Jump to content

MartinB

Active users
 • Posts

  199
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Martin
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MartinB's Achievements

Fiesta Junior

Fiesta Junior (6/22)

 1. Kan wel zo zijn, maar als ik als consument een nieuwe auto koop die best een aanzienlijk bedrag kost dan wil ik wel graag de opties die ik wil. Kan de fabrikant dat niet leveren, dan koop ik geen nieuwe. Ik ga geen concessies doen op bepaalde opties. Zo kijk ik er naar tenminste, een ander is misschien wat makkelijker hier in.
 2. BLIS is niet te bestellen op de nieuwe Fiesta vertelde de dealer waar ik mijn auto heb gekocht. Dat is jammer, maar elektrisch inklapbare spiegels en spiegelverwarming is helemaal niet standaard meer.πŸ˜•
 3. Mooi filmpje en wat een coureur! Reed eerder al in de Fiesta ST op een vrij nat circuit en was nog leuker om te zien.
 4. Haha..idd ja. πŸ™„ Vanmiddag wilde ik kijken, maar waren al weer op weg naar een andere dealer.
 5. Hee..bedankt Martijn voor de tip. Ik ga even kijken binnenkort. Maar echt blij word ik niet van de facelift zo op het eerste gezicht.
 6. Even een afbeelding van internet geplukt. De 2 chromen verlengde moeren zie je op de achtergrond. Dit is trouwens een oude afbeelding van ST.
 7. Hmm...ik zie de verlengde wielmoeren er niet meer bij staan op de site, terwijl die er zeker een paar maanden geleden wel op stonden. Stroeve motorsport in Hardenberg heeft mij destijds op de ST spacers gewezen en ik heb toen de verlengde wielmoeren gezien.
 8. Het mooiste vind ik dat de wielen nog net iets binnen de wielkastranden valt. Als je alleen de achterkant doet is de verhouding weg met voor, dus ik zou zowel achter als voor doen. Bijv. in jouw geval 15mm achter en 10mm voor. Persoonlijk vind ik 20mm. achter en 15mm. voor het mooiste. Maar doe vooral je eigen dingπŸ™‚
 9. Draadeinden vervangen begin ik zelf niet aan. Te veel gedoe en als je weer terug wilt naar origineel weer de originele draadeinden monteren. Ik wil achter 20mm. spacers van Eibach bijv. die je dan op de naaf monteert en de velg dan weer op de draadeinden van de spacer. Wel opletten bij het vastzetten van de spacer op de naaf, want de originele draad komt een paar mm. uit de spacer. Deze valt in de holle insparing van de velg en ik heb weet uit ervaring dat dit geen probleem oplevert bij een ST line. Ik hoop dat iedereen het nog kan volgen, anders zal ik een video op YouTube laten zien wat ik bedoel. Op de voorkant was ik van plan om ST spacers te gebruiken met verlengde wielmoeren. Hoef je dus ook geen draadeinden te vervangen.
 10. @Yalmarr:opties zijn per land verschillend hoor. In Duitsland bijv. kun je nog een 3 deurs Fiesta bestellen, terwijl in Nederland alleen de 5 deurs verkrijgbaar is. Het kan idd ook zijn dat het een fout is in de prijslijst en dat B&O standaard is op de ST. Maar mooi dat je toch de B&O krijgt. Welke kleur heb je voor gekozen?
 11. In de nieuwe prijslijst op de website van Ford Nederland van de Fiesta staat de optie B&O voor de ST-X er niet meer bij zag ik net. Zoals ik het lees kun je het helemaal niet meer bestellen voor de ST-X. Dat zou erg jammer zijn, maar misschien is er wel een oplossing voor Yalmarr.
 12. Dat heb ik ook al gehad dat het logbestand met betreffende map met chassisnummer niet te vinden is. Je moet nog steeds het logbestand uploaden en afmelden. Mijn dealer in Hengelo heeft de service van het updaten eerst gratis aangeboden, maar vraagt er nu €69 voor. Ze geven zelf ook toe dat het erg omslachtig is en dat er regelmatig fouten optreden. Over een paar jaar hopelijk allemaal over the air zoals de Mustang mach E dit nu al heeft.
 13. Mebu in Nootdorp heeft wel goede kennis van Ford, dus dat is misschien een adres. Die KW schroefset onder een Puma zou ik ook twijfelen als je daar mee zit. Bij een snelle hothatch als de Fiesta kan ik mij dit goed voorstellen, maar een mini crossover verlagen is denk ik een tikkeltje overdreven. Maar misschien denk jij daar weer anders over.
 14. https://www.kwsuspensions.de/shop?c_make=36&c_model=39675&c_car=142178&pgs=160 Kost een paar centen, maar is serieus goed spul. Misschien montage intercooler uitbesteden met behulp van een brug?
 15. Gaat lekker zo met de updates! Jammer dat de intercooler niet doorgaat. Is de bevestiging zo fragiel bij de Puma? KW variant 3 is ook leverbaar trouwens. Maar of je dat wilt met een Puma..😁
Γ—
Γ—
 • Create New...