inmiddels breed beschikbaar.
 3. Zeker, al zijn er meerdere sellers en weinig reviews tot nu toe. [1-7 19:15] Bas: Let's shop together on AliExpress with new user coupons Your € 2,59 in coupons are here! https://a.aliexpress.com/_vB0gAj [5-7 21:57] Bas: Please help me choose! € 301,65 32%OFF | For Ford Fiesta 2008-2016 Car Radio Android 10.0 9 Inch Multimedia Stereo Navigation GPS Car DVD Player Bluetooth Audio Player https://a.aliexpress.com/_vWb6SJ [10-7 09:45] Bas: Please help me choose! € 281,26 28%OFF | IPS Android 10.0 6+128G Car GPS Navi For Ford Fiesta 2009-2016 Auto Audio Radio Stereo Multimedia Video Player Head Unit Recoder https://a.aliexpress.com/_vpp0cN Ook even goed opletten of je het kan laten shippen uit de EU, dat scheelt geld.
 4. Beste Fiestaclubbers, Afgelopen week heb ik een relatief nieuwe Android 10 head unit gespot op Aliexpress. Ongeveer 410 euro, afhankelijk vanuit welk land je hem laat bezorgen. Veel units vind ik niet mooi, staan namelijk dicht tegen de voorruit aan. Of zijn oude units met een nog oudere android versie. Ik heb deze unit nog niet besteld, maar wilde jullie hem ook even laten zien. Als het goed is ondersteund deze ook AppleCarplay out-of-the-box. Android auto zou ook moeten werken. Hier wat impressiefoto's:
 5. Rijd je al op cruise controle? Anders meer op cruise rijden, ook in de stad kun je 30 op de cruise Scheelt bij mij zomaar 0.5/100L...
 6. Rond dat getal zal het blijven, iets minder waarschijnlijk. Zie voor verbruik ook deze gegevens: https://www.autoweek.nl/verbruiksmonitor/ford/fiesta/ Zelf rijd ik een gechipte mk7.5 op gemiddeld 5.4/100.
 7. Wat is je gemiddelde verbruik nu? Verbruik is natuurlijk vooral afhankelijk in hoe je de auto rijdt
 8. Uit het niets gekomen? Of langzamerhand gekomen? Daarnaast is de auto gechipt of ongechipt?
 9. Klopt na 6 maanden ben je zelf aan de beurt voor de bewijslast. Ze kunnen er vast achterkomen, neemt niet weg dat het toch opgelost moet worden door de dealer. Al dan niet op kosten van de topic starter.
 10. Volgens mij keek hij naar acceleration time, maar dat is hoe lang de dyno gedraaid heeft. Zegt niets over de 'echte' acceleratie. Spiegels die fluiten kun je niet echt wat aan doen, de USA versie heeft een soort vinnetjes erop wat ervoor moet zorgen dat je daar geen last van hebt. Ik heb mijn spiegels nog eens een beetje aangedrukt, op het plastic. Dat hielp een klein beetje, maar kan ook zijn dat de wind net wat anders stond.
 11. Niet helemaal waar, de verkoper (Ford) moet kunnen aantonen dat het aanneembaar is dat het probleem door tuning is ontstaan. Zullen ze natuurlijk sneller doen bij een probleem met koppeling/motor, dan wanneer er iets van plastic in je interieur afbreekt bijvoorbeeld. Wat ik zou doen; tuning eraf laten halen. Naar de dealer, hopen dat ze er niet achter komen. Zo wel, dan heb je pech maar het zal toch gemaakt moeten worden. Al dan niet betaald door jou/Ford.
 12. Dit herken ik wel! Spiegels fluiten soms al bij 150kmh en soms pas bij 190. Net hoe de wind staat
 13. Mooie waardes hoor! Zou je ook dat grafiekje daarboven kunnen posten? Dat is ook altijd interessant om te zien
 14. Ik rijd 100 op de snelweg (98 GPS) met 4.7/4.9 op 100km nu. Schommelt altijd een beetje afhankelijk van de weg
 15. Dit is dan ook gemiddeld verbruik. Mijn record is van Zeddam naar Arnhem = 28km met een gemiddeld verbruik van 4.3L op 100km Dat is 50-80 en 100 op de snelweg. Verschil met 100 pk naar 145 is natuurlijk groter zoals je zegt dan van 125 > 145
×
×
 • Create New...