Jump to content

TimoW

Active users
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About TimoW

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Timo
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heb even wat zoekwerk gedaan en heb gelezen dat de rem upgrade van de standaard fiesta st 278mm remmen naar de 300 mm remmerij niet heel veel moeite is. De remklauw zal als ik het goed zeg het zelfde zijn als die van de Focus st170 maar de remzadels niet? Waar kan ik deze st170 remzadels kopen? als ik deze heb en 300mm schijven koop heb ik volgens mij alles wat ik nodig heb om de upgrade te doen als ik het goed heb? P.s. ook gelezen dat ik de standaard m10 gaten m12 moet boren?
 2. Hi, ik ben aan het uitzoeken welke nieuwe schijven en blokken ik op de fiesta st150 wil plaatsen maar kom er nu niet zo goed uit. Vind de Ebc yellowstuff wel wat als blokken en op meerdere sites staat dat deze passen voor de standaard st150 remmen echter als ik dan op winparts kijk staat hier onder vermelding van het juiste artikelnummer dat deze voor de focus st170 zijn? Klopt dit en passen deze blokken zowel op de st150 als op de focus st170? Als ik het goed zeg zijn mijn schijven voor 278 mm en die van de focus st 300 dus dat lijkt mij wel een verschil. Iemand die mij kan helpen?
 3. Even een vraagje, ik wil een sportex uitlaat gaan bestellen voor mijn st150 alleen welke diameter uitlaatklemmen gaan hier op voor montage? Dan kan ik deze vast bestellen. Alvast bedankt.
 4. Groningen: Veendam, Rob, FordDriver, MK7.5 2013 Sport 150PK Richard B Onder de rook van Delfzijl MK8 150PK ST line automaat Groningen stad, Myranda, MK 7 2011, 1.4 titanium (zwart) nu nog 97 pk, leder bekleed Friesland: Sexbierum, Robert, Fiesta mk3 RS1800 en Fiesta Mk6.5 ultimate editie 007 Drogeham, Danny, Fiesta mk6 Damwoude, Oane, AKW, fiesta candy blue mk7.5 Flevoland: Wesley.b, wesley, fiesta mk7 sport, almere Emmeloord, Antonio, 2003 Fiesta MK6 1600 First Edition + 1981 Escort MK3 1600 Ghia Lelystad, Makamba, Stef, Fiesta MK8
 5. Bedankt voor de tip, ik ga het even beter uitzoeken voordat ik daadwerkelijk overga tot aanschaf van iets
 6. Bedankt voor de reacties, ik hoop dat hij nog even mee gaat dan hij heeft nu 210k gelopen.
 7. Hi Emmory, Dat is toevallig, plezier ga ik er zeker mee beleven echt een leuke en goed rijdende auto. Hoorde van de Eigenaar van Dima dat jij weer voor een Fiesta ST bent gegaan die hun daar hadden? ben je lang in het bezit geweest van de Fietsa ST150?
 8. Beste, Wanneer moet bij de Ford fiesta ST 2.0 150 pk uit 2005 de distributieketting worden vervangen of hoeft dit geheel niet? Ik kan het helaas niet duidelijk terugvinden. Graag zie ik jullie reactie, alvast bedankt.
 9. Haha, leuk om te zien dat er zoveel mensen toch moeite nemen om te reageren. ( welles waar niet allemaal over de gestelde vraag) Naast de reactie van standaard schijven met yellowstuf blokken. Maar zijn er nog meer goede suggesties voor goede remmerij? Banden zitten wel goed heb Hankook evo s1 eronder zitten plakken prima.
 10. Bedankt voor de hartelijke welkome. @Aarnout nee nog niet, wil er nog een sport luchtintake op maken en een andere uitlaat. Maar voor nu nog even zo laten. Van zichzelf al een top ding.
 11. Hi mede Ford rijders, Van de week mijn nieuwe Fiesta st150 opgehaald uit 2005 ( puur voor de fun ) en gisteren hier mee naar de Nürburgring geweest. Wat een top ding! Echter kan het remgedeelte wel een stukje beter, hier zitten nu gewone nietsbijzondere schrijven onder. De schijven voor zijn al aan vervanging toe dus ik ben een beetje aan het kijken wat is goed maar ook enigszins betaalbaar. Remblokken voor zijn door de vorige eigenaar net vervangen met Bosche blokken, achter moeten deze ook vernieuwd worden. Heeft iemand ervaring met sport remmerij en welke goed zijn / waar
 12. Goedendag, hierbij ook mijn voorstelronde op dit forum, afgelopen week mijn nieuwe Ford fiesta ST150 opgehaald en tot nu toe hier al erg veel plezier mee gehad. Wat een leuke en goed rijdende auto! Ook wel handig om lid te zijn van een forum om eventuele aankomende vragen te kunnen stellen, zie foto van de nieuwe aanwinst hieronder. 😄
×
×
 • Create New...