Jump to content
Fiestaclub.nl

Ned

Active users
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

About Ned

 • Rank
  Fiesta Wannabee

Previous Fields

 • Voornaam
  Ned
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

656 profile views
 1. Daar moet ik op terugkomen want ben nog bezig met 1ste tank. Lijkt zuiniger als je rustig rijd maar moet even kilometers maken nog met deze revo stage 1. Wel veel meeeer lol....
 2. Ik heb een k&n inlegfilter en een grotere aanzuigbuis van ramair. Hoor hiermee mooi blaas geluidje vd turbo. Voor mij meer dan zat.
 3. Ik heb net van de week revo stage 1 erop zitten, en geloof me wat een verschil. Vroeger wel vaker gechipt maar weinig gevoel en verschil maar revo heeft zekers duidelijk verschil, zelf heb ik geen intercooler vervangen, wel catback van milltek de sport versie en deze klinkt goed. Als je lange stukken rijd op de autobaan zou ik persoonlijk resonated nemen dus met tussendemper, want geluid is altijd aanwezig en je moet ervan houden. Motorsteun en short shifter geven echt net de extra wat deze st mist. Succes verder met je upgrades.
 4. Ned

  Downpipe vraagje?

  Dan hou ik het lekker op revo stage 1. Welke ik er net op heb laten zetten. Rijd echt pittig nu! Echt wow. Deze trouwens net over de grens in Duitsland laten doen. Helaas niet goedkoper, wat je wel zou verwachten maar scheelde de helft in kilometers met Mebu.
 5. Als ik een downpipe plaats van bijv milltek met sportcat op een fiesta st180 is er dan mee te rijden zonder upgrade van stage 1 naar stage 2 (revo) zou dit motorschade veroorzaken of dat de auto in limp mode gaat.
 6. Als goed is zit er een snelheidsafhankelijke bekrachtiging op. Misschien moet ik toch even bij de dealer langs gaan. Misschien kunnen zij het resetten of aanpassen. Heb namelijk ook niet het gevoel dat ie veel zwaarder gaat sturen als je sneller rijd, wel veel directer.
 7. Ik had ook mijn bakolie vervangen op mijn fiesta 7.5 met ravenol olie, en klopt wat een verschil. Het is dan ook wel erg jammer dat ze het moeilijker hebben gemaakt op de Mk8.
 8. Ned

  Nieuw hier!

  Welkom 😉
 9. Nou duidelijk, ben niet de enigste dus maar met corrigeren bedoel ik niet heel veel hoor, het is even haartje links of rechts dan rijd ie weer recht. Vliegt niet alle kanten op, is heel zachtjes dat ie dan weer links/rechts trekt. Het is minimaal maar soms frustrerend. Tuurlijk heeft het soms ook met spoorvorming te maken of slecht wegdek. Was beter geweest dat als de stuur in de midden staat dat die dan niet op het minst ging reageren. Dat rijd in het algemeen wat prettiger.
 10. Rij er een half jaar in, nu net nieuwe banden eronder Goodyears, Oude orginele bridgestone vervangen. Toen reed ie ook al zo. Helaas rij ik veel N wegen wat best rechte stukken zijn en hierdoor valt het erg op. Geen drama maar bij het minste (haartje) stuurbeweging voel je al beweging. Wat hebben jullie als bandenspanning? Hier 2.5 voor en 2.0 achter.
 11. Hi Allen, Een vraagje aan de fiesta/focus ST rijders onder ons. Inmiddels nieuwe banden eronder, hierna uitgelijnd. Stuur staat goed recht en als je stuur los laat rijd ie redelijk (met nadruk op redelijk) recht. Nu vind ik alleen dat de stuur veel te gevoelig is, het is letterlijk een haartje links of rechts en reageert al. Je bent continu aan het corrigeren. Is dit nu echt ST specifiek of zal de Ford dealer het anders uitlijnen dan de gemiddelde uitlijnspecialist? Hoor graag jullie bevindingen.
 12. Ouwe topic, maar toevallig zelf net exact zelfde banden gekocht, zijn ook toevallig van week 46 2019. En die van mij heeft ook geen lijntjes niks erop. Wel groene dots aan de binnenzijde. De bandenboer garandeerde me dat het geen demo banden zijn. Vind het zelf ook vreemd dat er geen gekleurde lijntjes op zitten. Het is made in Poland dus misschien daarom. Die lijntjes zijn eigenlijk ook Niet belangrijk als ze maar nieuw en geen afgekeurd spul is. Moet volgende week uitlijnen, zal die vent ook eens vragen. Maar wat een verschil met die k.t bridgestone potenza zeg. Deze rijden veel comfortabeler en minder trekken bij spoorvorming.
 13. Ned

  Blij met mij Fiesta

  Welkom
 14. Ned

  st driver sign in

  Welkom. And drive safely
 15. Als de kilometer teller zelf wegvalt is het de km sensor onder de auto in de versnellingsbak, ik had dat ook met mijn oude focus als die wegviel ging ook strorings lampje aan en vermogen viel dan ook weg. Is bij (ouwe) Ford een groot probleem want heb bij die wagen 3 keer gewisseld. Tip koop je geen imitatie sensor maar een orginele van ford
×