Jump to content

Chatgraver

Active users
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Chatgraver

 1. Welkom. Als mede ST2 bezitter kan ik zeggen dat het een erg fijne auto is om in te rijden. Zeker als je hem ook nog laat tunen.
 2. Misschien is het uit te schakelen door de desbetreffende zekering te verwijderen?
 3. Als je een mooi setje 17" weet voor de st180, dan hoor ik dat graag.
 4. Merk je nog iets van het lagere gewicht van de velgen?
 5. De banden zijn van 2018 (van een oude Duitser geweest), bij mij gaan ze waarschijnlijk hooguit een jaar mee. Het profiel is nog prima.
 6. Nu met het natte weer valt mij op dat ik in de 2e en 3e versnelling heel voorzichtig met het gaspedaal moet doen om wielspin te voorkomen. Zelfs als het asfalt maar een klein beetje vochtig is gebeurt dit al. Er liggen Michelin PS 4 banden om en volgens veel reviews zijn dit zeer goede banden. Hoe kan het dan toch dat ik zoveel wielspin heb, zelfs als ik maar half gas geef? Model: Fiesta ST180 uit 2016 met REVO tuning, 220 pk, 350 nm.
 7. Welkom. Wat voor Fiesta wil je gaan kopen?
 8. Afgelopen weekend mijn ST180 laten tunen naar stage 1 REVO bij Mebu. Nu 220 pk en 350 nm.
 9. En inmiddels al iets aangeschaft?
 10. Misschien kan ze iets anders vastgrijpen 😉
 11. Het beste is om het toerental veel af te wisselen. Dus als je lange afstanden rijdt de auto sowieso niet op de cruisecontrol zetten, maar regelmatig wisselen van snelheid. Naarmate je wat meer kilometers hebt gemaakt en de motor is goed warm is het goed om af en toe even wat verder door te trekken in de toeren ( daarmee bedoel ik dat je echt wel even boven de 5000 toeren mag komen, maar dan direct doorschakelen). Op deze manier heb ik ooit een citroën C2 VTS ingereden. Deze is daarna op de rollenbank getest en had een paar pk meer en een flink hoger koppel dan fabrieksopgave. Het enige wat ik had aangepast was de uitlaat en een KN inlegfilter.
 12. Ok, ik heb het volgende aangepast: -KN inlegfilter -Extra aanzuiggat gemaakt in originele luchtfilterbehuizing inclusief rubberen slang (je hoort de turbo nu afblazen) -Middendempervervanger van Novus geplaatst (iets meer geluid, maar nog steeds erg braaf) -24 september heb ik een afspraak in Nootdorp voor REVO chiptuning
 13. Hoe kan REVO dan zo goed zijn en waarom zo duur? Geen 1 auto is hetzelfde, dus hoe kan standaard software dan toch betere resultaten halen dan bij tuners die nog wel handmatig enkele waardes aanpassen?
 14. We dwalen af. Ik heb alleen gevraagd of er leden waren die hun auto hebben laten tunen bij Garageplus. Na alle reacties ben ik wel serieus gaan nadenken en waarschijnlijk kies ik voor REVO. Weet iemand waarom en hoe REVO meer vermogen uit een stage 1 tuning haalt? Ik neem aan dat zij niet zomaar een standaard programma uploaden, maar dat ze ook nog gaan finetunen.
 15. Hoe zit het met de prestaties? Mijn ervaring met deze open luchtfilters is dat ze, zodra de motor warm is en dan vooral bij wat hogere buitentemperaturen, de prestaties juist afnemen. Wat is jouw ervaring?
 16. Ok. Wat bedoel je precies met de correcte afspraken?
 17. 275 euro inclusief rollenbank vind ik wel goedkoop. Volgens hun is dit een tijdelijke actie, normaal is het 200 euro duurder. In een persoonlijk bericht geven ze aan dat zij geen software inkopen, maar dit zelf ontwikkelen. Daarom zou het goedkoper zijn. Maar nogmaals, de reviews zijn goed, maar wil graag weten of iemand op dit forum ervaring heeft met deze garage.
 18. Inmiddels heb ik een andere Fiesta gekocht. Deze keer een zwarte ST uit 2016.
×
×
 • Create New...