Jump to content

Boris1998

Active users
 • Posts

  151
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Boris
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

412 profile views

Boris1998's Achievements

Fiesta Junior

Fiesta Junior (6/22)

 1. Berichtje gestuurd!
 2. https://imgur.com/a/IFLNWIA
 3. Dat is wel heel rap, ik denk dat Flitsmeister iets te enthousiast is geweest daar. Desalniettemin zal het wel flink verbeterd zijn. Rond de 8 seconden is wel realistisch
 4. Accelereert ie langzamer na de chiptuning? Zo ervaar ik dat iniedergeval niet
 5. Zijn er toevallig mensen van dit forum die morgen dat kleine toerritje gaan rijden die aangekondigd was op Facebook?
 6. Ik heb laatst toevallig een hele tank ongeveer alleen snelweg gereden. Ik heb daar wel echt heel netjes gereden. 5,2/100 was prima haalbaar. Ik kan me goed voorstellen dat die extra pk’s en koppel daar wel aan bij hebben gedragen. Normaal rijd ik beetje 50/50 snelweg en binnendoor. Dan nog haal ik met gemak 6/100. Ik heb heel kort zonder tune gereden dus wellicht dat ik dan minder goed kan vergelijken. Echter zijn bovenstaande waardes wel feiten die ik makkelijk haal.
 7. Dat doet ie bij mij heel zuinig hoor. Cruise control 4.2/100. Als ik dat in zijn 5 rijd rij ik inderdaad nog wel ietsje zuiniger. Maar met wat meer ‘gebrom’ met de wisselende ‘hoogtes’. Misschien kan het wel geen kwaad, maar vind het net niet fijn.
 8. 80 in z’n 5? Dat vind ik altijd net niet lekker rijden. Bij mij begint ie zo te brommen als ie anders al een klein beetje omhoog gaat. Schakel meestal net voor de 90 naar z’n 5.
 9. Op het gebied van verbruik heb ik eigenlijk geen duidelijk verschil gemerkt. Het verschil in vermogen heb ik echter wel heel goed gemerkt. 100 naar 149pk voel je natuurlijk wel. Maar wat Fictions zegt is wel belangrijk. Stoplichtsprintjes moet je niet willen doen.
 10. Zijn lampjes besteld via Ride Wizards. cnsunnylights stond er op de lamp. Chinees maar wel een ontzettend groot verschil met Autobeam.
 11. Ik ben nog van plan om een st vering setje onder mijn auto te zetten, is alleen niet makkelijk te vinden helaas
 12. Autobeam was geen succes, nu andere ledjes en wat is dat een verschil zeg. Zou echt niet meer zonder willen. Ledjes van Autobeam waren echt niet goed. Naar mijn mening, is het dan ook echt geen aanrader.
 13. Ik heb het al gefixt, maar dankjewel!
 14. Led lampen gefixt, wereld van verschil. Volgende week auto naar de garage voor een klapperende kentekenplaat achter, die kende ik nog niet. Geen idee hoe ik dit zelf op kan lossen. Meteen ook zo’n ‘lente/zomercheck. Wie weet komt daar nog wat uit. Op dit moment, ben ik denk toch echt wel door mijn ‘upgrades’ heen. Ik kan niets meer bedenken. Hoop dat er ooit nog iets van een Fiesta meeting komt, lijkt me leuk. Kan ik nog wat inspiratie opdoen wellicht ook.
×
×
 • Create New...