Jump to content
Fiestaclub.nl

RuudTilburg

Active users
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

About RuudTilburg

 • Rank
  Fiesta Wannabee

Previous Fields

 • Voornaam
  Ruud
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

544 profile views
 1. RuudTilburg

  Upgrade naar origineel Led Ford Fiesta MK8

  Is in ieder geval geen kwestie van plug and play. Voor de automatische hoogteregeling heb je allerlei sensoren nodig. Al hebben de nieuwste modellen met full led dat niet meer. De 2020-Fiesta's worden geleverd met led dimlichten. Misschien dat je daar verder naar kan informeren?
 2. RuudTilburg

  Fiesta ST MK8 M235 Mountune

  Fraaie toevoeging! Hoe heb je deze moeten monteren? Dubbelzijdige tape?
 3. RuudTilburg

  Verzekeren allrisk Ford Fiesta ST200

  Je bent juist ouder dan 25?
 4. RuudTilburg

  Verzekeren allrisk Ford Fiesta ST200

  Ik ben 25 en mijn auto is verzekerd bij NH1816. Het ligt inderdaad aan je leeftijd. Bij OHRA wordt aangegeven dat de auto te veel vermogen heeft. Bij de ANWB is verzekeren ook niet mogelijk, zo wordt online aangegeven. Via Independer kun je een verzekering voor 230 euro per maand afsluiten. Beetje afhankelijk van je eigen situatie. Als je nog thuis woont, dan kun je soms meeliften op het verzekeringspakket van thuis. Je bouwt dan wel zelf schadevrije jaren op.
 5. RuudTilburg

  Cossie-look velgen

 6. RuudTilburg

  Cossie-look velgen

  Op Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pg/Autostarwheels/photos
 7. RuudTilburg

  Mijn aardbei rode ST3 MK8

  Mooi resultaat!
 8. RuudTilburg

  Mijn aardbei rode ST3 MK8

  Sleutel wordt gekopieerd bij de voordeur. De auto hoeft niet per se dicht bij de voordeur te staan. Als ze je auto graag willen, dan zal dat toch wel lukken. Misschien is het schijnveiligheid, maar ik wordt er rustiger van ;-).
 9. RuudTilburg

  Handgrepen deactiveren

  Met als doel? De auto kan van binnenuit toch altijd weer opengemaakt worden? Of gaat de auto automatisch op slot als je de deur openmaakt en weer dichtdoet, nadat iemand met de sleutel de auto al had afgesloten?
 10. RuudTilburg

  Handgrepen deactiveren

  Bedoel je het open-knopje links op de deur?
 11. RuudTilburg

  Handgrepen deactiveren

  Bij mijn auto, die oorspronkelijk uit Luxemburg komt, werkt dit ook niet. Een andere vraag: in de boordcomputer wordt de optie 'Schakelaars geblokkeerd' getoond (zie foto). Ik kan in de handleiding niet vinden wat dit zou moeten doen. Het moet iets met de sloten te maken hebben.
 12. RuudTilburg

  Mijn aardbei rode ST3 MK8

  Ik heb het uit kunnen schakelen via de boordcomputer. Keyless entree zou ik in elke auto uit laten schakelen, ook in een Peugeot 108. Het is zo'n makkelijk te kraken optie. Met een Fiesta is het risico verder inderdaad heel erg klein.
 13. RuudTilburg

  Mijn aardbei rode ST3 MK8

  Keyless entree uitschakelen kan ook al veel helpen. Heb ik na één nacht meteen uitgeschakeld.
 14. RuudTilburg

  Vlekken/waas op ramen

  Ook de voorruit? Eén keer gedaan, maar dan had ik bij het wissen last van een waas. Het panoramadak zet ik wel altijd in de wax.
 15. RuudTilburg

  Auto gewassen

  Bij aflevering was de auto prima gepoetst, maar het kan natuurlijk altijd beter ;-). Auto gewassen volgens de volgende stappen: Auto in ingespoten met Incredible snow foam van Detail pro i.c.m. de IK foam pro 2. Lukte in eerste instantie totaal niet, maar uiteindelijk ging het beter. Daarna de velgen en de onderkant van de deuren ingespoten met Monello non-ferro. Hiermee los je ijzerdeeltjes op. De paarse verkleuringen zijn opgeloste deeltjes. Auto goed gewassen en daarna afgedroogd. Als laatste stap de auto in de wax gezet. Ik gebruik daarvoor nog steeds de wax van Poorboys.
×