Jump to content

Simon94

Active users
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Simon94

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Simon94
 • Auto
  Niet bekend
 • Type
  Niet bekend
 • Kleur
  Niet bekend

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zo te zien gaat het om het Active model die is gefotografeerd, en ik neem aan dat ze de facelift op alle modellen gaan doorvoeren gezien de huidige mk8 alweer 4 jaar op de markt is, zo leest het artikel in iedergeval wel, en wie weet wordt het wel een MK9 πŸ™„ Koplampen wel serieuze verandering inderdaad, ben benieuwd of de achterlichten ook smaller worden en beetje vergelijkbaar worden als de focus facelift. Zouden ze het interieur ook nog een facelift durven geven? is natuurlijk nog vrij "nieuw"
 2. prachtig @Gio kijk uit naar nog meer plaatjes Veel plezier ermee
 3. Simon94

  Ford Puma ST

  De Puma ST is al een tijdje geleden gelekt toch? https://www.autoweek.nl/autonieuws/artikel/ford-puma-st-volledig-in-beeld/
 4. Oke de Mild hybrid binnen nu en 2 weken? Toen ik aan het kijken was voor de fiesta heb ik hier ook naar gevraagd, de dealer wist hier nog helemaal niks van. Is wel 4 maanden geleden ondertussen. Het is geen geheim dat Ford alle modellen met een hybride motor wil lanceren, had niet gedacht dat het al in 2020 zou zijn. Ze zijn hard bezig bij Ford, de Fiesta 2020 modellen bevatten ook een "vernieuwde" en een zuinigere Ecoboost motor.
 5. Er is een nieuwe brochure beschikbaar voor de Fiesta, uitgifte voor april 2020 staat op de laatste pagina. Hier is die te vinden https://www.ford.nl/content/dam/guxeu/nl/documents/feature-pdfs/FT-New_fiesta.pdf Ook zijn de - X modellen opgenomen in de nieuwe bronchure. Wat me opvalt is dat de B&O geluid systeem 575w bevat i.p.v. de eerdere 675w.
 6. @martn Gaaf! Standaard is het knipperlicht al "geanimeerd" in de led koplampen toch? De aanpassing gaat over de spiegelverlichting neem ik aan?
 7. @RuudTilburg heel vette bak! Kijk uit naar je review. en tja dat wachten duurt lang he.. over 5 weken mag ik een st line 2020 editie ophalen 😎
 8. @Gio Prachtig, gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst!
 9. @ReneAP welke kleur heb je de stline 2020 editie? Ben benieuwd naar de foto's als je die wilt delen ☺️
 10. Zoals je zelf al zegt komen bij de silver fox de accenten van de auto er heel erg mooi uit, ook echt een uniek kleurtje. maargoed, kleur is echt persoonlijk, mijn voorkeur zou ook uitgaan naar grijs
 11. @Tonyvt Heb je in je Fiesta 2020 model ook beschikking over het vernieuwde Sync 4 systeem? Heb vernomen dat vanaf 2020 alle modellen met Sync 4 worden uitgerust?
 12. @Franciscus Dank voor de verheldering over de koplampen
 13. Haha, neemt niet weg dat het een prachtige auto is, veel plezier ermee
 14. Wit? ik dacht toch echt metropolis wit te zien 😨 of het ligt aan mijn kleuren weergave πŸ˜› Die velgen kleur komen er mooi uit zo op een lichte auto, vindt ze op een donkere auto minder goed uitzien.
 15. 😡 heel dik, als ik de centjes had wist ik het wel
Γ—
Γ—
 • Create New...