Jump to content
Fiestaclub.nl

Mr.Teriyaki

Active users
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

About Mr.Teriyaki

 • Rank
  Fiesta Wannabee
 • Birthday 12-11-1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Sport, anime, horror, films, muziek, enjoy life the way you like and finally thank you for Fast Cars.

Previous Fields

 • Voornaam
  Sun
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

443 profile views
 1. Mr.Teriyaki

  Carbon fiber zijspiegels cover

  Haha thanks, ik ga ook die 3D carbon fiber uitproberen, moet maar eerst leren om het goed te wrappen om mijn spiegelkappen. Ik zal de resultaat ervan ook in de topic posten wanneer het klaar is 😉
 2. Mr.Teriyaki

  Carbon fiber zijspiegels cover

  Ik zelf vind het opzich wel oke, maar voor mij iets te glanzend, dus ik dacht om het te wrappen in deze 3D Carbon Fiber wrap. Deze is wat matte van kleur.
 3. Mr.Teriyaki

  Carbon fiber zijspiegels cover

  Hoppa! Toch gelukt! Hier zijn de foto's, en eerlijk wat vind je ervan?
 4. Mr.Teriyaki

  Carbon fiber zijspiegels cover

  Oh ja haha zeker! Sorry, was het ff vergeten. Ik zal kijken of ik vandaag na werk of anders morgen ochtend de foto's kan uploaden. Edited: foto's zijn geuploaded!
 5. Mr.Teriyaki

  Mijn Fiesta ST

  Bedank ik zal dat aan hun vragen en zelf even zoeken.
 6. Mr.Teriyaki

  Mijn Fiesta ST

  Ah bedank en deze zijn zeker niet verkrijgbaar in Nederland zeker? Moet uit Engeland besteld worden?
 7. Mr.Teriyaki

  Mijn Fiesta ST

  huh dat is jammer om te horen, want ik dacht er wel aan om dat te gebruiken. Hebben jullie misschien andere suggesties welke ik kan nemen voor betere prestatie en minder trillingen of die comfortabeler rijdt?
 8. Mr.Teriyaki

  Mijn Fiesta ST

  ah oke bedank voor je reactie. Wow je hebt 3000km met de Revo motorsteun gereden??? En nog steeds erge trillingen in de auto? Of voel je dat het wat minder was geworden na zoveel km's? En ik hoorde inderdaad dat het wat kan piepen met de remschijven, maar bij normaal gebruik geen langs van het geluid?
 9. Mr.Teriyaki

  Mijn Fiesta ST

  ah oke, ja ik had het aan een youtuber gevraagd, die had dit keer Bluestuff gekocht iv Yellowstuff, omdat de mensen van EBC zeggen dat bluestuff eigenlijk zelfde is als Yellowstuff, maar dan beter. Maar ik zal dit later nogmaals vragen aan hem wanneer mijn remschijven aan vervanging toe zijn.
 10. Mr.Teriyaki

  Mijn Fiesta ST

  Welkom hier Ismail en dat is een mooi opgevoerde auto van je! Mag ik vragen hoeveel km je met die Revo motorsteun had gereden? Want ik had gelezen dat na ongeveer 100 km ermee gereden te hebben dat de trillingen minder worden. En hoe bevalt de EBC Ultimax remschijven met Yellowstuff blokken? Ik dacht er ook aan om die te halen maar misschien met de Bluestuff blokken.
 11. Mr.Teriyaki

  Carbon fiber zijspiegels cover

  Het is binnen hoor! Netjes binnen 8 dagen geleverd. Ik ga het dit weekend erop monteren. Hier alvast foto's van het product zelf, wel zijn er kleine mankementen aan de kant die het dichtst tegen het raam is, maar het is niet heel opvallend.
 12. Had gisteren dat pakketje uit Engeland ontvangen en inderdaad wat je zegt over de invoerkosten. Omdat mijn pakketje een waarde had boven 22 euro, maar niet hoger dan 150 euro, moest ik alleen de btw en inklaringskosten betalen. Ik was die inklaringskosten helemaal vergeten haha, standaard 13 euro inklaringskosten plus btw betaald. Ik ben alsnog rond 10 eurootjes goedkoper uitgekomen en snellere levering.
 13. ah oke bedank! Ik ga nu eerst voor stage 1 met een open filter om te kijken hoeveel dat gaat verbruiken.
 14. Is dit je zuinigste rijstijl of af en toe flink gassen erbij?
 15. Haha oke, ik ben wel benieuwd. Ja klopt, dit had ik ook gehoord/gelezen van andere mensen die hun auto hadden getuned. Het verbruikt zal hopelijk niet enorm toenemen, alleen wanneer je als max verstappen gaat rijden xD
×