Jump to content

Skippy

Active users
 • Posts

  147
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Ronald
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK8
 • Kleur
  Blauw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Skippy's Achievements

Fiesta Junior

Fiesta Junior (6/22)

 1. De symposer is een mechanisch systeem en is min of meer een slang die tegen het schutbord zit en daardoor meer geluid doorgeeft aan de cabine van de auto. Dit werkt niet over de speakers en is als zodanig ook geen nep geluid hooguit overbodig(je kan de symposer ook deleten).
 2. De Mountune optie met app en obd stekker die je als ik het goed begrijp zelf kan installeren ziet er ook goed uit. 235 pk met aangepaste luchtinlaat en 260pk met wat extra onderdelen zoals een aangepaste intercooler. Beide instelbaar via de app als ik het goed begrijp. En buiten BR Performance kun je ook bij Unicars in o.a. Oostende.
 3. Ik weet niet waar je zit in België maar deze mensen doen als het goed is Revo. Geen fatsoenlijke website maar zo te zien wel kennis van zaken. https://www.google.com/search?q=team+floral+belgium&oq=team+floral+&aqs=chrome.1.69i57j0i512l2j46i175i199i512j69i60.7432j0j7&client=ms-android-samsung-ga-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#lkt=LocalPoiReviews&trex=m_t:lcl_akp,rc_f:nav,rc_ludocids:3683771725707003049,rc_q:Team%20Floral,ru_q:Team%20Floral,trex_id:tiLYtc
 4. Mooie wielen! Staat super.
 5. Dit al gezien. Denk dat dit het beste antwoord is dat je kunt vinden. Hopelijk heb je er iets aan.
 6. Geen ervaring maar is het niet handiger om gewoon bij een Nederlandse leverancier de spullen te betrekken voor nazorg en garantie. Persoonlijk zou ik bij Mebu kijken voor een Revo tune en ze hebben ook een big brake kit. Wat ik doorgaans over Revo lees is buitegewoon positief. Wel mooie upgrades die je van plan bent. https://autosportmebu.nl/product-categorie/auto/ford/ford-fiesta/ford-fiesta-mk8-st/fordfiestamk8st-remdelen/fordfiestamk8st-remsystemen/
 7. Ligt uiteraard aan gebruik. Rij je altijd netjes 100 dan haal ik met 18" regelmatig 5,3 liter met hoofdzakelijk snelweg gebruik(airco altijd aan). En rijd je ook in de avond een beetje lekker doorvenbde helf overdag netjes dan kom ik nog regelmatig onder de 6 liter per 100km. Ik rij alleen nauwelijks stads kilometers.
 8. De MK7 ST met 182 pk doet er 6,8 seconden over dus de MK8 met 150 pk en vergelijkbaar koppel zal er net wat langer over doen. Maar net onder de 8 vind ik heel fatsoenlijk zeker voor de prijs. Ben benieuwd naar de waardes als je het klokt samen met een vriend.
 9. De acceleratie tijd zit denk ik ergens net onder de 8 seconden denk ik van 0 naar 100. Interessanter is echter denk ik dat vooral de tijd van 100 naar 150 km/h enorm verbeterd is .
 10. Ja ik heb zelf ook weinig vertrouwen in dit soort garanties behalve als het was zoals bij Mountune in het verleden. Dit was echter voor de 100pk ecoboost ook nooit een optie. Ik rijd zelf dusdanig weinig en hoofdzakelijk op de snelweg dus maak me sowieso weinig zorgen alleen het nut van eventuele tuning is dan ook niet zo groot. Eind van het jaar verloopt de fabrieks garantie dus dan maar eens kijken. Vooral het extra koppel lijkt me heel fijn.
 11. Ik hoop dat ze hem nog beter krijgen voor je in de nabije toekomst. Je zegt dat Unlimited officieel Ford tuner is en ik vraag me af waar dit op gebaseerd is? Zover ik weet is alleen Mountune binnen Europa de enige door Ford goedgekeurde Tuner dus vraag me af wat dit precies betekent. Ik zou dolgraag mijn auto laten tunen net goedkeur van Ford Nederland maar zover ik weet is dit niet mogelijk. Unlimited vind ik wel heel interessant omdat ze hier in de buurt ook een filiaal hebben en ze over het algemeen goede resultaten en tevreden klanten lijken te hebben.
 12. De 17" lukt ook nog onder de mk7 en 7,5 maar de standaard 18 inch wielwn van de mk8 gaan niet zomaar.
 13. M.S.W. 85 velgen(made by o.z.) zijn ook een mooi alternatief voor O.Z. turismo velgen en zien er in gunmetal erg gaaf uit. 17" staat erg goed onder de Fiesta.
 14. Heel dik! Veel plezier met je nieuwe aanwinst.
×
×
 • Create New...