Jump to content

RuudTilburg

Active users
 • Posts

  98
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Ruud
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

711 profile views

RuudTilburg's Achievements

Fiesta Wannabee

Fiesta Wannabee (5/22)

 1. Hoor je een scherp, metaalachtig geluid? Dan is het inderdaad de uitlaapklep die dichtgaat als je de auto ontgrendelt.
 2. Ik heb nooit in een Titanium gereden, dus dat kan ik niet beoordelen. Bij een ST-line betaal je simpelweg voor het uiterlijk. Bijv. voor grotere velgen. Bij een Titanium is dat geld besteed aan bijvoorbeeld parkeersensoren aan de voorkant.
 3. MK8 is ook leverbaar geweest met 140pk. De ST heeft 200pk met drie cilinders. Da's een andere motor, maar een drie cilinders betekent niet dat je maar weinig vermogen kunt hebben.
 4. Bij mij is Sync 3.4 nu ook geïnstalleerd. Mijn auto is van maart 2019. De installatie duurde zo'n 20 tot 25 minuten. Kaarten zijn nu nog versie F7.
 5. Onderhoud Bij een kilometerstand van zo'n 25.000 kilometer heeft de auto zijn tweede beurt gehad. De auto was helemaal in orde; geen bijkomende kosten. Verbruik Het verbruik staat inmiddels op 1:12,4. Dat is het gemiddelde verbruik in de afgelopen 7000 kilometer. Zoveel heb ik gereden sinds ik de auto heb aangeschaft. De laatste maanden zitten daar meer snelwegkilometers bij. Vaak rijd ik dan 's avonds terug, dus dan mag je 130. Het verbruik wordt daardoor niet zuiniger; daarvoor moet je echt rond de 100 kilometer per uur gaan rijden.
 6. Is in ieder geval geen kwestie van plug and play. Voor de automatische hoogteregeling heb je allerlei sensoren nodig. Al hebben de nieuwste modellen met full led dat niet meer. De 2020-Fiesta's worden geleverd met led dimlichten. Misschien dat je daar verder naar kan informeren?
 7. Fraaie toevoeging! Hoe heb je deze moeten monteren? Dubbelzijdige tape?
 8. Ik ben 25 en mijn auto is verzekerd bij NH1816. Het ligt inderdaad aan je leeftijd. Bij OHRA wordt aangegeven dat de auto te veel vermogen heeft. Bij de ANWB is verzekeren ook niet mogelijk, zo wordt online aangegeven. Via Independer kun je een verzekering voor 230 euro per maand afsluiten. Beetje afhankelijk van je eigen situatie. Als je nog thuis woont, dan kun je soms meeliften op het verzekeringspakket van thuis. Je bouwt dan wel zelf schadevrije jaren op.
 9. Op Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pg/Autostarwheels/photos
 10. Sleutel wordt gekopieerd bij de voordeur. De auto hoeft niet per se dicht bij de voordeur te staan. Als ze je auto graag willen, dan zal dat toch wel lukken. Misschien is het schijnveiligheid, maar ik wordt er rustiger van ;-).
 11. Met als doel? De auto kan van binnenuit toch altijd weer opengemaakt worden? Of gaat de auto automatisch op slot als je de deur openmaakt en weer dichtdoet, nadat iemand met de sleutel de auto al had afgesloten?
×
×
 • Create New...