Jump to content
Fiestaclub.nl

MikeJuliettDelta

Active users
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About MikeJuliettDelta

 • Rank
  Fiesta Newbie

Previous Fields

 • Voornaam
  Michael
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

95 profile views
 1. MikeJuliettDelta

  Leon's Fiesta MK7.5 ST-Line Ruby Red

  Heb vandaag samen met de garage een deel van het schuim weggesneden om het passend te maken. “Function over form” zeg maar. Niet de fraaiste oplossing, maar het past nu wel. Toch zonde voor een onderdeel van €60,-. 🤷🏻‍♂️
 2. MikeJuliettDelta

  Leon's Fiesta MK7.5 ST-Line Ruby Red

  Heb ik niet geprobeerd, wordt het niet mooier van. Bij de Focus ecoboost en de Fiesta ST ecoboost loopt de aanzuigbuis naast de motor aan bestuurderszijde lager dan bij mijn ecoboost motoren.
 3. MikeJuliettDelta

  Leon's Fiesta MK7.5 ST-Line Ruby Red

  Past bij mij niet op de 1.0 ecoboost MK7.5 Titanium en de MK8 Titanium. Aanzuigbuis van luchtfilterhuis naar de motor zit in de weg. 🤷🏻‍♂️
 4. MikeJuliettDelta

  ST180 powerflex motorsteun

  Is deze nog beschikbaar en is deze eenvoudig te monteren?
 5. MikeJuliettDelta

  Foutmelding bij downloaden sync update

  Bij mij hetzelfde euvel. Lukt de hele week al niet. 🤷🏻‍♂️
 6. MikeJuliettDelta

  Ford Fiesta MK7.5 ST-Line Magnetic Grey

  Zou iemand hier foto’s kunnen plaatsen van Autobeam H7 lampen in de projector koplampen van een Mk7.5? Ben erg benieuwd waar de led drivers gemonteerd worden met de gesloten koplampbehuizing.
 7. Graag zou ik een PDC retrofit op mijn Fiesta mk7.5 (laten) doen. In ieder geval de achterzijde maar, indien mogelijk, eventueel in combinatie met de voorzijde. Zijn er forumleden die hier ervaring mee hebben en wellicht een onderdelenlijst en “how to” handleiding hebben? Alle hulp is welkom en wordt gewaardeerd!
 8. MikeJuliettDelta

  Hallo allemaal!

  Deze maand 2 Fiesta's aangeschaft. De eerste is een Magnetic Grey Mk7.5 1.0 Titanium, welke voornamelijk voor woon - werkverkeer zal worden gebruikt, de tweede is een Deep Impact Blue Mk8 1.0 Titanium. Op dit forum hoop ik vooral veel informatie te vinden om OEM opties van de auto's te activeren of toe te voegen.
×