Jump to content

Marvinv

Active users
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Marvin
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Marvinv's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Typo is gefixt. Gelukkig blijft het antwoord op mijn vraag hetzelfde 😉
 2. Hoi BenT, welke versie draai je op dit moment? Voor de update draaide ik F7 kaarten en Build 19052. Voor mijn gevoel draait 21020 een stuk soepeler en tevens is het thema wat veranderd (sfeer impressie) Wat F7 vs F10 kaarten betreft is het erg fijn om kaarten te hebben die 3 jaar nieuwer zijn. Tevens lijken er wat nieuwe functies aan de navigatie toegevoegd zoals een pop-up scherm bij een naderende afslag en dat de helft van het scherm op de sync module de afslag laat zien.
 3. Bedankt voor de uitleg! Voor nu lijk ik weer helemaal up-to-date. Jammer trouwens dat je sommige instellingen alleen via ForScan/UCDS kan instellen aangezien ik niet over het juiste materiaal beschik.
 4. @DragunovBedankt het is gelukt via een downgrade en reformat via Cyanlabs. Ik draai nu versie 3.4 i.c.m. BUILD 21020 en de F10 kaarten. Mijn Gracenote versie is 1.1.12316 (EU-0020)... heb jij enig idee wat dit is? Verder heb ik in een filmpje gezien dat Sync de maximumsnelheid aangaf op het scherm van de media-unit, echter zie ik dit niet in mijn auto. Heb jij enig idee hoe ik dit kan instellen? (Foto met voorbeeld): https://imgur.com/a/JTImGia
 5. Misschien een stomme vraag maar moet ik alle files downloaden uit dit overzicht? Of zijn er ook files die ik niet nodig heb en dus niet hoef te installeren om ruimte te besparen?
 6. Bedankt voor de uitleg! Zijn er nog bepaalde zaken waar ik rekening mee moet houden? Bijvoorbeeld bepaalde zaken die handig zijn om te verwijderen of die ik absoluut niet mag verwijderen?
 7. Bedankt! Zijn de F10 kaarten een beetje actueel of zijn deze weer vrij verouderd? Ik heb momenteel nog de F7 kaarten in mijn auto en deze zijn echt sterk verouderd.
 8. @DragunovKun je toevallig ook zien of de update de F10 kaartupdate betreft o.b.v. de AutoInstall die ik gedeeld heb?
 9. Bedankt Dragunov! Is er ook een manier om de update uit te voeren zonder Cyanlabs? Ik ben hier namelijk niet zo bekend mee. Verder heb ik geprobeerd om de update via de auto te download maar dat ging echt tergend langzaam. Raad je een update via de Wi-Fi van de auto aan of is dit niet verstandig?
 10. Goedenavond, Onlangs heb ik een Sync update uitgevoerd in mijn Fiesta ST-Line (MY2019) om het sync systeem te updaten naar build 21020. Hierna heb ik het logboekbestand geüpload naar de Ford website en daardoor kwam er een kaartupdate beschikbaar van 8.6GB Als ik deze update probeer te installeren resulteert dit binnen 10 seconden na het inpluggen van de usb-stick in de foutmelding MEM_ERR01. Hierna heb ik de usb-stick opnieuw geformatteerd (als ExFat) en de update opnieuw gedownload van de Ford site en uitgepakt op de usb-stick via Winrar. Echter resulteert dit weer in dezelfde foutmelding binnen 10 seconden. Heeft iemand een tip zodat ik de update toch kan installeren? Dit weekend ga ik naar Oostenrijk en daarom wil ik graag mijn Sync systeem helemaal up-to-date hebben. Onderstaand treffen jullie een kopie van de tekst uit de autoinstall file aan:
 11. Goedemiddag, ik ben Marvin en sinds Augustus ben ik in het bezit van een Ford Fiesta MK8 ST-Line in de kleur Chrome Blue. Het leek mij leuk om op dit forum te speuren om meer te weten te komen over de Fiesta en de mogelijkheden. Verder leek het mij een handig medium in het geval van vragen over de Fiesta. Voor de liefhebber heb ik hieronder wat foto’s toegevoegd.
×
×
 • Create New...