Jump to content

STJunkY

Active users
 • Posts

  368
 • Joined

 • Last visited

About STJunkY

 • Birthday 10-09-1976

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Voornaam
  ST-JNK-Y
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

740 profile views

STJunkY's Achievements

Fiesta Senior

Fiesta Senior (7/22)

 1. Ik haat het toe te geven, want ik ben geneigd het patser bakkies te vinden, maar het is een zeer fraaie auto... Verder kan ik ook al bijna niks zeggen, want ik ben een van de weinige ST eigenaren die probeert om mijn auto maximaal net zo veel en liever minder geluid te geven... Dus dan is Milltek altijd de keuze boven Mountune, en wat mij betreft is Revo de énige chip tune (voor street legal, misschien zijn er betere voor track, niet in verdiept) Sowieso zal je er iets aan moeten doen, want mijn oude rotbak rijdt rondjes om je Dat was natuurlijk niet serieus (edoch wel waar), maar mooie bak en welkom op het forum....
 2. Huh, wat nu? Van mijn normale (lange) antenne, naar mijn AVC (Original Ford Performance Antenne, voor op het dak (als in voorop, niet achterop)) werd mijn ontvangst echt beter, niet slechter. mk7.5 2015 + Sony Installatie + Navigatie (en parkeerhulp voor nog meer sensors 😉). Een wilde gok, maar telemetrie voor je parkeerfunctie (sensors+aansturing rear dash cam) misschien, werkelijk waar geen idee anders, maar lijkt me niet voor audio. Hoezo dat dan, je hoeft in principe alleen een verloopstekker te hebben, van audio antenne (auto) > IN, gesplitst naar DAB+ (MCX) (Female)/Aarde/FM. Disclaimer: dit was genoeg voor de schepen waar ik dit voor gedaan heb, verkeersinfo weet ik niet, maar DAB heeft geen extra antenne nodig (in mijn ervaring). Net even gecontroleerd, en dankzij @Steelmaster en @BlackFocus, bedankt, hij zit inderdaad af-fabriek geïnstalleerd, en onder de bekleding bij het rechter achterwiel is de bedrading inderdaad wel te zien. (als antwoord dus: Ja, én Import, én Af fabriek, alhoewel dat voor mij persoonlijk nog steeds onlogisch is omdat dat niet persé zo hoeft... anyhoe, als t werkt werkt t (en ik luister toch nooit radio, altijd streaming, en alleen verkeersinfo automatisch)
 3. Heb ik al vaker gehoord, dus of ik heb mazzel gehad, of mijn combinatie Sony/AVC werkt per ongeluk goed, en ik luister niet héél vaak radio, maar bij mij heb ik zelfs in regio Delfzijl waar niemand ontvangst heeft is het bij mij prima (daar kom ik niet vandaan, maar vanwege werk ben ik er nog wel eens).
 4. Makkelijke uitspraak, echter niet correct.... als je gewoon de AVC sport antenne neemt (Ford Original Performance Parts) doet hij het beter dan de gewone antenne...
 5. Snap ik natuurlijk, maar er is dus één merk (Revo), die met behoud van fabrieksgarantie geïnstalleerd mag worden door een goedgekeurde dealer. Ik zeg uiteraard niet dat je dat zou moeten doen, maar er is dus wel een optie mocht het toch gaan kriebelen ergens in de aankomende 3 jaar
 6. Welkom, en goed dat je de moeite neemt om het in het juiste sub-forum te zetten, maar dan is een linkje daarnaartoe natuurlijk wel slim...
 7. Goedendag, en welkom! Gave bak, en de drang naar upgrades komt nog wel Met PS4's neem ik aan dat je Michelin Pilot Sport 4's bedoeld? dat vind ik vreemd, ze komen in bijna alle tests als beste uit de test, juist bij slecht weer. Mijn zus heeft ze onder haar Volvo, en daar heb ik nooit een gevoel van verlies van tractie. Ik heb de Michelin Pilot Super Sport eronder en daar moet je wél heel goed opletten dat de banden opgewarmd zijn. Tot 0 graden gaat het wel, daaronder gaat het snel achteruit (bij -6 zijn het eigenlijk gewoon slicks, en ga je alleen maar rechtdoor). Toegegeven, die van zus zijn 195/50/R17, mijne 225/35/R18, maar de Pilot Sport 4 zijn (zoals reeds gezegd) geroemd om hun tractie, maar het blijven wel zomerbanden natuurlijk. één vraagje, waarom staat hij zo hoog op zijn poten achter, of zo laag voor? is voor verlaagd, (of vertekend de foto), of staat de ST3 standaard zo op zijn poten?
 8. Nou, als ik er iets over te zeggen heb, dan krijg je gewoon "status exceptionele" op het Fiesta forum, je geeft altijd goed advies. Maar Gratz met je Focus, hippe auto, en geweldig nummerbord! (moet je dan ook wel gaan waarmaken hé )
 9. POIDH.... Welkom! (Pics Or It Didn't Happen 😁)
 10. TÜV en Deutschland is heel wat strikter dan Nederland, ik heb van mijn auto ongeveer elke 100km (overdreven) een situatie rapport.... België durf ik geen uitspraken over te doen (durf ik wel, niet doen, maar wil niemand tegen zijn schenen schoppen), en alles zuidelijker: niet doen, tenzij je zelf een grease monkey bent en weet waar je mee bezig bent. Dan heb ik het wel over jonge auto's, oude auto's is natuurlijk veel moeilijker, maar mijn auto één eerste eigenaar, en zo'n ongelooflijk gedetailleerd service boekje, en overdracht naar NL alles perfect gedocumenteerd. (en ik heb daaropvolgend ook alles perfect gedocumenteerd, inclusief al mijn Revo updates (approved by Ford) etc. en NAP volledige history ondersteuning).
 11. Dus front en achter zwart/rode emblemen, maar waarom geen gel-pads? waar is de kleine ford + ST en de 2 driehoekige ST stikkers voor dan? (Mijn pads voor/achter Zwart/Zilver) komen ook bij DMB vandaan, en volgens mij bij veel van onze members, dus sowieso goede aankoop.
 12. Is een MK7, die RS spoiler past niet op de MK7.5. (ook te zien aan zijspiegels en sideskirts). Verder Max, welkom en mooie bak hoor. edit : sorry, reageerde te snel, was al gezegd en beantwoord.
 13. Hallo, en welkom. voor een overzicht: https://www.autoweek.nl/carbase/ford/fiesta/ En met jullie budget heb je best wat leuks te vinden, een snelle zoek als volgt: https://www.autoscout24.nl/lst/ford/fiesta?sort=standard&desc=0&ustate=N%2CU&size=20&page=1&powerfrom=80&powertype=kw&cy=NL&priceto=6000&fregfrom=2009&atype=C&fc=2&qry=& (het goede type, meer dan 80KW, na bouwjaar 2009) En om me maar bij de import fans aan te sluiten, Ik ben ook een Duitse import full option ST182 (ondertussen ST225), mint condition interieur en exterieur, als je maar wel heel goed let op volledig onderhoud, en niet bij een beunhaas kopen!
 14. kost wat inzoomen, maar zijn idd 195/45/R16's en edit, de banden zien er ook niet al te best uit, en het zijn ook nog eens Hankook's......
×
×
 • Create New...