Jump to content
Fiestaclub.nl

FulturaFiesta1.3

Active users
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About FulturaFiesta1.3

 • Rank
  Fiesta Newbie

Previous Fields

 • Voornaam
  Gijs
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. FulturaFiesta1.3

  Zwaar Schakelen Na Snelwegrit

  Bij mij is het probleem opgelost door die link arm te smeren, zat ontzettend vast. De auto schakelt echt een stuk beter nu. Bedankt voor de hulp.
 2. FulturaFiesta1.3

  Zwaar Schakelen Na Snelwegrit

  Oeh, hopelijk is het bij mij opgelost na het smeren van die bus aan de buitenkant van de bak. Anders maar even langs de Ford Dealer!
 3. FulturaFiesta1.3

  Zwaar Schakelen Na Snelwegrit

  Is het probleem weggebleven? Mijn auto schakelt ook zwaar als hij warm is. Bij een koude motor niks aan de hand. https://www.justanswer.co.uk/car/8a30b-question-about-gearchange-mechanisum-ford-fiesta-1-25.html?utm_source=FordOwnersClub&utm_medium=ForumLinks&utm_campaign=referrals Hier een tutorial, op youtube staat ook een video. Voor degenen die het later lezen. Dit weekend wordt dit bij mijn auto gedaan. Ik laat weten of het probleem is opgelost.
 4. FulturaFiesta1.3

  Voorstellen en ook een vraag

  Verwijderd, dubbel gepost.
 5. FulturaFiesta1.3

  Voorstellen en ook een vraag

  Bedankt voor de reacties! Het schakelen doet zich alleen voor bij een warme motor, ik kwam een ander topic tegen waar ze aangaven dat het met het wel/niet smeren van de schakelstangen opgelost kan worden: Binnenkort maar even langs de garage dus!
 6. FulturaFiesta1.3

  Voorstellen en ook een vraag

  Goedendag, Mijn naam is Gijs en ik heb een ford fiesta 1.3 uit 2007. Op jullie forum al het e.e.a. aan informatie opgehaald, waarvoor dank! Graag zou ik gebruik maken van jullie expertise rondom mijn net aangeschafte Fiesta. 1: Klopt het dat een fiesta vrij strak schakelt? Hij gaat makkelijk in de versnellingen, maar ik merk dat ik ten opzichte van bijvoorbeeld een polo wel wat meer kracht moet zetten, hij klikt als het ware niet in de versnelling maar hiervoor is een constante kracht nodig. Hij schakelt super strak. Hij 'schiet' niet terug naar de vrij, maar je schakelt hem hier als het ware zelf naar toe. Is dit normaal? 2: De uitlaat en middenpijp moeten vervangen worden, ik zie dat hier nogal verschil in prijs (en kwaliteit?) zit. Hoe kies ik een betaalbare, maar goede middenpijp + einddemper? Alvast hartelijk dank!
×