Jump to content

Jacqieek

Active users
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jacqieek

 1. Mooie wagen en gave foto’s!
 2. Ik heb zelf via AliExpress deze kappen gekocht voor de dimlichten H7. € 1,43 40% Off | 60 Mm-110 Mm Auto Licht Voor Hid Led Koplamp Stofkap Rubber Waterdicht Stofdicht Afdichting Koplamp Cover Cap https://a.aliexpress.com/_mOUMtFh maat 75mm. Let op dat je 2 stuks besteld.
 3. Welkom! Hier een iets minder fanatieke motorrijdster en voornamelijk nu warm en veilig in de Fiesta. Maar zodra het weer het weer toe laat, ben ik ook weer op 2 wielen te vinden. Succes met je Fiesta! Er staan genoeg interessante topics op het forum en aardige leden die je vast willen informeren. Groetjes!
 4. Wauw! Wat een mooie wagen! Heel veel plezier en veilige kilometers!
 5. Thanks! Dat zal vast wel goed komen. 😊 Dat ziet er ook wel beter uit, trouwens waar had je die running lampen ook alweer vandaan? had je eigenlijk de mistlampen ook al vervangen?
 6. Zeker, het wordt toch led. Tevens de achteruitrijlampen worden vervangen voor led.
 7. Mooie wagen! Veel plezier en veilige kilometers!
 8. Bij mij wil de download (navi) niet doorladen. Vorige week de download een paar uur laten draaien. Daarna met Ford gebeld voor een oplossing. Echter, de dichtstbijzijnde dealer (met diegene die er schijnbaar verstand van heeft) is vanaf 11 januari aanwezig.) tot die tijd het niet weer geprobeerd. Morgen maar weer proberen, aangezien bij jullie de download wel wil. Edit: de sync. heb ik eerst laten updaten. Alleen bij de kaarten wil hij het bestand niet doorladen.
 9. Dat zie ik dan wel weer. 😊 Over het algemeen heb ik de meeste hulp aardig dichtbij, en een pechhulp abonnement. Als het dan voorkomt, wat ik uiteraard niet hoop hè, zit het repareren, of vervangen en slepen erbij in. Door heel Europa.
 10. Is uiteraard ook een optie om richting de dealer te gaan. Dat is natuurlijk geen schande, ze bestaan immers niet voor niets.
 11. Dank je wel, dat is ook een oplossing inderdaad! Bedankt voor het meedenken.
 12. Dank je wel! Dat is een goeie vraag...! Die mis ik ook sinds ik hem gekocht heb. (De foto is van de site van de dealer..) Dus inmiddels zit ie er niet meer op.
 13. Dank je wel! Gezien alles dicht is op het gebied van winkels die niet aan de primaire levensbehoefte voldoen. Weet ik niet welke doppen ik daarvoor moet bestellen. Zelf kom ik uit Twente. Ik zal je straks even een PM doen. 😊 Edit: Het lukt mij niet om je een PM bericht te sturen? Krijg een melding dat je geen berichten kunt ontvangen?
 14. Als iemand twijfelt mag dat niet uitgesproken worden? Desalniettemin bedankt voor al je tekst en uitleg. Ik ben gewoon zuinig met mijn auto.
 15. Oef, dat is een goeie... waar heb je die grotere doppen kunnen kopen? Als je die leds wil gebruiken is het alleen een kwestie van een andere dop en geen "gaten" boren o.i.d.?
 16. Led matrix, laserlampen etc. kende ik al wel van naam... het zit in een duurder(e) segment auto's dan dat ik mij kan permitteren op dit moment... (Altijd goed om dromen te houden ;-)). En het knoeisetje heb ik zelf niet... en een reserve heb ik ook niet... daar zit de ingebouwde sub woofer van B&O. Maar dat ter zijde. Het gaat mij er meer om, dat ik het zelf kan doen met de lampen e.d.. Echter, zit ik er niet om te springen om "gaatjes" te boren enz. Niet dat ik lui ben, maar ik wil het toch nog deels "standaard of heel" houden. (wellicht is dat vrouw-eigen, I don't know). Denk dat
 17. Denk je dat je wellicht ooit nog weer teruggaat naar Xenon of dat niet? Running knippers zijn sowieso gaaf!
 18. Xenon van hetzelfde merk, kun je erg goed het verschil merken? Dien je bij de leds, nog het e.e.a. aan te passen? Of is het “plug&play”?
 19. Geeft niets, overkomt de beste wel eens! 😊 hoe bevalt jouw mk8 met full led?
 20. Dank je wel dat je deze kennis allemaal wilt delen! Daar heb ik echt wat aan! De lampen van Hilox (aandelen of niet ;-)) zien er wel goed uit, diverse filmpjes heb ik er van bekeken. Even voor de goede orde, je had alleen de dimlichten van hen? Grootlicht was nog halogeen in jouw vorige auto? De mistlampen zijn inderdaad meer voor de "sier" en voor bochtenverlichting. Al hoewel ik wel (normaliter) elk jaar op wintersport ga... dit jaar helaas niet. Maar dan zijn die Leds van Philips wel interessant zoals je hierboven ook had gemeld. En wees eerlijk, € 200,- voor mistlampen vind iedere
 21. Dank je wel, dit is een heel jong gebruikte auto met heel weinig kilometers. Binnen een dag ook gekocht...(het onderhandelen ging ook via de telefoon en laptop i.v.m. het meeste actuele onderwerp van de dag) dacht dat er full led op zat... Voor een aantrekkelijke prijs gekocht en m’n VW Fox op ingeruild en gezien er nog budget over moet blijven voor een andere motor. (Mijn andere hobby). Is er gekozen voor een jong gebruikte en geen splinternieuwe met een strik uit de fabriek...
 22. Dank je wel! Ik zal z.s.m. mij er verder over inlezen. Op dit moment op visite bij mijn ouders. Vandaar de late reactie.
×
×
 • Create New...