Jump to content
Fiestaclub.nl

Aldorean

Active users
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Aldorean

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Michael
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aldorean

  Automatisch Openende Achterklep.

  Waarom kan ik dit op hun site helemaal niet meer vinden
 2. Aldorean

  Ecoboost 1.0 100pk chippen?

  Met liefde ga ik er helemaal voor. Uiterlijk zijn de wensen ook behoorlijk maar zodra ik aan de motor begin wil ik zeker weten dat alles binnen de norm gaat. Ik ga hem gewoon voor 80 euro laten herkeuren na chippen.
 3. Aldorean

  Ecoboost 1.0 100pk chippen?

  Bedankt voor het antwoord zover. Dit is de tweede keer dat ik iemand over dromen hoor, is dat een insider grapje wat ik niet snap ?
 4. Aldorean

  Aldorean

  Niet teveel dromen die zie ik graag opgehelderd ? Bedoel je gewoon niet doen of bedoel je gewoon doen en merken dat er niks veranderd?
 5. Oké, de auto is er nog niet maar had bepaalde ideeën om de auto uiterlijk en motorisch een beetje te upgraden. Het betreft een 2016 1.0 ecoboost met 100pk. Nu wil ik sowieso wat meer vermogen uit de wagen halen en dit schijnt zonder al teveel risico gewoon te kunnen. Ik lees alleen verschillende berichten over chiptuning. Welk bedrijf word door jullie veel gebruikt ? Zijn jullie bekend met ATM chiptuning ? Moet de pk winst gemeld worden bij verzekering ( 100 naar 145 ) en is dit heel nadelig voor de levensduur van motor, koppeling en versnellingsbak of valt dit mee? Is de Ford garantie uberhaupt nog geldig op een 2016 model ? Eventueel aanvullen is welkom, ik wel het graag maar niet ten kosten van alles.
 6. Aldorean

  Aldorean

  Ik hoorde dit nog van een buurman net kan iemand dat bevestigen of ontkrachten of van beide een beetje : Er zijn wel een paar belangrijke nadelen van tune. Je moet het meldden bij je verzekering. Dus premie omhoog. Doe je dat niet dan heb je kans bij een ongeluk dat je zelf verantwoordelijk bent. En je bougies slijten sneller en je zuurstof sensoren kunnen eerder stuk gaan. Je brandstof gebruik word lager bij normaal gebruik maar bij sportief gebruik veel hoger. Dus houd daar ook even rekening mee
 7. Aldorean

  Aldorean

  https://imgur.com/6EmIUh1 https://imgur.com/5hrtyKa https://imgur.com/lGqhKU7 https://imgur.com/HcRDpYq Eens kijken of ik het goed gedaan heb. Toevallig net opgehangen met ATM tuning als de auto in bezit is gaat hij direct voor een chiptuning die kant op. Ze geven aan 145pk na tuning en 200+ nm koppel dus ben daar wel blij mee.
 8. Aldorean

  Aldorean

  Ik probeerde een foto te delen maar die moeten heel klein zijn dus moet eerst een manier vinden om die kleiner te maken.
 9. Aldorean

  Aldorean

  De dealer.
 10. Aldorean

  Aldorean

  Goedenavond allemaal, Ik ben Michael 37 uit Assendelft, single en werkzaam in de loodgietersbranche. Na 5 jaar sparen en uitzingen in een Peugeot 206 kon ik vandaag na 3 maanden zoeken mijn naam onder een aankoopcontract zetten van een prachtige fiesta uit 2016, 63k op de teller dus zeer tevreden met de aankoop. Auto is import uit Duitsland maar vandaag tijdens proefrit langs erkende Ford dealer gegaan die hem helemaal heeft nagekeken en goed heeft bevonden. Ik ben van plan er kleine aanpassingen aan te doen voor een wat sportievere look als de auto in bezit is en zou hier graag rondneuzen wat voor moois er allemaal te krijgen is. Het betreft een titanium uitvoering.
×