Jump to content

Grumpy91

Active users
 • Posts

  483
 • Joined

 • Last visited

About Grumpy91

 • Birthday 12-01-1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Roermond
 • Interests
  Autosport, Rode Kruis, zorgsector

Previous Fields

 • Voornaam
  Leon
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Grumpy91's Achievements

Fiesta Senior

Fiesta Senior (7/22)

 1. Nou, de wrapfolie die ik had was dus gewoon zwaar ruk. Dus nu fatsoenlijke bestellen van 3M, daarmee moet het wel lukken. Daarnaast vandaag een zonneband besteld voor op de voorruit, gewoon zwart. Afgelopen 2 weken veel nachtdiensten gehad en met naar huis rijden schijnt de zon precies overal langs de zonnekleppen die je hebt.... Dus er gaat dit op komen: https://www.bol.com/nl/nl/p/zonneband-raamband-auto-zwart-120-x-20-cm/9200000132163182/?s2a=#productTitle
 2. Ik heb mogelijk interesse in de gasdempers voor de achterklep, motorkap en korte antenne (als die geschikt voor DAB+ is). Heb je foto's ervan en een richtprijs? Mag het ook verzonden worden? Doetinchem is nog al een stukkie vanuit Limburg
 3. Heel lang stil geweest hier maar er gaat binnenkort weer wat veranderen aan mijn auto. Mijn versnellingspook en de deurhendels gaan gewrapt worden. Ik heb nog altijd het plan al het zilver/chrome aan de binnenkant te verbannen en dit naar zwart/carbon-look te hebben. Nu heb ik toevallig iemand leren kennen die in het verleden heel veel bestickers/gewrapt heeft en diegene wilt bij mij binnenkort alles gaan wrappen wat nu nog zilver/chrome is! Zodra dit klaar is zal ik foto's delen!
 4. Ik zou de geur er lekker in laten, maar nu hou ik ook van de geur van benzine haha. Denk inderdaad dat je het beste kan informeren bij een specialist in reinigen van de auto.
 5. Oeww, zeker nog eens een optie om bij mijne ook te doen dan. Voor+achter zijn mijn badges zwart met rood, zijkant zilver met rood (de originele ST-Line badges). Ik heb ze bij Ome Ali al voorbij zien komen voor de zijkanten namelijk.
 6. Ziet er goed uit! Hoe heb je die badges van de zijkant af gekregen?
 7. Ikzelf heb mijn 125pk versie laten tunen met REVO Stage 1 naar 158pk. Dit kan gewoon veilig zonder problemen zonder iets te veranderen aan de auto. Wil je verder gaan zal je aanpassingen moeten doen hoe ik zo begreep. En als ik het goed zeg zijn ze 100pk en 125pk motoren exact gelijk en is dit inderdaad softwarematig geregeld, maar mogelijk dat iemand anders dat kan bevestigen/ontkrachten?
 8. @Tim.A Is dit makkelijk erin te zetten? Lekvrij natuurlijk
 9. Hier ligt dus een 1.6 liter 4 cilinder blok in (zonder turbo). Als je op ovi.rdw.nl kijkt krijg je vanzelf je gegevens. Of op je kentekenbewijs
 10. Grumpy91

  Scherm

  @Brianjm je kan eens bij Ride Wizards (op facebook zoeken) informeren wat hij kan betekenen voor je. Hij doet veel aanpassingen aan Fiesta's: bij mij heeft hij LED licht erin gezet en een DAB+ radio (zoals af-fabriek is) erin gezet. Mogelijk dat hij iets kan betekenen voor je, hij levert veel alsof het af-fabriek is namelijk.
 11. Grumpy91

  Dakdragers mk7.5

  Ik heb niet goed gekeken: gewoon een glad dak.
 12. Grumpy91

  Dakdragers mk7.5

  Ik wil mogelijk dakdragers kopen voor mijn MK7.5 ST-Line, maar zag dat ik een glad dak zou hebben (als ik google) terwijl ik volgens mij montagepunten in mijn dak heb zitten (wat ik me herinner gezien te hebben), wat is het nu?
 13. @Robertfiesta Je had gisteren ook deze vrijwel zelfde vraag gesteld in een topic die je had aangemaakt. Soms duurt het even voor je antwoord krijgt waar je echt iets mee kan. Niet iedereen kijkt elke dag op een forum. Heb geduld, meestal komt het antwoord dan vanzelf van iemand die het wel weet. Zoals ik ook in het andere topic van jou zei weet ik zelf het probleem niet, daar heb ik te weinig kennis voor.
 14. @RobbenleyLet er dus wel op dat als je royaal "sjoemelt/laat sjoemelen" met het bedrag wat erop staat in vergelijking tot de waarde ervan dan bepaalt de douane/belastingdienst de kosten en daar betaal je dan de invoerrechten, btw en noem maar op over. Ookal heb jij het voor €500 gekocht, als zij vinden wat de waarde €750 is, dan gaan zij daar vanuit. Paar euro gaat prima, grotere bedragen heb ik er rekening mee gehouden voor ik het aanschafte en van tevoren berekend wat ik ongeveer nog moet betalen bij ophalen/postbode en dan pas beslis of ik iets koop of niet.
 15. Het is ook een heel verschil of je iets wat je €30 kost vraagt of ze er €22 op zetten of iets wat €200 kost dat ze er €22 opzetten. Het eerste zullen ze sneller doen dan het tweede. Want als ze gepakt worden met iets wat €200 is en ze er €22 op hebben staan dan hebben zij ook nog kans dat ze onder verscherpt toezicht komen en dus elk pakketje wat buiten UK gaat gecheckt gaat worden op waarde.
×
×
 • Create New...