Jump to content

MartinB

Active users
 • Posts

  213
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Martin
 • Auto
  Ford Puma
 • Type
  Anders
 • Kleur
  Groen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MartinB's Achievements

Fiesta Junior

Fiesta Junior (6/22)

 1. Gefeliciteerd! Mooi ding. Performance blue blijft ook een mooi kleurtje. Maar ik blijf het jammer vinden dat de Puma weer weg is. Voor een ST is de Focus behoorlijk ingetogen. Maar tuningpotentie is dan wel weer veel groter. Deze gaat makkelijk richting 400pk. Ik ben ook wel benieuwd naar het gemiddelde verbruik. Veel plezier er mee!
 2. Nice! Wil je een zgn. big brake kit monteren of eerst alleen andere remblokken? Ik zie weinig tot geen zaken die een bbk aanbieden voor de Puma ST of kijk ik niet goed?
 3. Wat een prijs durft Milltek daar voor te vragen..😳 Dat koopt toch niemand?
 4. Ik heb vanavond met mijn standaard Puma ST de auto gezien en gehoord van Martijn(martn). Nou…ik kan je vertellen dat de knallen uit de Milltek uitlaat met actieve ASR klep echt hard zijn. Alleen de Milltek uitlaat geeft al een mooiere sound tov. mijn standaard Puma vind ik. Ik heb ook een stukje mee gereden met de Puma van Martijn en icm de M235 tune was dat indrukwekkend. Het geluid van de knallen uit de uitlaat met actieve ASR klep vond ik niet storend in het interieur.
 5. Goede uitleg en mooi dat het gelukt is uiteindelijk. @martn heb je nog een filmpje hoe het nu klinkt?
 6. Ga je geen spijt van krijgen. Jij houdt wel van een beetje meer herrie uit de uitlaat. Nooit geweten dat de klep dicht gaat bij gas geven. Logischerwijs zou je denken dat de klep juist open gaat bij gas geven. Weer wat geleerd.
 7. Toevallig zag ik dat op YouTube voorbij komen. Ik vind het wel een leuke uitvinding, maar ik denk dat er hier niet iemand is die het geïnstalleerd heeft. De valve control geeft net dat beetje meer beleving qua geluid.
 8. Performance pack is een hele mooie optie. Mechanisch sperdifferentieel zie je tegenwoordig niet vaak meer. Panoramadak is ook mooi. Verder zijn een achteruitrijcamera en blis ook wel handig.
 9. Wat je ook kunt doen is alleen het witte gedeelte van het achteruitrijlicht wrappen in een donkere folie. Dit heb ik ook laten doen bij mijn Fiesta en vind het nog steeds goed staan. Ik kon toen kiezen uit 3 verschillende tinten en heb gekozen voor de donkerste variant.
 10. Heel erg jammer dat de levertijden zo lang oplopen en begrijpelijk dat je er dan van af ziet. Maar je hebt een goede keus gemaakt voor de opvolger. Ik heb de Puma ST ook gekocht in de enige echte goede kleur mean green. @Yalmarrik ben ook erg benieuwd welke specs en kleur jouw Puma heeft.
 11. Gelukt met google chrome.
 12. Heb ik ook last van. Op telefoon geen probleem. Ik heb al een keer een pb gestuurd naar een moderator, maar nooit een reactie ontvangen.
 13. Zelfs bij de Polo GTI weet de DSG soms geen raad.
 14. Bij een Fiesta ST hoort een handbak en zeker geen automaat. De handbak bij de ST is heel goed.
 15. Kan wel zo zijn, maar als ik als consument een nieuwe auto koop die best een aanzienlijk bedrag kost dan wil ik wel graag de opties die ik wil. Kan de fabrikant dat niet leveren, dan koop ik geen nieuwe. Ik ga geen concessies doen op bepaalde opties. Zo kijk ik er naar tenminste, een ander is misschien wat makkelijker hier in.
×
×
 • Create New...