Jump to content

Ned

Active users
 • Posts

  71
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Ned
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

847 profile views

Ned's Achievements

Fiesta Wannabee

Fiesta Wannabee (5/22)

 1. Al een tijdje terug maar was gewoon de lasnaad, is aan beide kanten exact zelfde plek dit is mij gezegd door de dealer. Moet verder geen probleem zijn. Als iemand met zelfde ST dit kan bevestigen zou natuurlijk helemaal top zijn. Je kunt het gewoon vanaf de grond zien, even lampje erbij en achter de voorste banden even op je knieën en erin kijken.
 2. https://link.marktplaats.nl/m1719894757?utm_source=android_social&utm_content=vip&utm_medium=android_social&utm_campaign=socialbuttons_seller Voor de liefhebbers onder ons die de extra's erop waarderen en ervoor willen betalen. Auto blijft 2 weken op MP staan word het niet verkocht dan word het mijn zondags auto. Ivm verhuizing werkgever Kan ik helaas geen 140km rijden naar werk elke dag zou zonde zijn voor zo'n auto. Bij vragen hoor ik het wel.
 3. Was vorige weekend ook in Duitsland, begon ook wel iets te fluiten maar eerder bij de 200 km p/u. Bij mij. Die spiegels zijn sowieso waardeloos, bestuurderskant trilt als een gek tijdens rijden.
 4. 👍Veel plezier, wel af en toe gas geven hé, zuinigheid is ook niet alles. Wat lol moet ook kunnen
 5. Iets Aanpassen noodzakelijk is weet ik niet, wel word geadviseerd door revo om in ieder geval minimaal een sport (inleg) luchtfilter te nemen. Mebu heeft trouwens via een Facebook een chat voor vragen, zijn best snel met antwoordden. Wat ik allemaal heb aangepast kun je in mijn vorige reacties lezen.
 6. Hoi @Mr.Teriyaki, weet niet waar je vandaan komt maar rsr Tuning net over de grens kun je meestal volgende dag al terecht voor revo Tuning, is alleen ietje duurder dan Mebu, ik wilde niet wachten en was voor mij ook wat dichterbij. Maar even antwoord op je vragen, revo stage 1 is een genot om mee te rijden, de koppel en kracht is fenomenaal anders dan standaard. Ik heb verder geen last van heat soak of zoiets dergelijks, denk als je veel circuits rijd dan zou een groter intercooler een must zijn, maar zo op straat, nope niet noodzakelijk. Verder is die ook zekers zuiniger geworden, kan zo'n 100km meer rijden. Ik rij dan woon werk verkeer elke dag 60km op vooral 80km wegen met Aantal stoplichten, bij welke ik ook vaak een sprintje trek natuurlijk😜. Zou wel tenminste een K&n inlegfilter en een sport uitlaat eronder doen voor een beter resultaat met de revo tune. Nou succes en laat weten. En ooh ja ik heb op octaan 98 afgesteld omdat ik dat toch altijd tank. Dit kun je kiezen tijdens de tune of je 95 of 98 wilt en zelf ook aan te passen met zo'n sps module maar die heb ik zelf niet gekocht
 7. Even update: misschien handig voor diegene die er ook last van hebben. Gekraak bleef aanhouden vooral bij het optrekken in 1ste en als je langzaam drempel nam in de 2de versnelling. Trouwens met orginele motorsteun was gekraak er ook maar minimaal. Geluid kwam beetje onder bij de passagiers/dashboard kastje vandaan, tenminste dit dacht ik altijd. Tot ik een keer toevallig luid en duidelijk het geluid achter de binnenspiegel hoorde, het omhulsel/Kapje wat achter de binnenspiegel zit die was tegen het raam aan trillen. Pffff hèhè. Kapje voorzichtig eraf gehaald, tochtstrip bij de gamma netjes langs de contouren vd raam/kapje geplakt, kapje er weer op en hoppa geen gekraak meer. Heerlijk rijden nu! Zonder irritatie haha.
 8. Het is van gietijzer dus geen draaiend onderdeel, denk dat die triangel ding eraan vast zit. Zelf denk ik dat het geen kwaad kan maar zal binnenkort eens een monteur vragen.
 9. Totaal geen verschil gemerkt, dus weg gegooid geld. Was een Renault megane sport diesel 1.9 liter turbo, hier had je echt wel iets van moeten merken na het chippen. Maar helaas. Nu op de fiesta revo erop en dat is meteen BOEM WOW...... maar dit is mijn persoonlijke mening en ervaring. Een paar km van tunex heb je in Duitsland RSR Tuning, die doet ook revo, betaal paar centjes meer en heb er echt iets aan. Of je kunt ook naar Mebu, als dat dichterbij zit.
 10. Tunex heb ik ooit een auto laten chippen. Was weggegooid geld. Maar sommigen hebben wel goeie ervaringen. Ik niet!
 11. Had nog een foto met close up, maar kan ivm weinig opslag hier niet plaatsen, maar het gaat dus om de grijze ding achterin met een bout erin, even inzoomen en dan word het wel duidelijk.
 12. Zoals op foto te zien zit er een scheur in, dit onderdeel zit zowel rechts als links vd auto en in beide kanten zit er een scheur in. Wie weet hoe dit word genoemd en kan dit kwaad?
 13. Daar moet ik op terugkomen want ben nog bezig met 1ste tank. Lijkt zuiniger als je rustig rijd maar moet even kilometers maken nog met deze revo stage 1. Wel veel meeeer lol....
 14. Ik heb een k&n inlegfilter en een grotere aanzuigbuis van ramair. Hoor hiermee mooi blaas geluidje vd turbo. Voor mij meer dan zat.
×
×
 • Create New...