Jump to content
Fiestaclub.nl

RuudTilburg

Active users
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

About RuudTilburg

 • Rank
  Fiesta Wannabee

Previous Fields

 • Voornaam
  Ruud
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

597 profile views
 1. RuudTilburg

  Chippen

  Beide inderdaad
 2. RuudTilburg

  Chippen

  MK8 is ook leverbaar geweest met 140pk. De ST heeft 200pk met drie cilinders. Da's een andere motor, maar een drie cilinders betekent niet dat je maar weinig vermogen kunt hebben.
 3. RuudTilburg

  SYNC3 naar SYNC3.4

  Bij mij is Sync 3.4 nu ook geïnstalleerd. Mijn auto is van maart 2019. De installatie duurde zo'n 20 tot 25 minuten. Kaarten zijn nu nog versie F7.
 4. RuudTilburg

  Review in progress: MK8 Fiesta ST-3

  Onderhoud Bij een kilometerstand van zo'n 25.000 kilometer heeft de auto zijn tweede beurt gehad. De auto was helemaal in orde; geen bijkomende kosten. Verbruik Het verbruik staat inmiddels op 1:12,4. Dat is het gemiddelde verbruik in de afgelopen 7000 kilometer. Zoveel heb ik gereden sinds ik de auto heb aangeschaft. De laatste maanden zitten daar meer snelwegkilometers bij. Vaak rijd ik dan 's avonds terug, dus dan mag je 130. Het verbruik wordt daardoor niet zuiniger; daarvoor moet je echt rond de 100 kilometer per uur gaan rijden.
 5. RuudTilburg

  Upgrade naar origineel Led Ford Fiesta MK8

  Is in ieder geval geen kwestie van plug and play. Voor de automatische hoogteregeling heb je allerlei sensoren nodig. Al hebben de nieuwste modellen met full led dat niet meer. De 2020-Fiesta's worden geleverd met led dimlichten. Misschien dat je daar verder naar kan informeren?
 6. RuudTilburg

  Fiesta ST MK8 M235 Mountune

  Fraaie toevoeging! Hoe heb je deze moeten monteren? Dubbelzijdige tape?
 7. RuudTilburg

  Verzekeren allrisk Ford Fiesta ST200

  Je bent juist ouder dan 25?
 8. RuudTilburg

  Verzekeren allrisk Ford Fiesta ST200

  Ik ben 25 en mijn auto is verzekerd bij NH1816. Het ligt inderdaad aan je leeftijd. Bij OHRA wordt aangegeven dat de auto te veel vermogen heeft. Bij de ANWB is verzekeren ook niet mogelijk, zo wordt online aangegeven. Via Independer kun je een verzekering voor 230 euro per maand afsluiten. Beetje afhankelijk van je eigen situatie. Als je nog thuis woont, dan kun je soms meeliften op het verzekeringspakket van thuis. Je bouwt dan wel zelf schadevrije jaren op.
 9. RuudTilburg

  Cossie-look velgen

  Op Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pg/Autostarwheels/photos
 10. RuudTilburg

  Mijn aardbei rode ST3 MK8

  Mooi resultaat!
 11. RuudTilburg

  Mijn aardbei rode ST3 MK8

  Sleutel wordt gekopieerd bij de voordeur. De auto hoeft niet per se dicht bij de voordeur te staan. Als ze je auto graag willen, dan zal dat toch wel lukken. Misschien is het schijnveiligheid, maar ik wordt er rustiger van ;-).
 12. RuudTilburg

  Handgrepen deactiveren

  Met als doel? De auto kan van binnenuit toch altijd weer opengemaakt worden? Of gaat de auto automatisch op slot als je de deur openmaakt en weer dichtdoet, nadat iemand met de sleutel de auto al had afgesloten?
 13. RuudTilburg

  Handgrepen deactiveren

  Bedoel je het open-knopje links op de deur?
 14. RuudTilburg

  Handgrepen deactiveren

  Bij mijn auto, die oorspronkelijk uit Luxemburg komt, werkt dit ook niet. Een andere vraag: in de boordcomputer wordt de optie 'Schakelaars geblokkeerd' getoond (zie foto). Ik kan in de handleiding niet vinden wat dit zou moeten doen. Het moet iets met de sloten te maken hebben.
×