Jump to content

MartinB

Active users
 • Posts

  154
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Martin
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MartinB's Achievements

Fiesta Junior

Fiesta Junior (6/22)

 1. Fijn dat het opgelost is. Ik had exact hetzelfde probleem, maar dat is met andere onderdelen opgelost. Mijn Fiesta is van okt. 2019 en ik ga er van uit dat het tilgergewicht standaard op mijn auto zit. Ik ben wel benieuwd wat de functie van dat specifieke onderdeel is.
 2. Wel jammer dat de schroefset niet door gaat, maar begrijpelijk dat je op dit moment andere prioriteiten hebt. Uiteraard gefeliciteerd met je huis!👍
 3. Nog niets bekend over de levering van de schroefset?
 4. Subtiel verschil met de afdekplaat, maar ziet er toch beter uit. Weet je inmiddels al wat meer over dat gaatje in de lederen bekleding?
 5. Mooi dat de koplamp en bumper weer strak is. Zonde van dat gaatje in de leren bekleding. Beetje pech heb je wel met een nieuwe auto.
 6. @martndat is een mooie waslijst aan upgrades. Ik denk niet dat er veel andere MK8 ST eigenaren zijn in Nederland die zo veel veranderd hebben aan hun auto dan jij hebt gedaan.
 7. Ford doet wel heel erg z'n best om nog niets te verklappen over de facelift. Ik had rond deze tijd toch wel wat nieuws verwacht, maar blijkbaar zit het faceliftmodel goed verstopt ergens onder een doek in de fabriek. Na de vakantieperiode ergens eind augustus misschien meer nieuws? Ik volg het met belangstelling in elk geval.
 8. Je hebt een terechte klacht met de koplamp en een goede dealer lost dit helemaal op zonder jou te zien als lastige klant. Wel slordig vind ik dat de dealer dit niet vooraf bij aflevering heeft opgemerkt en opgelost. Maar goed, komt goed volgens mij. Veel plezier er mee!
 9. Eindelijk binnen! Ziet er heel goed uit hoor.😎 Ik zag op de foto dat het hele dak zwart is. Ik dacht altijd dat bij een panoramadak die zwart is het andere gedeelte van het dak in carrosseriekleur was. Edit: panoramadak en rest dak zwart is standaard zag ik. Alleen dat kleine stukje van de achterklep niet.
 10. Vanaf modeljaar 2020 zit er geen automatische hoogteregeling meer op de LED koplampen. Ik heb het al eerder gezegd, wees blij dat je het niet hebt. Bij mijn Fiesta met LED koplampen heb ik wel de hoogteregeling, maar wat een nerveus werkend systeem is dit. Bijzonder irritant zelfs. @Dragunovnu duurt het niet lang meer dat je ST bij de dealer staat volgens mij. Goed vooruitzicht lijkt mij.
 11. Magneetkoppeling van de pomp kan ook kapot zijn in dit geval.
 12. Als je het artikel van caranddriver geheel leest kom je tot de conclusie dat de pilot sport cup 2 ideaal zijn voor het ciricuit, maar voor alledaags gebruik is de super sport beter. Citaat: 'If you plan to track your RS, the Cups 2s and Y-spoke wheels are a no-brainer. But if you plan to drive an RS every day, save the money. You won’t forgo any of the fun this car delivers with the standard Super Sports, and you’ll avoid making your passengers wish they’d taken an Uber.'
 13. Voordat je allerlei onderdelen gaat vervangen zou ik persoonlijk eerst naar een aircospecialist gaan voor diagnose. Ik zou niet te veel vertrouwen op je eigen(?) uitleesapparatuur. Je kunt ook te weinig koelmiddel in het systeem hebben bijvoorbeeld, of je aircocompressor is kapot etc..
 14. Dat is een hele mooie aankoop. Daar ga je heel veel plezier van hebben denk ik. Uiteindelijk zal je misschien wel zeggen dat je dit veel eerder had moeten doen.
×
×
 • Create New...