Jump to content

Chatgraver

Active users
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

About Chatgraver

 • Birthday June 29

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  Gerard
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Chatgraver's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Het beste is om het toerental veel af te wisselen. Dus als je lange afstanden rijdt de auto sowieso niet op de cruisecontrol zetten, maar regelmatig wisselen van snelheid. Naarmate je wat meer kilometers hebt gemaakt en de motor is goed warm is het goed om af en toe even wat verder door te trekken in de toeren ( daarmee bedoel ik dat je echt wel even boven de 5000 toeren mag komen, maar dan direct doorschakelen). Op deze manier heb ik ooit een citroën C2 VTS ingereden. Deze is daarna op de rollenbank getest en had een paar pk meer en een flink hoger koppel dan fabrieksopgave. Het enige wat ik had aangepast was de uitlaat en een KN inlegfilter.
 2. Ok, ik heb het volgende aangepast: -KN inlegfilter -Extra aanzuiggat gemaakt in originele luchtfilterbehuizing inclusief rubberen slang (je hoort de turbo nu afblazen) -Middendempervervanger van Novus geplaatst (iets meer geluid, maar nog steeds erg braaf) -24 september heb ik een afspraak in Nootdorp voor REVO chiptuning
 3. Hoe kan REVO dan zo goed zijn en waarom zo duur? Geen 1 auto is hetzelfde, dus hoe kan standaard software dan toch betere resultaten halen dan bij tuners die nog wel handmatig enkele waardes aanpassen?
 4. We dwalen af. Ik heb alleen gevraagd of er leden waren die hun auto hebben laten tunen bij Garageplus. Na alle reacties ben ik wel serieus gaan nadenken en waarschijnlijk kies ik voor REVO. Weet iemand waarom en hoe REVO meer vermogen uit een stage 1 tuning haalt? Ik neem aan dat zij niet zomaar een standaard programma uploaden, maar dat ze ook nog gaan finetunen.
 5. Hoe zit het met de prestaties? Mijn ervaring met deze open luchtfilters is dat ze, zodra de motor warm is en dan vooral bij wat hogere buitentemperaturen, de prestaties juist afnemen. Wat is jouw ervaring?
 6. Ok. Wat bedoel je precies met de correcte afspraken?
 7. 275 euro inclusief rollenbank vind ik wel goedkoop. Volgens hun is dit een tijdelijke actie, normaal is het 200 euro duurder. In een persoonlijk bericht geven ze aan dat zij geen software inkopen, maar dit zelf ontwikkelen. Daarom zou het goedkoper zijn. Maar nogmaals, de reviews zijn goed, maar wil graag weten of iemand op dit forum ervaring heeft met deze garage.
 8. Inmiddels heb ik een andere Fiesta gekocht. Deze keer een zwarte ST uit 2016.
 9. Heeft iemand op het forum zijn auto laten chiptunen bij Garageplus Eindhoven? Graag hoor ik hoe de ervaringen zijn. Ondanks de lage prijs zijn de reviews verrassend goed. https://www.garagepluseindhoven.com/chiptuning/?gclid=Cj0KCQjwvO2IBhCzARIsALw3ASphl4TWXjPlNxAHHXFSgStyyfpUbZQCNW59YITdZx2pid-BO7_4S6waAvNIEALw_wcB Ps. Ik heb sinds kort een Ford fiesta ST2.
 10. Het bouwjaar is 2011. Volgens het onderhoudsboekje zijn alleen de corrosietests uitgevoerd. Verder geen stempels o.i.d. Volgens mijn monteur is er alleen het hoognodige aan onderhoud gepleegd. Ik heb de auto inmiddels een grote beurt laten geven en een nieuwe distributieriem, waterpomp etc.
×
×
 • Create New...