Jump to content
Fiestaclub.nl

DSonnema

Active users
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

About DSonnema

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Danny
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Wit

Recent Profile Visitors

123 profile views
 1. DSonnema

  Advies bij aankoop Ford Fiesta MK VI

  Welkom! Weet niet waar je vandaan komt @Tdjong maar een aanrader is House of Cars in Eindhoven. Zijn gespecialiseerd in snelle Fords en kunnen ook naar wens een variant voor je vinden door Europa heen.
 2. DSonnema

  My new Car

  Welkom! Nieuwe ST-line er bij
 3. DSonnema

  MartinB stelt zich opnieuw voor.

  Mooi ding @MartinST-line!! Veel rijplezier gewenst! Ik heb er al 1100km op staan Voelde het niet apart om bij een net nieuwe auto gelijk de bumper open te trekken?
 4. DSonnema

  MartinB stelt zich opnieuw voor.

  Je ziet dat het echt harde wit er vanaf is, mooi ook met de zwarte spiegels/dak! Ben benieuwd wat je er van gaat vinden straks, en ook van de LED-verlichting
 5. DSonnema

  Ford Fiesta ST-line MK8 Frozen White

  @Franciscus Het geluid ontstaat vooral op klinkertjes/oneven wegen. Soort kraakje in het dashboard. Misschien is het nog het "settelen" van de materialen, of met de stugge vering op dat soort type wegen. Houd het wel in de gaten Wat betreft de ruitenwissers... hmm daar is evt wat voor te zeggen, al vind ik t toch ouderwets staan ofzo. Tis ook een volledig First World Problem
 6. DSonnema

  MartinB stelt zich opnieuw voor.

  Klopt, maar daar is in geknipt zodat t doodsimpel lijkt. Hoor dan toch altijd graag een review/beleving van iemand dichterbij hoe t gaat
 7. DSonnema

  Ford Fiesta ST-line MK8 Frozen White

  Fiesta rijd heerlijk tot nu toe! Korte stukjes, lange stukken.. voelt zich heerlijk stabiel op de weg. Ook bij zijn topsnelheid ( @Franciscus die is 184km/h haha, zag je post op AutoWeek) voelt de auto als een blok op de weg en erg veilig. Eerste bevindingen + Bose Audio is erg prettig, en kan ook echt heel heel hard. + LED koplampen zijn heel fijn voor mij in het donker. + Rijkwaliteit en beleving - Gordel + SYNC meldingen op de displays. Vooral de gordelmelding vind ik uiterst irritant, kan dit uit? - Ruitenwissers hebben geen "Go-Home"-functie? Waar ik me vooral over verbaas op een auto uit 2019. Bij motor afzetten, blijven ze ergens halverwege de voorruit hangen.. dit is in de winter met vorst etc totaal niet handig vind ik zelf, dus die logica waarom dat er niet standaard op zit ontgaat me een beetje. - Er zit ergens een rammeltje/kraakje rechtsvoor in het interieur die ik niet kan achterhalen, dus mocht die me te erg gaan irriteren dan rijd ik even langs de dealer.
 8. DSonnema

  MartinB stelt zich opnieuw voor.

  @MartinST-line Je geduld nog even op de proef gesteld dus! Ben benieuwd naar die kleur in tegenstelling tot die van mij! Oh en waar ik erg benieuwd naar ben is de montage van je CEUK lampen. Die staat bovenaan op mijn lijstje, dus mocht je t hele proces bij houden en willen delen ben ik je dankbaar!
 9. DSonnema

  Myranda stelt zich voor

  Welkom! Wat zijn je verander-plannen?
 10. DSonnema

  Ford Fiesta ST-line MK8 Frozen White

  Dat geloof ik zo... wat plastic versus 675watt audio zal trillingen geven haha
 11. DSonnema

  Fiesta ST mk8 onderste grille voorbumper

  Hmm... ik laat t voor wat t is. Het zagen en toch complexe installeren zal te lastig worden voor me. Thanks iig voor je reactie!
 12. DSonnema

  Ford Fiesta ST-line MK8 Frozen White

  @Skippy Ik twijfelde nog over de deurprotectors destijds, maar die klappen alleen uit als ik de deur open doe... niet ander volk. Dus heb ze maar gelaten. Hopelijk blijft het lang goedgaan. @fiesta-mk5-tdi @bickel Thanks!
 13. DSonnema

  Ford Fiesta ST-line MK8 Frozen White

  Ja ergens word ik erg blij van die "scrollende" knipperlichten. Jammer dan weer dat achterop gewoon een simpel bolletje zit. Ik ga t ervaren met de koplampen. Zover vind ik t er gaaf uitzien, en geven ze een heerlijk wit licht. De banden zijn iig Vredestein, model moet ik even op terug komen.
 14. DSonnema

  Ford Fiesta ST-line MK8 Frozen White

  Thanks Ronald, ik hoop m ook lang netjes te houden! Nu de vraag of andere mensen dat ook gaan doen.....
 15. DSonnema

  Ford Fiesta ST-line MK8 Frozen White

  Ja gisteravond even, geeft een mooi helder wit licht! Ik zag wel dat de lampen zich tijdens het rijden/stilstaan verstellen in hoogte. Nu de herfst/winterperiode er weer aan komt zal ik gaan ervaren hoe het zicht echt zal zijn
×