Jump to content
Fiestaclub.nl

Lingo

Active users
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

About Lingo

 • Rank
  What's a Fiesta ?
 • Birthday 21-04-1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Heemskerk
 • Interests
  Auto`s, F1, kamperen...

Previous Fields

 • Voornaam
  Eric
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lingo

  Meer ruimte voor foto's.

  Ik probeerde gisteren een foto te uploaden in de rubriek "gespot" maar dat gaat niet, want de site zegt dat ik aan m`n max zit... En dat al na een paar foto`s in het voorstel topic. Begrijp ik goed dat je pluslid moet worden om meer fotoruimte te krijgen? Ook blijft de site melden dat ik mijn profiel maar voor 50% gevuld heb, maar ik zou niet weten wat ik nog meer kan invullen? gr.
 2. Lingo

  Voorstelrondje

  En toen......was de stroom op..... Accu bijna dood... In de voorjaarsvakantie gaan we een weekje weg, dus dan moet ie het wel doen! Bij sloperij Rutte een accu gescoord, met garantie, voor 20 eurie... En gaan!.... gr.
 3. Lingo

  Dakdragers....

  Hoi Dick, Tis niet zo dat ik ze morgen moet hebben hoor, maar ik heb wel een hekel aan op het laatste moment gaan zoeken.... Neem aan dat jij ook geen haast hebt met verkoop. Heb je misschien een foto van de dragers zodat ik kan zien hoe zoiets eruit ziet? Iig alvast erg bedankt voor het meedenken! gr.
 4. Ik heb het al in mijn voorsteltopic genoemd; ik zal voor de vakantie aan een stel dakdragers moeten, omdat de complete kampeer uitrusting helaas niet in de Fiesta past. Na uitvoerig Google geraadpleegd te hebben en op marktplaats gekeken te hebben, kom ik erachter dat de spoeling dun is voor een 3-deurs Fiesta van 2005. Thule heeft een set voor €190, en orgineel Ford kost €210 De rest wat aangeboden wordt heb ik zo m`n twijfels over of het past... Hebben of weten jullie nog goedkopere oplossingen, want voor 1 of 2 x p/j vind ik het toch wel veel geld! De helft thuislaten of niet kamperen zijn geen optie, dan is dat vast gezegd....haha.... gr.
 5. Gisteren zo`n 75 km gereden, en het lampje is nog steeds uit.... Denk dat het niet veel geweest kan zijn, anders had ie wel weer gebrand... gr.
 6. Lingo

  Fiesta st180

  Het voordeel van een auto uit Duitsland is dat er meer aanbod is, en meestal zijn de auto`s wat "voller".... De BPM is afhankelijk van de leeftijd van de auto die je wilt invoeren; hoe ouder, hoe minder BPM je betaalt. Bij bepaalde uitvoeringen van sommige merken zal je niet heel veel goedkoper uit zijn, maar heb je wel de gewenste kleur en optie`s erin. De importkeuring bij de RDW kost rond de € 125.... gr.
 7. Moet eerlijk zeggen dat ik het niet meer weet of ie brande toen ik wegreed en de motor afsloeg. Ik starte meteen opnieuw en toen viel het me op.... Het gebeurt wel vaker dat ie effe afslaat, maar dat komt denk ik door mij; had hiervoor een Mercedes automaat. Zal zat. even kijken of een kennis van mij (40+jr automonteur) hem kan uitlezen. Hij heeft zo`n stekkertje en doet dan alles op de telefoon bekijken. DIS- bobine???? PCM???.... Geen idee.... gr.
 8. Nou, het lampje is uit nadat ik de accu los heb gehad... Weet niet voor hoelang, maar dat zie ik morgen wel, want dan moet ik naar het AMC A`dam, dus 75km om te zien of ie uit blijft. Wel bijzonder dat ie, zonder dat de motor loopt ineens aan gaat als je start....of, niet meer uit gaat.....tis maar hoe je het bekijkt... V.w.b. de radiocode; er zitten er 2 (!) bij de documentatie van de auto. En idd, die ene doet het zoals Tristan beschreef! Ik heb hiervoor verschillende Mercedessen gereden, en dat werkt weer net effe anders... Bedankt voor het meedenken! gr.
 9. Mm....code van de radio is het niet, denk ik, want er zit een 9 en 7 in die ik niet op de radio heb.... Weet iemand toevallig de code?....begreep dat dat redelijk universeel is?.... Tis een 4500RDS-EON gr.
 10. Hoi daar! Bedankt voor het meedenken alvast... De motor loopt normaal; geen ander toerental oid. Ook geen stotteren....gewoon normaal... Zou het lampje uit kunnen gaan als ik de accupool er even afhaal? ik heb een zgn keycode, maar is dat de code van de radio? gr.
 11. Geen idee waarom, maar deze morgen startte ik de auto en bleef het motorstoringslampje branden. Toen ik afgelopen zat. de auto parkeerde was er niets aan de hand, en vanmorgen reed ie ook normaal. Hij sloeg wel de 1e keer even af toen ik hem vanmorgen startte, maar daarna.....niets aan de hand... De vraag; waarom brand het lampje?.... Iemand een idee? De auto is een 1.6 bj 05-2005 (MK6)
 12. Lingo

  Stofzuigen....

  Ga ik doen! gr.
 13. Lingo

  Stofzuigen....

  Ik zal eens kijken of ik die matjes kan vinden.... gr.
 14. Lingo

  Stofzuigen....

  Lopend???..... Hee, ik betaal MRB, dus rijden zal ie! Voor wat de matjes betreft; ik wil wel goed passende matjes, anders schuift het weer heen en weer, en daar hou ik OOK niet van.... (wat een zeikerd ben ik he?) gr.
 15. Ik heb hetzelfde systeem in mijn auto. Nooit gelet op deze E2 wat er misschien voor staat... Ik vond het al een beetje vreemd dat ik alleen maar Fiesta`s zag met een knopje voor de airco en geen climate control. Maar het is dus after-market begrijp ik.... gr.
×