Jump to content

Herbus

Active users
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Herbus

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Herwin
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb geen thuisbrenger in mijn Fiësta mk8 (2018) zitten. In kan voor weinig een thuisbrenger van een 2009 Fiësta overnemen. De aanbieder stelt dat deze past op Fiësta's van 2009 t/m 2017 (mk 7.5). Ik heb het idee dat dit wiel ook wel op mijn mk8 zou moeten passen, want zelfde steek en vrijwel zelfde et-waarde. Klopt mijn idee, of zit ik ernaast? Gr. Herwin
 2. Even een oud topic uit de sloot; Grappig hoe verdeeld de reacties zijn over de achterkant van de Mk8. Ik vind zelf die nieuwe achterkant een stuk volwassener en stoerder ogen dan de oude. Vond die oude verticale er altijd voor zorgen dat de Fiësta wat klein en onvolwassen overkomt. Maar dat is geheel persoonlijk, natuurlijk. In mijn geval was het wel zo dat ik, bij de vervanging van mijn oude Focus Mk3.1, de 'oude' Fiësta vanwege de achterkant geen optie vond. En die nieuwe dus duidelijk wel, want die staat inmiddels op de oprit!
 3. Inmiddels een set nieuwe velgen, eyebrows en sequentiele knipperlichten gemonteerd! Naafkapjes worden nagestuurd door Giva Wheels. Waren ze in eerste instantie vergeten.... Ook privacy shades aangebracht, maar dat is op de foto niet te zien.
 4. Inmiddels contact gehad met Mebu, en op hun advies (kwalitatief goed) dubbelzijdig tape gebruikt. Ze zitten inmiddels op de auto, en ik ben erg tevreden!
 5. Ik had geprobeerd de vraag via het contactformulier aan Mebu te stellen, maar dat formulier werkt helaas niet. Krijg een melding '502 Bad Gateway'. Vandaar dat ik het balletje hier opgooide.
 6. Dag allemaal, Ik heb vandaag van Mebu een setje glanzend zwarte (mijn auto heeft dezelfde kleur) booskijkers van Maxton binnen gekregen voor mijn Fiesta Mk8 (2018). Ik heb al even gekeken hoe dat gaat lijken, en daar werd ik wel blij van... De rand van de booskijkers zit precies boven de DRL (niet er overheen), en dat lijkt prachtig! Ik had gedacht dat er bij de booskijkers tape oid geleverd zou worden om ze op de koplampen te bevestigen, maar dat is niet zo. Nu levert Google tegenstrijdige berichten op. Vandaar mijn vraag: wat is de beste manier om deze booskijkers te monteren?
 7. Dank allemaal! Inmiddels al een beetje aan kijken naar een set mooie velgen met zomerbanden voor de wagen. Op de originele velgen liggen all seasons, en daar ben ik geen groot fan van. Zowel in de zomer als in de winter vind ik dat een compromis, en 's zomers stoor ik me aan het bandenlawaai. Het plan is nu dus om een set nieuwe(re) velgen met zomerbanden inclusief tmps sensoren aan te schaffen voor de Fiësta, en tezijnertijd de all seasons te gaan vervangen door echte winterbanden. Als de all seasons op zijn, dat wel. En ik zit stiekem een beetje te kijken of het upgraden van de mot
 8. Goedenavond! Mijn naam is Herwin, en ik ben sinds een kleine week eigenaar van een zwarte Fiësta mk8 1.0 ecoboost titanium uit 2018. Mijn vorige auto was ook een Ford (en die daarvoor ook ), namelijk een Focus 1.6 ecoboost station. Dat reed als de brandweer, maar eigenlijk vonden we hem te groot voor ons. Nu dus een stapje kleiner, en tot nu toe bevalt dat prima... Zelfs het mindere vermogen is nog geen groot gemis! Verder net de 50 gepasseerd, woonachtig in de provincie Groningen, getrouwd en vader van twee dochters. Ik hoop hier een boel over de Fiësta te leren! Gr
×
×
 • Create New...