Jump to content

WIGOSAJO

Active users
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Willem
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  Niet bekend
 • Kleur
  Zilver

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

WIGOSAJO's Achievements

Fiesta Newbie

Fiesta Newbie (3/22)

 1. Ik ben nu al voor de derde keer met mijn Fiesta uit 2019 naar de dealer geweest om de software bij te laten werken, en dat is ook al 3 keer niet gelukt het probleem doet zich voor bij het updaten van de Navigatie er komt steeds een foutmelding waardoor het niet lukt , er is contact met Ford Nederland geweest voor een oplossing, zij stuurde een bestand waarmee zou moeten lukken, dus niet, zijn er mensen die daar ervaring mee hebben want de dealer weet er ook geen raad mee, ik hoor graag mogelijke oplossingen
 2. Ik heb problemen met het start stop systeem van mijn Fiets uit 2019, deze werkt niet meer , is bij de dealer geweest en daar werd gezegd dat het door de ontlading van de accu kwam ze hebben hem weer opgeladen en toen deed hij het een weer even, want de volgende dag werkte hij weer niet, heeft iemand een oplossing of idee hier voor.
 3. Zijn er leden op het forum die ervaring hebben met tunen van hun Fiesta,ik overweeg om mijn Fiesta te laten tunen,ik zou graag willen weten of dat een goede optie is,het gaat om de 100 pk uitvoering,en waar zou ik dat dan het beste kunnen laten doen.
 4. Ik heb sinds kort een Ford Fiesta Titanium.100PK Mijn vraag is over het waneer schakelen,het valt mij op als ik in zijn derde versnelling rijd en net 35 tot 40 km rijd en ik dan gas bij geef de motor behoorlijk begint te brommen,en dat valt me ook op in andere versnellingen,ook rond de 80 km en dan naar zijn 5, Ik rij voor het eerst in een 6 baks auto met Turbo,moet ik soms veel meer schakelen,want ik vind het wel een vervelend gehoor,kan iemand mijn daar antwoord op geven.of moet ik naar de dealer gaan om te vragen of dat dit normaal is dat brommen tijdens schakelen bij lage snelheid niet al te hoge snelheid alvast bedankt
 5. Ik heet Willem van den Berg,en ben nieuw op dit Forum,ik hoop hier onderwerpen te vinden waar ik wat mee kan,en eventueel zelf vragen stellen.
×
×
 • Create New...