Jump to content

Jorne P

Active users
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Jorne
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Paars

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jorne P's Achievements

Fiesta Newbie

Fiesta Newbie (3/22)

 1. Thanks, ik heb uiteindelijk het RAM Air filter aangeschaft welke @BenT had genoemd in zijn post, inmiddels de tuning ook laten doen bij Unlimited en ik zou dat iedereen aanraden. Wat een genot en verbetering in prestaties!
 2. Goedemiddag, Vanwege een behoorlijk irritante resonantie in mijn rechter voor speaker (wat trouwens niet altijd het geval is 😕) wil ik de speakers vervangen, ik weet dat het 16,5 cm speakers moeten zijn maar vroeg me af of je dan elke speaker er in kan hangen of dat je wellicht nog pasringen oid moet aanschaffen? en hoe zit het met het stekker werk etc? is het allemaal plug & play of moet ik gaan lopen klooien met solderen bij sommige speakers? Daarnaast vroeg ik me ook af of er nog verschil zit in de speakers aan de voorzijde tov de speakers aan de achterzijde? Ik heb nu het standaard audio pakket (geen B&O) maar wil dus wel wat verbetering qua geluid maar wil niet de hele boel gaan verbouwen, iemand goede suggesties wat aan te schaffen qua speakers? Mag best wat kosten, dat is niet zo'n probleem maar kabels door trekken etc is niet mijn sterkste punt, bij voorkeur dus plug & play 😎 Hoor graag!
 3. Ik begrijp je niet helemaal maar ik zeg niet dat de Mebu geen goeie optie is, ik wilde alleen weten of de ervaringen met het filter van Mountune ook goed zijn want het scheelt de helft qua kosten. Dat inlegfilter gaat er sowieso komen maar ben dus nog even in dubio welke aan te schaffen, alle adviezen zijn daarom welkom 🤷‍♀️
 4. Middag mede leden! Ik heb even een vraag qua inlegfilter voor de MK8, ik laat mn Fiesta volgende week chippen bij Unlimited in Amersfoort en wilde daar eigenlijk ook de K&N inlegfilter bij. Echter gaven zij aan dat die er niet is, wat is het beste alternatief? Ik weet dat Mebu er een in de bingo heeft maar is bv de Mountune filter ook een goeie optie? Hoor graag en alvast dank!
 5. Dank, komt dus een beetje op hetzelfde neer als de filmpjes die te vinden zijn op youtube. Iemand nog suggesties voor vervangen van de speakers? Wat zijn goede speakers en moet ik nog ergens rekening mee houden? Maat van de speakers is 16,5 cm?
 6. Ik heb een vraag die ik zo snel niet kan vinden op t forum; heb sinds kort een behoorlijk irritante resonantie in mn rechter front speaker en zoek eigenlijk een stappenplan om de deurpanelen los te halen. Ik wil weten of er wat los zit of dat ik wellicht iets te fanatiek ben geweest met de volumeknop. Iemand daar een link van oid? Kan een hoop vinden op google en youtube maar dat is allemaal tm de mk7.5 en kan er geen een vinden van de MK8, of is het principe hetzelfde? Daarnaast hoor ik graag suggesties (als ik dan toch bezig ben) voor een replacement setje qua front speakers, wat is een degelijk setje voor een redelijke prijs? Alvast dank voor de reacties!
 7. Middag, Sinds een paar maandjes trotse eigenaar van een Fiesta MK8, hiervoor jaren Focus gereden maar toen die de geest gaf overgestapt op deze Fiesta en nog geen moment spijt van gehad 😇 Lid geworden omdat deze foras toch altijd een hoop extra kunnen brengen qua info en opties, en als auto liefhebber kijk ik graag naar wat er allemaal nog kan 😉
×
×
 • Create New...