Jump to content
Fiestaclub.nl

yariwes

Active users
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

About yariwes

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Yari
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dag allemaal, Ik ben op zoek naar een sportluchtfilter voor mijn Fiesta mk7 1.6ti-vct uit 2010, en kwam deze filter van AEM tegen: https://www.aemintakes.com/21-703c-aem-cold-air-intake-system Mijn auto komt onder het kopje ''compatibility'' niet voor maar als ik een kijkje neem in de montagehandleiding ziet het er allemaal erg hetzelfde uit. Aangezien de hoge verzend- en invoerkosten hoop ik hem niet terug te hoeven sturen mocht hij niet passen. Maar zelfs als ik deze kosten meereken is hij nog steeds een stuk goedkoper dan de K&N Hurricane. Iemand die mij hierbij kan helpen? Alvast dank! - Yari
 2. Ik heb zelf geen multimeter, maar toen ik vandaag naar werk reed gebruikte ik de radio ff i.p.v. bluetooth en toen deden de knoppen het wel!? Althans, de volumeknoppen en de ''volgende'' knop deden het, de ''vorige'' niet.
 3. yariwes

  AutoBeam ervaringen?

  Even nog als tip voor mensen die ook graag LED/Xenon willen en dit lezen: Voor de fiesta MK7 (pre-facelift) heb je een clipje nodig om deze led/xenonlampen goed te bevestigen, het clipje wat de gewone hallogeenlampen vasthoudt past niet op andere lampsoorten. Je kan ze op Ali vinden als je gewoon op H7 Led clips ofzoiets zoekt.
 4. yariwes

  Xenon Fiesta MK7

  Even nog als tip voor mensen die ook graag LED/Xenon willen en dit lezen: Voor de fiesta MK7 (pre-facelift) heb je een clipje nodig om deze led/xenonlampen goed te bevestigen, het clipje wat de gewone hallogeenlampen vasthoudt past niet op andere lampsoorten. Je kan ze op Ali vinden als je gewoon op H7 Led clips ofzoiets zoekt.
 5. Dag allemaal, Mijn fiesta mk7 uit 2010 heeft links op het stuur knopjes zitten voor de bediening van de radio/bluetooth/telefoon, het zijn de knopjes met de ''M'' in het midden en dus niet de nieuwere met het spraakbediening knopje. Deze knopjes werken echter niet, de cruisecontrol knoppen werken nog wel prima. Heeft dit wellicht met een instelling o.i.d. te maken? Of moet ik deze knopjes vervangen? Mijn auto valt nog binnen de 2 maanden garantie van de handelaar, zal ik dit onder garantie laten doen of is het makkelijk zelf op te lossen? Alvast dank! - Yari
 6. yariwes

  MK7 sportluchtfilter

  Bedankt voor de link, maar ik zie helaas alleen spullen voor de mk7 ST, mk7.5 of de mk8.
 7. Dag allemaal, Ik wil graag mijn 1.6 Fiesta uit 2010 voorzien van een sportluchtfilter. Nu las ik al wat over de 57i kit van KN maar deze is verassend duur (€400+), terwijl ze bij MK6 Fiesta's maar iets van €100 zijn. Daarom zoek ik nu een alternatief maar ik kan nog niet zoveel vinden. Zijn er mensen die zelf zo'n conisch filter in hun MK7 hebben zitten en mij met het zoeken kunnen helpen? Alvast dank! Mvg, Yari EDIT: Ik heb ondertussen deze gevonden en denk dat dat de beste optie is. Als jullie nog andere suggesties hebben hoor ik het graag
 8. yariwes

  AutoBeam ervaringen?

  Precies wat ik zocht, dankje!
 9. yariwes

  AutoBeam ervaringen?

  Nog een vraagje... Bij zo'n LED setje las ik dat je de rubberen afdichtkapjes dan moet vervangen met wat diepere kapjes. Weet iemand zo welke diameter die kapjes bij de H7 lampen hebben? Anders moet ik morgen ff m'n lampunit eruit trekken en opmeten. Ik dacht ergens 80mm gelezen te hebben maar weet dit niet meer zeker.
 10. yariwes

  AutoBeam ervaringen?

  Duidelijk, ik dacht dat LED wel wat goedkoper dan xenon was maar daar heb ik me op verkeken. Ik zal dus nog even door moeten sparen.
 11. yariwes

  AutoBeam ervaringen?

  Zou iets als deze set van Osram beter zijn?
 12. yariwes

  AutoBeam ervaringen?

  Ah dat schrikt wel af ja, is ~70eur duur voor een h7 LED setje dan? Ik dacht juist dat dat nog wel meeviel
 13. yariwes

  AutoBeam ervaringen?

  Dag allemaal, Na mijn vorige topic over xenonverlichting heb ik toch besloten voor LED te gaan, vanwege dat ze goedkoper zijn en langer meegaan. Nu ben ik dit setje van autobeam tegengekomen: https://autobeam.co.uk/collections/fiesta-mk7-0-2009-2012/products/h7-led-performance-clip?variant=29792769736748 Ik vroeg mij af of anderen deze LED's ook gebruiken en wat hun ervaringen hiermee zijn? Daarnaast is er wel de optie om rubberen kapjes bij te bestellen maar zijn dit automatisch de 80mm doorsnede die bij mijn MK7 horen? Groet, Yari
 14. yariwes

  Vraag over velgen

  https://www.steekmaat.nl/auto/Ford/Fiesta (2008 - 2017).html Met de juiste maat banden zou dit prima moeten kunnen dus. Neem dit wel met een korrel zout want de site zegt dat 18'' ook kan maar dit betwijfel ik.
 15. yariwes

  Xenon Fiesta MK7

  Vind het sowieso geen onzin, ik vroeg om de risico's en je hebt m'n vraag netjes beantwoord. Bedankt! Ik durf dit risico zelf echter nog wel aan, als ik de anderen zo hoor is het niet compleet legaal maar de kans dat je er gezeur mee krijgt lijkt me nihil. Hebben jullie nog advies voor een bepaald setje lampen? Het liefst onder de 100 euro maar als daarvoor alleen Chinese troep te koop is wil ik nog wel wat hoger gaan.
×