Jump to content
Fiestaclub.nl

MagneticGreyFiesta

Active users
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

About MagneticGreyFiesta

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Thomas
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MagneticGreyFiesta

  Forscan Wheel Brakes Type Rear?

  Sorry voor alle vragen haha, je weet er wel een hoop van. Standaard inleermethode is door de nummers aan te passen in asbuilt of moet ik ergens het serienummer van de sensoren invoeren?
 2. MagneticGreyFiesta

  Forscan Wheel Brakes Type Rear?

  🙈 Dan zal ik de originele sensoren weer terug zetten, heb net de st sensoren erin hahah. Of kan ik deze inleren via ABS asbuilt?
 3. MagneticGreyFiesta

  Forscan Wheel Brakes Type Rear?

  Ik heb het (suspension en brake type rear) aangepast in de ipc en bcm backup, alleen (waarschijnlijk) omdat er de originele abs sensoren inzitten krijg ik nu een abs storing (Code U2101 - Control Module Configuration Incompatible) Of betekend dit iets anders? Ik heb de st sensoren nog liggen, deze zal ik erin plaatsen en kijken of het goed is
 4. MagneticGreyFiesta

  Forscan Wheel Brakes Type Rear?

  Ah oke, duidelijk. Ik heb zelf geen testbank (helaas😆) mijn broer op het werk gelukkig wel. Bedankt voor de info!
 5. MagneticGreyFiesta

  Forscan Wheel Brakes Type Rear?

  Oke, weet je dan toevallig ook het verschil tussen hopd of epd en de betekenis? De suspension staat al standaard op sport ingesteld (alleen de achteras is veranderd, veren en alles is nog hetzelfde) wat zou hier "special" aanpassen aangezien het puur remmerij is? Ik ben inderdaad ook wel benieuwd naar het verschil dus ik laat hem misschien op de remmentestbank zetten met hoe het nu is en dan omzetten naar schijfremmen. Je zou zeggen dat het verschil maakt omdat trommelremmen zachter remmen dan schijf Alvast bedankt!
 6. in forscan staat er in de Central Configuration (main) ingesteld dat ik trommelremmen heb maar ik heb er een tijd geleden st2 remmerij ondergezet, dus remschijven. Nu zou ik dit in forscan ook om willen zetten maar is mijn vraag welke value ik aan moet zetten? Of kan ik hier beter vanaf blijven? (Remmerij doet het prima) Central configuration https://imgur.com/gallery/mPUq5Wb EDIT: Simpelweg weer de st-line sensoren terug geplaats en alle meldingen zijn weer weg, in voertuiginstellingen staat nu een menu ESC die ook werkt! In de sensoren zal waarschijnlijk toch verschil zitten. Blauw st(2016), geel st-line(2017) https://imgur.com/gallery/mj4jqRy
 7. MagneticGreyFiesta

  Afmetingen mk7 ST diffuser

  Ik heb ook een st einddemper hier eerst onder gehad, deze zit meer naar het midden toe vandaar dat die diffuser ook past van een st Misschien in de toekomst dat ik er inderdaad toch aan begin te buigen maar ik wou het eerst als 'plug & play' houden
 8. MagneticGreyFiesta

  Afmetingen mk7 ST diffuser

  Ik heb even beter gekeken en in paint wat lijnen getrokken, de uitlaat van een st zit veel meer naar het midden toe helaas. De milltek onder een 1.0 zit in een lijn met de reflector erboven. Bedankt voor je reactie!
 9. MagneticGreyFiesta

  Afmetingen mk7 ST diffuser

  Het lijkt er wel op maar ik neem liever niet het risico aangezien die diffusers geen 10 euro zijn😅 Al zou je het willen opmeten, heel graag!
 10. MagneticGreyFiesta

  Afmetingen mk7 ST diffuser

  Zou iemand mij de afmetingen van het gat waar de uitlaat doorkomt kunnen vertellen of willen meten? Ik heb nu onder een mk7,5 een milltek catback zitten maar zou graag een st diffuser hierbij willen monteren, ben alleen bang dat het gat net niet goed zit. Al zou iemand het willen meten dan graag vanaf het midden van de bumper zodat ik ook de exacte afmeting kan vergelijken. Alvast bedankt!
 11. MagneticGreyFiesta

  Oliedruk & temperatuur Fiesta mk7,5 1.0

  Ah oke bedankt!, waar zou de temperatuur moeten staan? Kan ik nergens vinden..
 12. Weet er iemand of je de oliedruk en temperatuur kan aflezen via bijv. Forscan? In Forscan via mobiel en via de laptop geeft hij 0 druk aan en de temperatuur is niet te vinden, hier ben ik eigenlijk wel benieuwd naar omdat er wel een sensor opzit dus aanneem dat dit uit te lezen is?
 13. MagneticGreyFiesta

  Achteruitrijcamera Fiesta mk7,5

  Bedankt voor de duidelijke uitleg! C406 is niet te vinden, ook niet boven de hemel of verder naar beneden. Ik zal vandaag kijken of ik hem kan volgen vanaf het display en anders leg ik zelf een video kabel heen.
 14. MagneticGreyFiesta

  Achteruitrijcamera Fiesta mk7,5

  Oh, dankjewel voor het zeggen. Ik zie ze namelijk wel.. Aangepast met een link!
 15. Ik ben van plan een achteruitrijcamera te plaatsen, daarvoor heb ik vanmiddag de kap boven de radio losgehaald om te kijken of er al wat in de groene connector zit, hier zat al een kabel in maar ik kan hem niet volgen zonder alles los te halen en ik zie hem in de kofferbak onder de trim panelen of bij de kentekenverlichting niet terug. Heeft iemand hier ervaring mee of weet waar deze kabel zich bevind? Aan de bestuurderskant lag er wel een wit/oranje kabel los, heeft dit hier mee te maken? Alvast bedankt! https://imgur.com/a/gtp4J65 De camera is geïnstalleerd en werkt prima, helaas alleen zonder de meedraaiende lijnen omdat het niet met canbus werkt. Ik heb van deze site, https://car-solutions.com/en/camera-connection-cable-for-ford-cars-with-sync-1-monitors/, een adapter gekocht die in het display gaat. de videokabel die meegeleverd was met de camera afgeknipt, via de achterklep met behulp van een stug stuk ijzerdraad (omhuld met tape) door de klep getrokken en via de hemel naar beneden toe via de instap panelen naar voren gebracht, weer met het ijzerdraad een route gezocht en de kabel omhoog getrokken, connector er weer aan bevestigd en aangesloten. De 12v heb ik aangesloten door de plus in nummer 1 van de ruitenwisser motor connector te doen en de min in nummer 3. de connector had ik afgeknipt zodat het overal makkelijk door paste, het rubber in de klep waar je de kabels door voert was op maat voor de bestaande kabels, deze heb ik breder geknipt, kabels erdoor en vervolgens weer waterdicht afgekit
×