Jump to content

Spyker

Active users
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Spyker

Previous Fields

 • Voornaam
  Joost
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb interesse om ze over te nemen! Probeerde je net een bericht te sturen maar dat is niet gelukt. Waar zijn ze te bezichtigen? Groet, Joost Edit: 205/60R16 is bijna 10% anders. Ik haak toch af.
 2. Ik heb een Erich Jaeger kabelboom met kastje, Plug & Play, niet hoeven aanmelden. Werkt voortreffelijk. Dus aanmelden geldt blijkbaar toch niet voor allen?
 3. Ik heb 'gewoon' een trekhaak gemonteerd onder mijn Mk7.5 Titanium. Het was mij een raadsel waarom het niet zou lukken. Je moet een kleine uitsnede maken in het zwart plastic deel van de bumper dat weer onder de auto vouwt, je ziet er echter niks van.
 4. Welkom, je hebt een Mk7.5. Met die bodykit wordt een 1.25 wel erg veel show en weinig go, maar dat is natuurlijk niet aan ons.
 5. Uitschakeling van de PDC is volgens de boekjes alleen mogelijk met 13-polige kabelset. Dat is ook de reden dat ik daarvoor ben gegaan. Ik vermoed dat een kabelset voor een 7-polige auto dan ook geen module bevat, en dat ondanks het aanmelden in de boordcomputer de PDC niet wordt uitgeschakeld. Als je geen PDC hebt is er sowieso geen probleem.
 6. Ik werd door de dealer een vergelijkbare prijs gequote als voor jouw MK8. Verder: kogeldruk van een MK7.5 is 50kg, een MK8 65kg. Hier is 50kg genoeg voor onze fietsen en kleine aanhangers. Prijsverschil is inderdaad grotendeels te wijten aan (het ontbreken van) installatiekosten. Voor mij hobby, dus beetje knutselen is geen probleem. Wel 2 personen nodig (in elk geval voor het afnemen van de bumper).
 7. Ik heb laatst een aftermarket trekhaak geinstalleerd op mijn MK7.5. Een Oris, verticaal afneembare haak, wegklapbare stekker. Dit lles in combinatie met een Eric Jaeger wagenspecifieke kabelset. Kabelboom was vrijwel plug and play. Alleen de standaard kabel die naar het mistachterlicht loopt moest worden geknipt en met de kabelset worden verbonden. Alle andere aansluitingen waren gelijk aan die van de wagen. Aan de kabelboom zat ook een dergelijke module als op je foto gekoppeld. Deze herkent het als er een aanhanger of drager gekoppeld wordt, en zorgt ervoor dat bijvoorbeeld de PDC wordt
 8. Dank allen! @ Aarnout: net gewassen en gepoetst is het een mooie grijsblauwe metallic kleur, maar met een klein beetje vuiligheid straalt het al niks bijzonders meer uit, helaas. Dit weekend met wat hulp demonteerbare haak van Oris en 13-polige kabelset ingebouwd. De kabel naar voren en vooral de aansluiting in de zekeringenkast was een stuk meer gepruts dan de handleiding doet vermoeden. Gelukkig hoeft het verder niet ingeleerd te worden, de auto herkent netjes als er een aanhanger aangekoppeld is. PDC schakelt dan ook uit. Met de haak gemonteerd (zonder karretje) wordt de haak herk
 9. Dank. Ga het zelf monteren. Heb al een demonteerbare Oris trekhaak (050893, 50 kg kogeldruk) en 13-polige wagenspecifieke kabelset van Erich Jaeger (748551) besteld. Enige is de kabel met aansluiting D die naar voren moet naar de zekeringenkast in het handschoenenkastje, iemand daar ervaring mee? In de handleiding (stap 14 van de PDF) wordt daar heel makkelijk over gedaan, maar moet daar veel voor open? https://easyupload.io/s3zl5p
 10. Goedemiddag, Lees al een tijdje mee, nu ook een account aangemaakt. Sinds het najaar zijn we in het bezit van een 3-deurs Mk 7.5 Titanium in Midnight Sky. Zit goed in z'n spulletjes met X-Pack, cruise control, navi, geblindeerde ruiten achter. Ga binnenkort een trekhaak monteren om een karretje mee te slepen, ben daarvoor op zoek naar wat info over o.a. de bekabeling. Die hoop ik hier te vinden. Groet,
×
×
 • Create New...