Jump to content

Tdjong

Active users
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Thomas
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

112 profile views

Tdjong's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Voor de lol heb ik een OBDll scanner gekocht voor 7 euro op bol.com. Ik wou weten wat ik daarmee allemaal kon uitlezen. Best geinig, mocht je dat leuk vinden is het zeker die paar euro waard. Echter ben ik wel iets merkwaardigs tegengekomen. Het viel me altijd al op dat mijn termeratuur meter op mn dashbord niet voorbij de 90 graden gaat. Zoals te zien in de grafiek komt de temperatuur van mn koelvloeistof wel degelijk boven de 90 graden. (Kon helaas geen scherpere foto uploaden) Hoe kan het dat ik dat dan niet zie op mn dashboard meter?
 2. Ik ben nu een kleine 2 maanden in het bezig van een Fiesta ST150. Leuk wagentje, alleen de remkracht kan wat beter. Via een vriend hoorde ik dat een Big Brake Kit de way to go is. Heeft iemand van jullie ervaring met zulke kits op een MK6? Verder ben ik benieuwd naar alternatieve kits die ook de remkracht verbeteren, maar die iets goedkoper zijn.
 3. Ik heb geen knop op mn Fiesta MK6 ST. Enig idee hoe ik hem handmatig uit kan zetten?
 4. Thanks dat ga ik eerst testen. Heb de lampjes al besteld.
 5. Een vriend die achter me reed vertelde dat mn linker remlicht niet werkte. Alleen wanneer ik de auto ontgrendel gaat het linker remlicht wel aan. Ik denk dat het aan de bekabeling ligt dan toch? Iemand suggesties waar dit aan kan liggen en hoe ik dit kan oplossen?
 6. Thanks voor de info! De originele is inderdaad even slikken.. Zal volgende week even langs mn garage gaan om ernaar te laten kijken. Misschien zit er ergens een draadbreuk, dat zou beter zijn in dit geval 😂
 7. Die tip kreeg ik ook van een maatje. Vorige week probeerde ik dit. Met WD40 werkte het voor een paar dagen en daarna kreeg ik weer die melding. Heb je enig idee wat het kost om die schakelaar te vervangen?
 8. Hi allemaal, Ik heb sinds een klein maandje een Ford Fiesta ST150. Echt een leuk karetje alleen soms wil hij niet opslot.. Op m'n dashboard staat dan dat mijn bestuurdersdeur nog open is. Terwijl de deur dicht is, de auto kan daardoor niet vergrendeld worden. Soms heb ik er geen last van voor een week en soms een paar dagen achter elkaar. Ik heb de kabel in de deur al wat heen en weer gehaald, maar dat helpt niet altijd. Heeft een van jullie een idee waar het aan ligt en hoe ik het op kan lossen?
 9. Is dat iets om zelf te checken of kan ik hem beter langs de garage brengen daarvoor?
 10. Mijn achterruitwisser blijft maar wissen ondanks dat er geen water op de ruit zit. Ik denk dat ze sensor niet meer goed is of dat er misschien vuil opzit. Heb vandaag de auto gewassen maae het probleem blijft. Ik heb een Fiesta ST uit 2006. Weet iemand waar de sensor zit? En hoe ik dit probleem kan verhelpen?
 11. @Gio Dat ligt wel ver boven mijn budget hahah. Jouw MK6.5 is ook zeker een leuke wagen. Wat is de km stand? En heb je enig idee voor welke prijs die aangeboden zal worden?
 12. Thanks @DSonnema! Ik woon in Andijk, maar ben bereid om door heel Nederland de auto te bezichtigen/op te halen. Zal even kijken op hun website.
×
×
 • Create New...