Jump to content
Fiestaclub.nl

Chris_MK7.5

Active users
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Chris_MK7.5

 • Rank
  Fiesta Newbie

Previous Fields

 • Voornaam
  Chris
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

22 profile views
 1. Chris_MK7.5

  MK7.5 65 naar 80 pk via Forscan?

  Iemand die dit in regio Alphen aan den Rijn kan doen? Had contact met iemand, die woont 2 uur rijden bij mij vandaan wat ik eigenlijk te ver weg vind. Daarna contact met iemand anders, die vroeg uiteindelijk het VIN nummer van de wagen en daarna niets meer gehoord. Tevens was die persoon verhuisd naar een locatie verder weg wat het eigenlijk ook weer te ver maakte voor mij.
 2. Chris_MK7.5

  Ervaring Autobeam

  Ik ga dan voor de Night eye lampen. Van hetgeen wat ik lees zijn die gewoon goed, dus geen idee waarom ik andere zou zoeken. Ik verwacht dat het reflector lampen zijn, onderstaand een plaatje. https://imgur.com/a/stOtK5T Ga de kapjes even opmeten zodat ik daar de juiste van bestel. Denk dat ze een beetje verwend is met de kleur van het licht door het full led pakket op mijn eigen wagen. Vind ze veel fijner en geeft aan daarmee beter in het donker te kunnen rijden. Als ik naar de foto kijk zie ik drie lampjes, een is oranje wat voor knipperlicht staat. De andere twee kan ik niet plaatsen, een stadslicht en de ander normaal licht? Moet ik ze dan beide vervangen om met grootlicht geen verschil te hebben in kleur?
 3. Chris_MK7.5

  Ervaring Autobeam

  Ik denk dat de wagen van mijn vrouwtje reflector lampen heeft. Zal dus deze CSP bestellen zodat ik zeker weet dat ze geen last van strooilicht krijgt bij tegenliggers. Heb je voor deze dan nog wel die grotere rubberen kap nodig? Als dat het geval is, heb je dan toevallig ook een link van Ali welke je daarvoor besteld hebt?
 4. Chris_MK7.5

  Nieuwe Ford driver

  Thx:) NU een beetje inlezen wat allemaal mogelijk is met deze wagen. Hebben jullie nog tips/adviezen wat aangepast kan worden zonder teveel kosten? Heb de voorbumper opnieuw laten spuiten door een maat van me, deze gaf al aan dat er bedrading zit voor mistlichten voor. Eigenlijk zou dat dan alleen de lampen met bijbehorende kapjes kopen en laten installeren door hem. Ook al iemand een berichtje gestuurd om de 80PK firmware erin te laden. Na zelf een stukje gereden te hebben is die gevoelsmatig erg sloom op de snelweg om in te halen. Volgens berichten zou dit met die 80PK firmware een stukje beter moeten zijn.
 5. Chris_MK7.5

  MK7.5 65 naar 80 pk via Forscan?

  @Nielsicqzojuist een PM verstuurd. Heb hier wel interesse in.
 6. Chris_MK7.5

  Nieuwe Ford driver

  Voor het vrouwtje een Fiesta uit 2014 gekocht na 12 jaar in een Focus gereden te hebben. Tot op heden is ze nog tevreden met de wagen. Wil zelf wat dingen aanpassen, Cruise Control activeren(zag dat ik dan alleen een stuur hoef te kopen) en een paar mooie velgen eronder.
×