Jump to content

Grumpy91

Active users
 • Posts

  424
 • Joined

 • Last visited

About Grumpy91

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Roermond
 • Interests
  Autosport, Rode Kruis, zorgsector

Previous Fields

 • Voornaam
  Leon
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Grumpy91's Achievements

Fiesta Senior

Fiesta Senior (7/22)

 1. Ikzelf heb goede ervaring met mijn Fiesta bij Autobedrijf Hornerheide (Vlakbij Roermond). Maar dan moet je daar maar net tegenkomen wat je zoekt. Hij heeft van alles en nog wat namelijk, niet alleen Ford of Fiesta. Ik heb daar mijn Fiesta vanaf, inclusief onderhoudshistorie en alles.
 2. @Tim.A Hopelijk heb jij een Peugeot zonder de welbekende garagebezoeken! Veel veilige km's in ieder geval! PS: Led pakket zegt niks helaas bij hun: familie had een 308SW (nieuw) en na 2 maanden al een led koplamp kapot.... 3 maanden daarna al achterlichtunit defect. Ik hoop dat je minder pech ermee hebt!
 3. Als je het op die manier doet blijft je auto de foutmelding geven erover. Dat wil je natuurlijk ook niet elke keer als je rijdt.
 4. Klopt. Maar op de Fiesta zat t net iets anders in elkaar. Heb vanmiddag nog eens gezocht maar vind de site/artikel niet meer helaas. Mocht ik het weer vinden, weet ik dit forum zeker te vinden
 5. Ik heb ergens gelezen (tuurlijk kan ik het niet meer vinden) dat je het start-stop definitief kan uitzetten in de mk7.5. Was een bepaald trucje voor, volgens mij via Forscan maar er niet zeker van.....
 6. Mogelijk dat die dat inderdaad er ook aan kunnen komen. onderdeelnummer heb ik helaas niet voor je en een 2e hands is bijna net zo duur als een nieuwe (2e hands vond ik ze voor een euro of 40 a 45)
 7. Jammer dat je de Fiesta weg hebt gedaan! Ikzelf ben geen fan van die Peugeot: Je kan nauwelijks zelf een lampje vervangen bij die auto, laat staan alle andere problematiek die ik heb gehoord van meerdere gebruikers. Ze hebben hem ook allen na 1 a 2 jaar weer de deur uit gedaan vanwege alle gedoe en garagebezoekjes....
 8. Bestel via je lokale automaterialenzaak gewoon een nieuwe: Die hangt niet. Hangen komt vaak door de loop der jaren en iets wat heet zwaartekracht, helaas weinig aan te doen. Enige beschadigingen aan die lipjes aan de onderkant helpen ook niet mee dan want daar wordt die slap. Ik heb in mijne een marter gehad, hing toen ook slap en via de lokale automaterialenzaak een nieuwe besteld (iets van 60 euro ofzo uit mijn hoofd). Deze hangt er wel strak in. Ook na ongeveer 3/4 jaar nog.
 9. Zijn bij mij een 2,5 bezig geweest in totaal. Wat ophield was (volgens mij) voornamelijk dat ze meerdere tegelijk deden en maar 1 dynobank hadden.
 10. Zeker tevreden over, goede uitleg, laten je achteraf zien wat de auto deed op de rollerbank voor en na (krijg je ook mee). En flexibel met betalen (zelfs via betaalverzoek werkt). Enige nadeel op dat moment was dat je er niet kon wachten op het terrein, dit had te maken met de Covid maatregelen op dat moment. Maar op een goeie 5min wandelen zit een tankstation met bankjes waar je de tijd prima kan doorbrengen op dat moment.
 11. Niet alleen een gemis als je al jaren Fiesta rijdt. Ik heb voor mijn MK7.5 geen Fiesta gehad maar ook nu een groot gemis in de auto! Zou het inderdaad ook graag willen in mijn MK7.5 aangezien die in de MK7 wel zou hebben gezeten.
 12. Precies hierom heb ik gekozen voor REVO Stage 1 op mijn auto. Is misschien iets duurder maar geen gezeik als er iets mis zou zijn achteraf (gelukkig ook niet gehad). Het is een merk met reputatie (en kan gewoon bij elke REVO dealer terecht mocht er iets zijn) en zo'n onbekende maakt reputatie weinig uit want ze kunnen van vandaag op morgen vertrokken zijn met de noorderzon en jij zit met het gezeik en kosten die je gemaakt hebt dan. En als je vanuit Eindhoven een uurtje doorrijdt richting Maasmechelen heb je een REVO dealer zitten mocht je kiezen voor REVO.
 13. De Emerald Struts voor de MK7/7.5 zijn weer te krijgen zag ik net op hun site. Ikzelf zit nog altijd erg te twijfelen doordat ik het veel geld vind (door de invoer e.d.) voor de veren.
 14. Ik heb een Fiesta ST-Line (MK7.5) en mijne gaat om de 15.000km naar de garage voor of een kleine beurt, of een grote beurt (om en om). Ik wacht niet tot mijn boordcomputer zegt dat die een onderhoudsbeurt wilt (ik weet niet eens of de MK7.5 dit aangeeft maar dat ter zijde). Ik ga hiervoor niet naar een Ford Dealer/garage toe maar naar mijn eigen vaste garage, zij hebben gelukkig kennis en kunde genoeg om te weten/na te kijken welke olie er in moet en wanneer deze vervangen moet worden. Dus het naar een Ford garage MOETEN gaan voor het onderhoud van de auto zie ik niet in waarom, tuurlijk zal elk merk dit van zichzelf aanbevelen. Maar een goede all-round garage kan dit net zo goed.
 15. In Dilsen-Stokkem (bij Maasmechelrn) zit 1 die gespecialiseerd is in REVO, heb daar mijne ook laten doen omdat Nootdorp een stuk verder is voor mij.
×
×
 • Create New...