Jump to content

MartinB

Active users
 • Posts

  154
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MartinB

 1. Fijn dat het opgelost is. Ik had exact hetzelfde probleem, maar dat is met andere onderdelen opgelost. Mijn Fiesta is van okt. 2019 en ik ga er van uit dat het tilgergewicht standaard op mijn auto zit. Ik ben wel benieuwd wat de functie van dat specifieke onderdeel is.
 2. Wel jammer dat de schroefset niet door gaat, maar begrijpelijk dat je op dit moment andere prioriteiten hebt. Uiteraard gefeliciteerd met je huis!👍
 3. Nog niets bekend over de levering van de schroefset?
 4. Subtiel verschil met de afdekplaat, maar ziet er toch beter uit. Weet je inmiddels al wat meer over dat gaatje in de lederen bekleding?
 5. Mooi dat de koplamp en bumper weer strak is. Zonde van dat gaatje in de leren bekleding. Beetje pech heb je wel met een nieuwe auto.
 6. @martndat is een mooie waslijst aan upgrades. Ik denk niet dat er veel andere MK8 ST eigenaren zijn in Nederland die zo veel veranderd hebben aan hun auto dan jij hebt gedaan.
 7. Ford doet wel heel erg z'n best om nog niets te verklappen over de facelift. Ik had rond deze tijd toch wel wat nieuws verwacht, maar blijkbaar zit het faceliftmodel goed verstopt ergens onder een doek in de fabriek. Na de vakantieperiode ergens eind augustus misschien meer nieuws? Ik volg het met belangstelling in elk geval.
 8. Je hebt een terechte klacht met de koplamp en een goede dealer lost dit helemaal op zonder jou te zien als lastige klant. Wel slordig vind ik dat de dealer dit niet vooraf bij aflevering heeft opgemerkt en opgelost. Maar goed, komt goed volgens mij. Veel plezier er mee!
 9. Eindelijk binnen! Ziet er heel goed uit hoor.😎 Ik zag op de foto dat het hele dak zwart is. Ik dacht altijd dat bij een panoramadak die zwart is het andere gedeelte van het dak in carrosseriekleur was. Edit: panoramadak en rest dak zwart is standaard zag ik. Alleen dat kleine stukje van de achterklep niet.
 10. Vanaf modeljaar 2020 zit er geen automatische hoogteregeling meer op de LED koplampen. Ik heb het al eerder gezegd, wees blij dat je het niet hebt. Bij mijn Fiesta met LED koplampen heb ik wel de hoogteregeling, maar wat een nerveus werkend systeem is dit. Bijzonder irritant zelfs. @Dragunovnu duurt het niet lang meer dat je ST bij de dealer staat volgens mij. Goed vooruitzicht lijkt mij.
 11. Magneetkoppeling van de pomp kan ook kapot zijn in dit geval.
 12. Als je het artikel van caranddriver geheel leest kom je tot de conclusie dat de pilot sport cup 2 ideaal zijn voor het ciricuit, maar voor alledaags gebruik is de super sport beter. Citaat: 'If you plan to track your RS, the Cups 2s and Y-spoke wheels are a no-brainer. But if you plan to drive an RS every day, save the money. You won’t forgo any of the fun this car delivers with the standard Super Sports, and you’ll avoid making your passengers wish they’d taken an Uber.'
 13. Voordat je allerlei onderdelen gaat vervangen zou ik persoonlijk eerst naar een aircospecialist gaan voor diagnose. Ik zou niet te veel vertrouwen op je eigen(?) uitleesapparatuur. Je kunt ook te weinig koelmiddel in het systeem hebben bijvoorbeeld, of je aircocompressor is kapot etc..
 14. Dat is een hele mooie aankoop. Daar ga je heel veel plezier van hebben denk ik. Uiteindelijk zal je misschien wel zeggen dat je dit veel eerder had moeten doen.
 15. @martnje zou toch denken dat je begint met updaten bij de eerste mk8 Fiesta's, maar niets is minder waar blijkt wel weer. Zet eens wat meer druk op de ketel bij Ford.
 16. Aha, dat grafiekje is handig. Bedankt!
 17. Succes met wachten. Ik hoop voor je dat je snel kunt genieten van de ST. De eerste aanpassingen al binnen. Goed bezig!👍
 18. Er moet toch enig verschil zitten tussen de m235 en m260 lijkt mij. Trekt die bijvoorbeeld gewoon nog verder door na 5000rpm en is normaal rijden nog relaxt? Ik ben gewoon benieuwd hoe de vermogensopbouw nu is.
 19. Mooie aanpassingen. Ik vind het gedeeltelijk tinten van de achterlichten ook fraai. Ik heb het zelf ook en het verveelt nog steeds niet. Door de spacers is de stance ook mooier.
 20. Dat vind ik heel netjes. Wat vind je er zelf van?
 21. Wow...dat had ik niet verwacht van Mountune. Ze hebben dan wel vertrouwen in de techniek dat ze dit aandurven lijkt mij. Zolang je niet volgas in de eerste versnelling weg rijdt heb ik er wel vertrouwen in. Wel gaaf natuurlijk. Ik ben benieuwd wat je er van vindt.
 22. Bij mijn Fiesta van okt. 2019 heb ik nog een software-update van 890 mb klaar staan zag ik op de website. Ik heb reeds al de 3.4 sync versie met F9 navigatiekaart. De navigatie is up to date gaf de website aan. Heeft iemand de update al geïnstalleerd en wat houdt dit in?
 23. De steekmaat van je Fiesta is idd 4x108. De pepperpot velgen zijn speciaal gemaakt voor de oude types Mini. Die hebben steek 4x101.6 Ook al zou het passen, dan heb je ook nog de verkeerde ET waarde. De velgen staan dan veel te ver buiten de wielkasten. Spoorverbreders maakt dat nog erger. Ik zou er persoonlijk niet aan beginnen.
 24. Welkom! Ik heb een paar LED mistlampen Bij CEUK besteld en die zitten er al weer bijna 1.5 jaar probleemloos in. Wat dat betreft heb ik geen klagen over CEUK.
×
×
 • Create New...