Jump to content
Fiestaclub.nl

Hollender

Active users
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Hollender

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Erwin
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Groen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hollender

  Sync laat titel niet zien

  Ik ben dus de Sjaak... Is inderdaad de 1.0 dus. Dit is echt wel teleurstellend aangezien de vorige Fiesta het oude systeem had een dat kon het dus wel. Nog maar even wachten dan, over een dikke maand komt er waarschijnlijk een andere voor in de plaats. Dank voor de hulp alleszins!
 2. Ik heb momenteel een Fiesta uit 2013 van mijn werk en dat zit, zo vermoed ik toch, nog het eerste model Sync in. Het irritante hieraan vind ik dat als mijn telefoon via Bluetooth verbonden is een muziek afspeelt dat er niks van titel wordt weergegeven. Het enige dat ik zie is de melding dat er muziek wordt afgespeeld via een Bluetooth apparaat. Is hier iets aan te doen?
 3. Gebruik geen wd40, dat is daarvoor niet geschikt. Een lager smeer je bij voorkeur met vet. Je kunt wit vet uit een spuitbus proberen of nog beter, dun-vloeibaar het uit spuitbus. Is zeer vloeibaar en eens uit de spuitbus stolt het. Daardoor dringt het ver door, bijna als kruipolie om daarna de consistentie en smeltende eigenschappen van het te krijgen.
 4. Hollender

  Forscan

  Ik kan met Forscan mijn Fiesta niet uitlezen. Zodra ik mijn obd2 scanner van Tunnelrat aansluit krijg ik enkel het voertuigprofiel van mijn Focus te zien en kan ik dus niet het voertuigprofiel voor mijn Fiesta laden. Ik krijg dus geen toegang tot het voertuig. Iemand een idee waar ik het moet zoeken?
 5. Hollender

  Fiesta '09 aux probleem?

  Ik zou dan toch overwegen om de Bluetooth module te vervangen.
 6. Hollender

  Fiesta '09 aux probleem?

  Kun je niet via Bluetooth verbinden?
 7. Hollender

  Vraag over tuning 1.5 tdci

  Vaak is het blok wel hetzelfde maar zit er bijvoorbeeld aan andere turbo op, andere nokkenassen etc... Vandaar de verschillen in prestaties.
 8. Hollender

  speling fan van radiator

  Heb je zelf al eens aan de fan gevoeld of er speling op zit? Ik ken maar weinig garages die een fan controleren zonder dat daar klachten over zijn.
 9. Hollender

  Snelheidsbegrenzing mk7

  We hebben bij onze firma wel redelijk wat auto's lopen, schat toch zo'n 200. Bij mijn weten de meeste eigendom van de zaak, de mijne toch alleszins. Kan ook zijn dat ze deze hebben overgenomen na einde lease, geen idee. Ik heb alleszins maar 1 sleutel. Het is dus niet zo eenvoudig de begrenzing te omzeilen? Ben wel benieuwd hoe het komt dat de mijne momenteel niet begrensd is.
 10. Mijn mk7 van het werk heeft normaal een permanente snelheidsbegrenzing. Ik neem aan dat dat iets softwarematigs is. Nu is het zo dat ik de mijne zonder begrenzing heb gekregen, het is al een oudere gebruikte. Ik neem aan dat de vorige bestuurder heg beu was pm niet harder dan 130 te kunnen rijden en het heeft verwijderd of laten verwijderen. Nu krijg ik binnenkort een nieuwe auto, waarschijnlijk weer een fiesta, en die gaat ook begrensd zijn. Is dit eventueel door middel van Forscan uit te schakelen of aan te passen?
 11. Ik heb ondertussen een andere module gevonden op EBay en ze zit er ook al in. Alles werkt weer naar behoren en ik ben gelukkig!
 12. Hollender

  Bedrijfsautootje

  Hier foto's van mijn scheurijzer...
 13. Ik heb de module ondertussen eens losgemaakt. Losgekoppeld of aangekoppeld, het maakt geen verschil. De autoradio geeft de melding "even wachten" en schakelt dan na een 15 á 20 seconden terug over op radio. Ik neem aan dat ik er vanuit mag gaan dat de module is overleden? Ondertussen ben ik op Ebay al eens gaan zoeken voor een vervanger. Ik kom drie modellen tegen. Degene die ik in de auto heb zitten, dezelfde (qua vorm) maar dan van Nokia en dan is er nog een derde, meer rechthoekige. Zijn deze allemaal compatible met mijn radio of moet ik exact hetzelfde model hebben? Deze heb ik: De Nokia module: \ Het rechthoekige model:
 14. Hollender

  Bedrijfsautootje

  Had hiervoor een recente Courier, maar heb die in een collega zijn gat geparkeerd. De Fiesta bevalt me beter trouwens!
 15. Goeie tip alvast! Ik ga eerst die module eens bekijken. Stel dat deze kapot is, Is die zomaar te vervangen of moet die nog gekoppeld worden? En wat is de prijs van zo'n module?
×