Jump to content
Fiestaclub.nl

TimoW

Active users
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About TimoW

 • Rank
  Fiesta Newbie

Previous Fields

 • Voornaam
  Timo
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Rood
 1. Beste, Wanneer moet bij de Ford fiesta ST 2.0 150 pk uit 2005 de distributieketting worden vervangen of hoeft dit geheel niet? Ik kan het helaas niet duidelijk terugvinden. Graag zie ik jullie reactie, alvast bedankt.
 2. Haha, leuk om te zien dat er zoveel mensen toch moeite nemen om te reageren. ( welles waar niet allemaal over de gestelde vraag) Naast de reactie van standaard schijven met yellowstuf blokken. Maar zijn er nog meer goede suggesties voor goede remmerij? Banden zitten wel goed heb Hankook evo s1 eronder zitten plakken prima.
 3. TimoW

  Voorstellen

  Bedankt voor de hartelijke welkome. @Aarnout nee nog niet, wil er nog een sport luchtintake op maken en een andere uitlaat. Maar voor nu nog even zo laten. Van zichzelf al een top ding.
 4. Hi mede Ford rijders, Van de week mijn nieuwe Fiesta st150 opgehaald uit 2005 ( puur voor de fun ) en gisteren hier mee naar de Nürburgring geweest. Wat een top ding! Echter kan het remgedeelte wel een stukje beter, hier zitten nu gewone nietsbijzondere schrijven onder. De schijven voor zijn al aan vervanging toe dus ik ben een beetje aan het kijken wat is goed maar ook enigszins betaalbaar. Remblokken voor zijn door de vorige eigenaar net vervangen met Bosche blokken, achter moeten deze ook vernieuwd worden. Heeft iemand ervaring met sport remmerij en welke goed zijn / waar dit voor een redelijke prijs te koop is? heb ze al van EBC gezien maar dan toch al gouw 300+ kwijt voor een leuke set incl blokken etc.
 5. TimoW

  Voorstellen

  Goedendag, hierbij ook mijn voorstelronde op dit forum, afgelopen week mijn nieuwe Ford fiesta ST150 opgehaald en tot nu toe hier al erg veel plezier mee gehad. Wat een leuke en goed rijdende auto! Ook wel handig om lid te zijn van een forum om eventuele aankomende vragen te kunnen stellen, zie foto van de nieuwe aanwinst hieronder. 😄
×