Jump to content
Fiestaclub.nl

Donnyyvb

Active users
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Donnyyvb

 • Rank
  Fiesta Newbie

Previous Fields

 • Voornaam
  Donny
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Donnyyvb

  Motorkap gasveren Dark Ice Designs

  @NeverDespair Die set ziet er ook niet verkeerd uit alleen wel net iets duurder. Ben benieuwd of iemand die al geïnstalleerd heeft.
 2. Donnyyvb

  Motorkap gasveren Dark Ice Designs

  @bickel Ik was voor deze set precies 60 euro kwijt. Dit inclusief verzenden en de btw. Vind ik goed te doen voor wat je ervoor krijgt.
 3. Zojuist een setje gasveren onder de motorkap van mijn Mk7.5 geïnstalleerd. Aangeschaft bij Dark Ice Designs uit Engeland. Zeer vriendelijk bedrijf en klantgericht. Ik ben er blij mee en het geeft een fraai uiterlijk als je bij de motor bezig bent. Ze hebben ze voor veel modellen en merken en komen met montage instructies. Het kan even wachten zijn maar dit zijn wel goede veren, absoluut geen troep. Zeker een aanrader dus om je Fiesta mee op te fraaien ;D Foto's: https://ibb.co/52PZ672 https://ibb.co/85Dktdk
 4. Donnyyvb

  Molten Orange Fiesta ST MK7

  Strakke wagen! Welkom
 5. Donnyyvb

  Hallo Fiëstanen!

  Welkom. Ik heb mijn Mk7.5 laten chippen met dezelfde motor naar 145pk en 240nm bij Vtune in Huizen. Dit in combinatie met een k&n inlegfilter maakt een aanzienlijk en voor mij vooral positief merkbaar verschil!
 6. Hallo allemaal, Mijn naam is Donny. Ik rijd sinds September 2019 met groot plezier in mijn (100pk) ecoboost Frozen White Fiesta Mk7.5 ST-line uit 2017. Er staat nu bijna 60dkm op de teller. Ondertussen heb ik recentelijk mijn Fiesta laten chiptunen bij V-tune in Huizen van 100 naar 145 pk. Het koppel ging van 170 naar 240nm. Ik ben hier erg blij mee en het verschil is duidelijk merkbaar. Ook het rijplezier is een stuk groter ;) Ook heb ik de naar mijn mening nogal saaie zwarte standaarddiffuser vervangen door een Maxxton design diffuser. Ook heb ik de einddemper vervangen voor een sportdemper met siertstuk welke het geluid net even sportiever maakt. Verder heb ik een k&n inlegfilter geplaatst en wat cosmetische aanpassingen gedaan. Wie weet wat de toekomst nog brengt qua aanpassingen aan mijn Fiesta. Voor nu rijd ik met veel plezier rond in mijn ST-line en ben van plan dit nog lang te doen! Ik kijk uit naar jullie ervaringen en verhalen!
×