Jump to content

Fictions

Active users
 • Posts

  79
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Bas
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fictions's Achievements

Fiesta Wannabee

Fiesta Wannabee (5/22)

 1. Helaas ook niet de paravaan
 2. Ga ik checken, er liggen in ieder geval geen bladeren. @NeverDespair Inmiddels alles afgeplakt gehad, het hele portier tot aan de voor kant van de koplamp. Maar tijdens inklappen van spiegel is het geluid direct weg. Het zou onder de paravaan misschien met een soort vortex richting de spiegel kunnen komen, dat ga ik even checken. Bedankt voor het meedenken.
 3. Heb nu aan de binnenkant van de deur de weerstrips beter vastgezet, ga deze week eens kijken of het de rubberen weerstrips zijn die het probleem zijn.
 4. Goeiemiddag iedereen, Ik heb met mijn Ford Fiesta MK7.5 last van een fluittoon bij hogere snelheden (120 kmh+) Het geluid is niet constant en is volledig afhankelijk van de wind. Soms fluit hij enorm bij 120 kmh (wind tegen) en soms pas bij 170 kmh. Nu heb ik geprobeerd alle naden af te plakken van de spiegel. Aan zowel de aansluiting op het portier, als van de spiegelkap zelf. Het geluid blijft echter nog steeds. Wat het gekke is, het verdwijnt als ik tijdens het rijden mijn spiegels inklap. Hebben jullie nog tips & ervaringen hoe dit misschien te voorkomen is?
 5. Welkom! Inclusief de led units, nice
 6. @Mausl Mijn auto heb ik gekocht bij 59.000, deze ook laten chippen inmiddels 73.000 gelopen. Thermostaat vervangen bij 64.000 De auto heb ik gekocht bij een ander-merk-dealer. De thermostaat was stuk en zij dachten dat de twee streepjes als normaal beschouwd mocht worden. Uiteindelijk wel laten fixen bij de Ford dealer. Toen weer netjes 4 streepjes. Bottomline: Ik heb ook best wat gechipte kilometers gereden met een kappotte thermostaat. En de vorige eigenaar misschien nog wel veel meer kilometers. Gelukkig heb ik geen blijvende schade. Succes in ieder geval!
 7. Het ligt er ook maar net aan wat voor vlekken het zijn. Ik had ongeveer hetzelfde (water+shampoovlekken) dat heb ik vervolgens weg gekregen met https://hg.eu/be-nl/producten/hg-bekleding-reiniger
 8. Hier ben ik ook naar op zoek, maar heb ook al vaker gelezen dat het misschien niet mogelijk is.
 9. Ik heb dit probleem ook, mijn auto komt ook niet altijd goed op temperatuur. Al heb ik wel altijd 3 streepjes. Hij springt dan soms naar 4 en dan vaak snel weer terug naar 3 streepjes. Ook in ben terug geweest langs mijn Garage en langs Ford. Zij geven aan het even af te wachten tot in de winter. (mijn auto komt wel op temperatuur, maar pas na 30 min rijden) Bij Ford gaven ze aan dat de termostaat mogelijk minder goed werkt (wat betekent dat die defect is)
 10. Welkom! Waar heb je de automaat laten chippen?
 11. Die rollenbank is ook meer voor het effect vooraf/achteraf. Een goede tuner optimaliseert jouw map op basis hiervan. Dit doen er maar weinig...
 12. Dat is een goede om rekening mee te houden! Ik wacht nog even af tot er wat meer reviews zijn voordat ik hem ga bestellen Er zijn wel nieuwe mogelijkheden, voor als je iedere dag je auto rijd wel lekker
 13. Pakketjes besteld na 1 juli hebben dit probleem niet meer. IOSS is inmiddels breed beschikbaar.
 14. Zeker, al zijn er meerdere sellers en weinig reviews tot nu toe. [1-7 19:15] Bas: Let's shop together on AliExpress with new user coupons Your € 2,59 in coupons are here! https://a.aliexpress.com/_vB0gAj [5-7 21:57] Bas: Please help me choose! € 301,65 32%OFF | For Ford Fiesta 2008-2016 Car Radio Android 10.0 9 Inch Multimedia Stereo Navigation GPS Car DVD Player Bluetooth Audio Player https://a.aliexpress.com/_vWb6SJ [10-7 09:45] Bas: Please help me choose! € 281,26 28%OFF | IPS Android 10.0 6+128G Car GPS Navi For Ford Fiesta 2009-2016 Auto Audio Radio Stereo Multimedia Video Player Head Unit Recoder https://a.aliexpress.com/_vpp0cN Ook even goed opletten of je het kan laten shippen uit de EU, dat scheelt geld.
×
×
 • Create New...