Jump to content

MMZ

Active users
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Mm
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Paars

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MMZ's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Het is allemaal gelukt! Thanks!!!!!!! 10 min werk en bij de dealer €49,30
 2. Onder de motorkap of in de auto? Ik heb geen werkplaats handboek.
 3. Ik heb een 1.25 Limited uit 2009. 99.000 km op klok. Ik reed net naar huis en nu doet stand 1, 2 en 3 van de interieur ventilator het niet meer. Als de airco aan staat in stand 1, 2 en 3 dan blijft het lampje van de airco wel branden. Wat is er mis mee en hoe moet ik t repareren????? Hopelijk is het zelf te doen, want ik heb even het geld niet om het te laten doen.
 4. In de andere posting heb ik t ook al gezegd: Accu Dynamo Spanningsregelaar
 5. Mijn gedachten zijn: Accu Dynamo Spanningsregelaar
 6. Misschien nu het minder koud is, rijdt hij goedkoper??? Ben tot nu toe tevreden. Houden zo!!!!!
 7. Inmiddels 1 tank verder. Verbruik is nu 1 : 17.8
 8. Waarschijnlijk combinatie van factoren. Distributieriem had in 2017 vervangen moeten worden. Bougies waren wel OEM, maar hoe oud? Gezien de roest wel op leeftijd. Feit is: het is nu opgelost en de komende tijd geen duur motoronderhoud te verwachten.
 9. Auto opgehaald bij de garage. Het onregelmatige lopen is over ! Het kost veel, maar dan heb je ook wat. Het zal mij benieuwen of het verbruik nu ook omlaag gaat.
 10. Goeie tip. Heb t doorgegeven. Donderdagmiddag brengen Vrijdagmiddag kan ik m ophalen.
 11. De auto gaat volgende weg voor z'n grote beurt.....
 12. Bij de dealer: Multi snaar Distributieriem Waterpomp Totaal €715!!!! (Geen olie, geen bougies) Ik wil wat onderdelen, geen aandelen pakket!
 13. Vandaag bij de Ford dealer in Schagen geweest. Computer uitgelezen en nul storingen. Volgens hun betekend dat er geen misfires zijn (geweest). Volgens hun loopt hij goed. Misschien ben ik verwend met Peugeots, Citroën, VW, BMW en Mercedes waarin ik voor mn werk geregeld in rijdt. Ik ben dus niet tevreden over mn auto. Omdat t een import is, is het onbekend of de distributieriem vervangen is. Dit kost incl de multiriem en spanrollen €450. Bougies €68 extra.
 14. Voor die tijd deed hij het ook al. Auto is gechipt in Lisse bij Oscar tuning
 15. Ik heb dus een 2009, 1.25 Fiesta. Bij stationair toerental lijkt het alsof een bougie een vonk overslaat. Bij continue snelheid (gasondersteund) lijk ik het ook te voelen. Verbruik van de auto (90% autosnelweg bij 100km/u) is 1:16.6 De bougiekabels heb ik vervangen. Bougies lijken goed. Wat zou er loos kunnen zijn? Welk type bougie hoort er in??
×
×
 • Create New...