Jump to content

Matthijs99

Active users
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

About Matthijs99

 • Birthday 02-06-1999

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Matthijs
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

136 profile views

Matthijs99's Achievements

Fiesta Newbie

Fiesta Newbie (3/22)

 1. Hallo, Op nieuwjaarsdag had ik een jerrycan met benzine op de vloer bij de achterbank van mijn MK7 staan, deze is omgevallen en bleek te lekken... Gelukkig was het maar een kleine jerrycan, maar er is toch zo'n 3/4 liter over de vloer gegaan. Bij Loogman in Aalsmeer hebben ze het schoongemaakt maar de geur is blijven hangen, ik heb al geprobeerd om de auto een tijd te laten luchten en ook HG Alle Nare Geurtjes Weg werkt niet. Ondertussen ruik ik het zelf niet meer, maar volgens anderen ruikt het nog goed sterk. Ik zat te denken om Stern te vragen, maar ik weet niet of zij een oplossing hebben. Heeft iemand enig idee hoe ik die geur er uit krijg? Thanks!!
 2. Hmm, dan toch maar eens serieus kijken naar een nieuwe module. Toch raar dat ze een module inbouwen die alleen HSP ondersteund. Thanks @Bnz & @TristanT
 3. Hoi, Mijn MK7 beschikt over een Bluetooth module waarmee ik alleen kan bellen, voor al het andere heb ik een AUX plug. Het display in de auto heeft onder "Audio" (In instellingen) wel een optie voor bluetooth, maar geeft (Als mijn telefoon verbonden is) aan dat er geen audio apparaten verbonden zijn. Ik heb geprobeerd om het bluetooth profiel te wisselen naar HSP, alleen dit werkt niet lekker en het geluid klinkt niet goed. Als ik op het forum zoek krijg ik voornamelijk resultaten waarin gesproken wordt over het vervangen van de module, dit wil ik nu niet. Ik ga de module ooit nog wel vervangen, maar dan wil ik er een die Android Auto ondersteund. Is het mogelijk om muziek via bluetooth aan te zetten, zelf of via de dealer? Het is raar dat het niet kan, maar de auto het wel ondersteund.
 4. Ja oke soms is het inderdaad maar beter om niet meer dan één persoon bij je te hebben hahaha 😉. 4/5 deurs is toch wel handig voor die paar keer dat je het wel nodig hebt haha
 5. Ah thanks man, dat maakt het al makkelijker. Nu nog eens kijken hoe ik dat stuk ijzer eruit ga krijgen
 6. Hahaha nee (nog) geen jonge familie, al had dat natuurlijk wel gekund en al helemaal met deze auto. De auto waar ik hiervoor in reed was een 4 deurs en als je wat langer weggaat (Als corona weer voorbij is dan) is 4 deurs makkelijker, dus vandaar die keuze. Ja het is een heerlijke wagen, en helemaal met dat X-Pack. Die accessoires zijn leuk, als ze erop blijven zitten tenminste haha (wat die antenne niet deed maar dat is mijn fout).
 7. Hey vraagje, In maart heb ik bij Ford dealer Stern een "Sport Aerial" antenne gehaald. Deze is in de wasbox afgebroken (Ja I know stom om de antenne te laten zitten), om precies te zijn is het koppelstuk tussen de antenne en het dak van de auto afgebroken. De foto's zijn niet van hele goede kwaliteit maar hopelijk goed genoeg om te zien wat ik bedoel. Enig idee hoe ik dit eruit krijg? Een nieuwe antenne halen is geen probleem maar het deel in het dak vervangen loopt waarschijnlijk aardig op qua kosten.
 8. Hey, Ik ben Matthijs, 21 jaar uit Amstelveen. Ik ben sinds 30-09-2019 in het bezit van deze MK7 1.25 Titanium X-Pack uit 2010. De auto heeft ondertussen 140.000 KM op de teller, hij kan dus nog wel even mee (hopelijk, je weet maar nooit). Ik zou nog wel wat aan de auto willen doen maar dat is voor nu nog even toekomstmuziek.
×
×
 • Create New...