Jump to content

MartinB

Active users
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

About MartinB

 • Rank
  Fiesta Junior

Previous Fields

 • Voornaam
  Martin
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dat is een hele mooie aankoop. Daar ga je heel veel plezier van hebben denk ik. Uiteindelijk zal je misschien wel zeggen dat je dit veel eerder had moeten doen.
 2. @martnje zou toch denken dat je begint met updaten bij de eerste mk8 Fiesta's, maar niets is minder waar blijkt wel weer. Zet eens wat meer druk op de ketel bij Ford.
 3. Aha, dat grafiekje is handig. Bedankt!
 4. Succes met wachten. Ik hoop voor je dat je snel kunt genieten van de ST. De eerste aanpassingen al binnen. Goed bezig!👍
 5. Er moet toch enig verschil zitten tussen de m235 en m260 lijkt mij. Trekt die bijvoorbeeld gewoon nog verder door na 5000rpm en is normaal rijden nog relaxt? Ik ben gewoon benieuwd hoe de vermogensopbouw nu is.
 6. Mooie aanpassingen. Ik vind het gedeeltelijk tinten van de achterlichten ook fraai. Ik heb het zelf ook en het verveelt nog steeds niet. Door de spacers is de stance ook mooier.
 7. Dat vind ik heel netjes. Wat vind je er zelf van?
 8. Wow...dat had ik niet verwacht van Mountune. Ze hebben dan wel vertrouwen in de techniek dat ze dit aandurven lijkt mij. Zolang je niet volgas in de eerste versnelling weg rijdt heb ik er wel vertrouwen in. Wel gaaf natuurlijk. Ik ben benieuwd wat je er van vindt.
 9. Bij mijn Fiesta van okt. 2019 heb ik nog een software-update van 890 mb klaar staan zag ik op de website. Ik heb reeds al de 3.4 sync versie met F9 navigatiekaart. De navigatie is up to date gaf de website aan. Heeft iemand de update al geïnstalleerd en wat houdt dit in?
 10. De steekmaat van je Fiesta is idd 4x108. De pepperpot velgen zijn speciaal gemaakt voor de oude types Mini. Die hebben steek 4x101.6 Ook al zou het passen, dan heb je ook nog de verkeerde ET waarde. De velgen staan dan veel te ver buiten de wielkasten. Spoorverbreders maakt dat nog erger. Ik zou er persoonlijk niet aan beginnen.
 11. Welkom! Ik heb een paar LED mistlampen Bij CEUK besteld en die zitten er al weer bijna 1.5 jaar probleemloos in. Wat dat betreft heb ik geen klagen over CEUK.
 12. Ik denk sowieso tot september/oktober en nieuwe model wordt waarschijnlijk pas eind dit jaar. Die van jou is al weer 3 jaar met ruim 60000km. Hoog tijd voor een nieuwe. Bovendien kun je al je upgrade-onderdelen zo weer monteren op de nieuwe.
 13. Ik denk ook dat het meer een mk8,5 model wordt. Een paar subtiele wijzigingen en het model kan weer een paar jaar vooruit tot het allemaal elektrisch wordt. Wat ik las over de plannen van de fabriek in Keulen is dat het model nog tot 2024/2025 doorloopt met de huidige techniek motoren(benzine/hybride) en dat men dan overschakelt naar een nieuwe generatie volledig elektrisch. Wat ik zelf vermoedt is dat de facelift afhankelijk qua uitvoering een digitaal dashboard krijgt. De ST krijgt waarschijnlijk ook een oliedruk- en olietemperatuurmeter en de 'modeknop' op het stuur zoals de Puma ST
 14. Ford komt later dit jaar met een facelift van de Fiesta. Aan de spyshots te zien op Autoweek zie ik slechts een paar subtiele wijzigingen. We zullen het zien. Ik ben wel erg benieuwd als de facelift komt hoe dat er uit gaat zien. https://www.autoweek.nl/autonieuws/artikel/ford-fiesta-spoedig-vernieuwd/
 15. Staat super!😎 Qua look heb je trouwens geen schroefset nodig. Staat perfect zo. Met de 17 inch velgen vond het ietwat tegenvallen, maar nu niet meer.
×
×
 • Create New...