Jump to content

Fictions

Active users
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

About Fictions

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Bas
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Thanks ga ik dat even checken, al zag ik volgens mij al niets geks. Het gekke is ook dat alleen de rechterspiegel fluit. Ik weet trouwens zeker dat het niet heb rubber is van de deur.
 2. Beste Fiestaclubbers, Toen ik afgelopen week een stukje wat harder reed door Duitsland (180kmh), hoorde ik mijn rechter spiegel fluiten. Nu las ik dat dit een issue is dat meerdere mensen hebben. De Fiesta ST USA heeft hiervoor de oplossing. Vinnetjes op de spiegelkap. Ik heb het partnummer gevonden alleen alle websites komen uit de USA. Wie heeft er een adresje? Of de oplossing hoe dit kan na te maken is?
 3. Niet meer op de testbank geweest, map is iets opgerekt. Vooral te merken als ik boven de 3500 toeren uit kom.
 4. Inmiddels terug geweest naar Tunex en nu helemaal tevreden! Super service
 5. En daarbij is garantie voor je motor leuk, problemen met de bak komen veel vaker voor. Daar geven ze geen garantie op.
 6. Ja ik vind het er goed uit zien! Beter dan glossy zwart. Weet alleen nog niet of ik het ook ga doen. Maar dan kan ik af en toe even kijken op deze foto's haha.
 7. En zitten ze erop inmiddels?🤔
 8. Thanks jouw grafiek heb ik inderdaad gedeeld, bedankt daarvoor
 9. Ik ga ze vragen om de mogelijkheden te bekijken om in ieder geval minder drop-off te krijgen vanaf 3500 toeren. Een precies gelijke grafiek krijg je nooit helemaal. Koppel onderin is bij mij prima en te vergelijken met veel andere mappings op de ecoboost 1.0. Bovenin verscheelt hij substantieel.
 10. De 30e heb ik een afspraak! Gratis en voor niets. In praktijk ben ik tevreden met de tuning. Dagelijks gebruik is veel beter geworden voor een enorm lage prijs. Echter wil ik wel graag mijn topsnelheid kunnen halen en de pk's. Jouw grafiek laat zien dat het aantal pk's (137-140) al rond de 4600 beschikbaar zijn. Met mijn huidige map heb ik dan pas 120.
 11. In Nederland is E5 benzine (RON98) vaak E0. Volgens de norm/wet mag er dus tot maximaal 5% biomeuk bij in zitten. In praktijk is dat bij veel tankstations 0%. In Duitsland moet je gewoon kijken naar de RON getallen, RON98 is goed, RON102 nog beter maar niet per se nodig voor onze 1.0 blokken. Zie trouwens onderstaande link: https://vanderworp.org/transport-benzine-e5-e10-ron95-of-ron98/
 12. Pops&bangs, slecht voor je turbo. Lekker achterwege laten, tenzij je het niet boeit!
 13. Zelf heb ik een fiesta 1.0 ecoboost stage 1. Ik kan zeker beamen dat het verbruik naar beneden is gegaan. Van 6.8 liter/100 naar 5.8 liter/100 als ik mijn best doe. Even gerekend, dat is 17%. Wel veel zuiniger zou dat zijn. Misschien had ik dan stock nog net iets rustiger aan kunnen doen. 10-15% is het zeker!
 14. Versnelling 5? Ik merkte dat de auto vanaf 195 erg langzaam versneld in zijn 5 bij mij.
×
×
 • Create New...