Jump to content
Fiestaclub.nl

JoshuaJ

Active users
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

About JoshuaJ

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Joshua
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. JoshuaJ

  Verkocht !!

  Interesse in de submarine verlichting. Kun je me een pb sturen?
 2. JoshuaJ

  Voorstellen.

  Hey Brian, jij ook hier! Grappig om je op dit forum nu weer tegen te komen. Vind het nog steeds erg jammer van je puma, maar moet zeggen dat je er echt wel een mooie fiesta voor in de plaats hebt gekocht. Hoop dat je hier net zo veel plezier uit haalt 😁.
 3. JoshuaJ

  Koplampen Fiesta MK 7(,5)

  Als ik jou was zou ik een complete lamp kopen, dese zijn via marktplaats/onderdelenlijn/lokale sloop meestal voor een prima prijs te koop. Het vervangen van de ledstrip zelf is namelijk erg veel werk, hiervoor moet namelijk de complete lamp uit elkaar gehaald worden om erbij te kunnen. (Glas e.d. moet eraf gehaald worden) Hoop dat ik je hiermee heb kunnen helpen, succes ermee!
 4. JoshuaJ

  Fiesta mk7 1.6 en Puma 1.7 turbo

  Oow dat klinkt wel gaaf, stuur maar een pb, dan kunnen we vast wat regelen
 5. Oke, dankje, kun je me een pb tje sturen met waar je woont e.d. Dan kunnen we denk ik wel wat regelen.👍
 6. Hallo allemaal,ik ben een beetje rond aan het kijken naar de opties om mijn 1.6 sport een klein beetje meer pit te geven. En ik heb gezien dat er ook een 1.6 metal versie is. Wat ik heb kunnen vinden is deze identiek aan mijn 1.6 sport, op een grotere inlaatbox en ecu tune na? Klopt dit. Ik beschik zelf namelijk over de apparatuur om ecu files aan te kunnen passen en zelfs compleet veij te programmeren. Nu ben ik dus op zoek naar iemand die beschikt over de 1.6 metal software die het met mij (evt tegen vergoeding) zou willen delen. Of iemand die een 1.6 metal heeft waar ik de ecu van zou mogen uitlezen. Het zelfde geldt voor de fiesta van mijn moeder. Dit is een mk7.5 1.0 econetic met 65pk. Hier is ook een 80pk versie van en zou hier ook graag de software van vinden (of uitlezen van iemand die een 80pk versie heeft) Ik heb al wel sites gevonden die zogezegd een "stage 1" tune verkopen voor zowel de 1.6 metal als de 80pk econetic waardoor ze zelfs nog een paar pk meer dan de 134pk en 80pk zouden krijgen. Maar hier ben ik een beetje sceptisch in aangezien ik geen toegan heb tot een Dyno en het dus niet kan testen. Heb daarom liever originele ford software erop staan. Alvaat bedankt voor jullie hulp!
 7. JoshuaJ

  Fiesta mk7 1.6 en Puma 1.7 turbo

  Die meeting klinkt zeker gezellig. Verder heb ik geen idee of ik jullie ST'tjes bijhoud. Met de fiesta in ieder geval niet 🤣.
 8. JoshuaJ

  Fiesta mk7 1.6 en Puma 1.7 turbo

  Dank jullie allemaal voor de leuke reacties. De puma is idd wel mijn trots zegmaar. En daarbij is het gewoon een fiesta platform, dus moet kunnen op dit forum toch? 😁 Daar moeten we maar eens voor gaan zorgen dan! Wilde eigenlijk naar EFE gaan dit jaar. Maar was helaas afgelast. Maar zal in de toekomst vast vaker op een meeting te zien zijn. Verder mbt tot de fiesta, ik heb inmiddels een obd dongel gekocht met HS/MS switch voor gebruik met forscan. Kijken of ik daar nog wat leuke dingen mee kan doen.
 9. Hallo allemaal. Om mij even kort voor te stellen. Ik ben Joshua, op dit moment 24 jaar oud en pas geslaagd van de opleiding Automotive engineering op de HAN. Sinds kort ben ik in het besit van een mooie ford fiesta mk7 1.6 uit 2009. Toen ik hem kocht was deze compleet standaard op een andere einddemper van het merk Bastuck na. Inmiddels heb ik er al een aantal dingetjes aan veranderd (zoals dat al snel gaat). Als eerste moest er een nieuw geluidssysteem in. Want alleen 2 speakers in de voordeuren ging het voor mij niet worden. Dus dit gelijk goed aangepakt door alles aan te pakken met nieuwe JBL speakers, een 5 kanaals versterker en een 12 inch shallow mount subwoofer met zelfgemaakte kist. Nu het geluid aangepakt was was het ook tijd om iets kleins aan het uiterlijk te doen, namelijk andere koplampen. Ik heb hiervoor koplampen gevonden met DRL erin. Na deze uit elkaar gehaald te hebben en de behuizing aan de binnenkant metallic zwart gespoten te hebben zag het er ook gelijk een stuk mooier uit. Naast de Fiesta heb ik ook een Ford Puma uit 2001. De leuke coupe dus en niet die gekke crossover waar ze bij ford nu de puma naam aan gehangen hebben. De Puma is echt mijn hobby auto. Sinds 2016 ben ik eigenaar van deze puma en in de jaren is er veel gebeurt. Om even een aantal dingen te noemen: verlaagd op KW v2 coilovers, mondeo 280mm remmen voor, focus schijfremmen achter, brock 17 inch velgen met nankang semislicks, vender flares, carbon kuipstoelen, volledig JBL audiosysteem en als klap op de vuurpijl een td04 turbo afkomstig van een subaru impreza. Dat klopt, de puma heeft er een turbo op zitten. Op de testbank heeft de puma een zeer respectabele 240pk en 338Nm neer weten te zetten. Erg leuk in een auto van om en nabij de 1000kg. De puma is voor mij al die jaren mijn dagelijkse auto geweest en moest het dus ook elke dag doen om van en naar mijn opleiding te rijden. Inmiddels ben ik hiervoor geslaagd en heb ik er een fiesta bij gekocht. Deze zal dus ook relatief standaard blijven. De puma is en blijft mijn echte hobby auto. Desalniettemin ben ik benieuwd naar jullie autos en wat er allemaal kan met deze fiesta.
×