Jump to content

Grumpy91

Active users
 • Posts

  407
 • Joined

 • Last visited

About Grumpy91

 • Birthday 12-01-1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Roermond
 • Interests
  Autosport, Rode Kruis, zorgsector

Previous Fields

 • Voornaam
  Leon
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Grumpy91's Achievements

Fiesta Senior

Fiesta Senior (7/22)

 1. Het is een MK8 ja, je ziet het aan de mistlicht unit: deze zijn meer verticaal dan horizontaal (MK7/7.5) en inderdaad de achterlichten: die zijn bij de MK8 horizontaal en bij de MK7/7.5 verticaal.
 2. Dat is ook zeker nog een optie, maar wil eerst kijken of en hoe ik de sticker het mooiste kan verwijderen, als ik dat zelf kan scheelt het toch weer een paar euro, zeker doordat ik de donkere bekleding heb Mocht de sticker verwijderd zijn en echt nog zichtbaar zijn dan is een Engelse altijd nog een optie.
 3. Quizvraag: hoe kan ik deze sticker (want dat denk ik dat het is) op de zonneklep het beste eraf halen? Ik vind het namelijk niet echt mooi uitzien 😛
 4. @Dragunov Kan je niet bij de dealer het VIN nummer "lenen" van een andere MK8 om zo het juiste onderdeelnummer te vinden (en dus te bestellen)?
 5. Hoelang terug heb je hem gekocht en was dit bij een auto garage? Meestal koop je een auto met 6 maanden BOVAG garantie daar namelijk, vaak vallen dit soort dingen eronder dus terug gaan naar de garage en mogen zij het oplossen. Als je hem particulier hebt gekocht, had je dit probleem ook met een proefrit of blind gekocht?
 6. Ja eigenlijk wel inderdaad. En om BMW's te bewonderen hoef ik maar een kleine 30min te rijden (VDL Nedcar in Born) haha.
 7. Mocht ik 1 van de komende dagen die kant op gaan, dan zal ik eens kijken of ik wat zie staan haha.
 8. @Dragunov het is dat ik niet naar Keulen hoef, anders was ik wel even wezen kijken of ik hem zag staan 😛 Het is namelijk maar een uurtje rijden vanuit mij. Maar hopelijk heb je hem snel!
 9. Welkom! Als jij je probleem/vraag in het juiste onderdeel van het forum stelt dan heb je meer kans op een antwoord, niet iedereen leest in het welkom gedeelte de berichten. En daarnaast houden we het zo ook overzichtelijk Ik heb het antwoord helaas niet voor je zowiezo.
 10. Lijkt wel alsof er een veertje ergens even achter blijft hangen en dan los schiet ofzo.
 11. Jaa vind het ook net iets te snel om het te geloven haha. Binnenkort samen met een vriend maar eens kijken dat we timen voor 0-100 en 100-150.
 12. Volgens Flitsmeister heb ik (na de chiptuning) een acceleratie van 0 tot 100 gehaald in 6.192 seconden. Mijn 100-150 tijd weet ik niet maar merk wel dat hij veel beter door blijft trekken vanuit de 100.
 13. Bewegen doen ze niet door de wind, gaan alleen fluiten wat steeds harder wordt (en echt oorverdovend wordt).
 14. Is dat te verhelpen op 1 of andere manier, dat gefluit?
 15. Zijn inderdaad hele mooie waardes, had niet verwacht dat die zoveel eruit zou halen, ging zelf uit van een 145/150pk dat eruit gehaald zou worden. Zonet even het Duits op geweest: vanaf 160kmh beginnen de spiegels te fluiten, nog doorgetrokken tot 190kmh (gps). Maar er zat nog meer in maar het gefluit was te irritant/te hard haha
×
×
 • Create New...