Jump to content

JeBoyBen

Active users
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Ben
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JeBoyBen's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Dit is ook wat ik uiteindelijk heb gedaan, alleen de einddemper gemonteerd met een verbindingsstuk, scheelt je een hele hoop werk volgens mij
 2. Je hebt gelijk, ik had het beter eerst kunnen nagaan, wat marktplaats na 3 bier al niet met je doet… 😂
 3. Hallo! ik heb dus recentelijk een Fiesta ST uitlaat van een MK7,5 voor mn MK7 gekocht, het hele systeem zegmaar, en mijn vraag is past dat 1 op 1?
 4. Ahoké, dus dit zou te realiseren zijn met een verloopstukje oid? Bedankt voor de kennisgeving!
 5. Weet iemand of de Milltek ST180 Cat-back Resonated past onder een 2010 Fiësta 1.6? (Op meerdere verkoopsites staat dat dit systeem geschikt is voor een mk7 1.6 Ecoboost)
 6. Beste mensen (poging 2), heeft iemand toevallig enig idee of een Milltek ST180 Resonated uitlaat onder mijn Fiësta Sport 1.6 2010 kan? Ik heb gehoord dat het enige probleem het bevestigingspunt zou kunnen zijn, ivm afwijkende groottes.
 7. Ik ben aan het rondkijken voor een nieuwe einddemper voor mijn 1.6 Fiësta Sport uit 2010, want er zit wel een dubbele pijp onder, maar die krommen af naar beneden en zijn dus ook niet zichtbaar onder de diffuser, wat ik eigenlijk wel wil. Nu kwam ik uit bij de Novus sport einddemper, wat me wel een goede vangst leek. Alleen ben ik net ook een Milltek st180 resonated tegen gekomen op marktplaats. Enig idee of deze onder mijn Fiësta past? Dit leek me een beter idee, want hij staat tekoop voor relatief weinig extra geld bovenop de prijs van de Novus.
 8. Hele toffe wagen, ik heb ‘m in dezelfde kleur volgens mij! Ik zoek ook al een tijdje een ST einddemper voor onder m’n diffuser (die jij er eerst ophad), maar ik kan geen enkele vinden. Jij vond ‘m op marktplaats zei je? En zou die zo onder mijn diffuser kunnen?
 9. Ah erg bedankt Bnz, dan ga ik hier even naar op zoek!
 10. Ah ja, het zal dan inderdaad de Midnight Sky Grey zijn! Hoe dan ook, ik ben er helemaal weg van 😁
 11. Beste mensen, ik heb een 8m5t-19g488-am module in mijn 2010 Fiësta zitten, maar ik zou graag ook USB in mijn auto willen hebben, zodat ik de software kan laten updaten om bluetooth muziek te kunnen streamen. Alleen heb ik geen idee welke typenummers dit mogelijk maken. Kan iemand mij hiermee uit de brand helpen? Of nog misschien nog beter; heeft iemand hier toevallig nog eentje te koop? Fijn weekend allen!
 12. Ik ben zelf op zoek naar een bluetooth module met usb, mocht ik er een vinden, zou je mijn oude werkende 8m5t-19g488-am kunnen overkopen.
 13. Hallo allemaal, ik ben Ben, en ik ben sinds afgelopen vrijdag trots bezitter van een 2010 Ford Fiesta 1.6 S in de kleur Midnight Sky. Ik ben woonachtig in Groningen en Drenthe, en heb erg beperkt verstand van auto’s, dus het leek me handig (en ook leuk) om lid te worden van dit forum voor mede trotse Fiësta bezitters. bijgevoegd zijn wat foto’s van de Fiësta (ik weet niet of het uitmaakt maar heb voor de zekerheid mijn kenteken onleesbaar gemaakt). fijne dag!
×
×
 • Create New...