Jump to content

Donvincent

Active users
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Vincent
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6.5
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Donvincent's Achievements

What's a Fiesta ?

What's a Fiesta ? (4/22)

 1. Zal ik doen, maar nu nog op zoek naar voor een betrouwbare garage voor overige dingen 😁
 2. Naja, ik heb niks te klagen voor mijn 1e tripje naar de Kwik, man was vriendelijk werd niet moeilijk gedaan over dingen maar hoor toch iedereen klagen dat het een plek is die vermeden moet worden. Niet moeilijk zeg je? zal mij er eens in verdiepen.
 3. Het is al een tijdje terug sinds iemand hier wat gepost heeft maar ik probeer het toch. 3 weken terug bij de kwik-fit geweest vanwege een gratis zomercheck, en daar werd mij verteld dat de schokdempers achter slecht waren. Dat klopt op zich wel, zijwind maakt recht rijden soms lastig en het hobbelt toch best wat na. Dus kent iemand in of in de buurt van Leeuwarden een goede garage?
 4. Interessant, ik hoop dat ik hem kan vinden. Zien of ik hem misschien kan uitlezen en anders vervangen.
 5. Zal aan de einde van de middag even proberen een kijkje te nemen (als het droog is), Britse forum beschrijft goed waar de locatie zou moeten zitten. als hobby project? Het was koud maar niet zo koud😅
 6. MK6.5, er staat volgens mij in het boekje dat de dashboard de buitentemperatuur kan laten zien. Hij is dus wel eens aangesprongen en liet toen -31 zien en kreeg een rood lampje met een sneeuwvlok op mijn dashboard. Vreemd genoeg is mijn radio probleem weg sinds ik laatst hard op de rem moest trappen.
 7. Bedankt! weet ik dat ook weer. Gelijk mijn profiel aangepast
 8. Ah sorry, ik weet zelf niet zeker meende dat het een MK4 was. Bouwjaar is volgens internet 2005-2007, gaat om een Ford Fiesta Futura. Dan is het toch eerder een MK5?
 9. Wat bedoel je precies met crashstructuur? In de buurt van één van die metalen balken? Ik zal even kijken of er een source knop bij mijn stuurwiel controle zit, maar volgens mij heb ik niet zo'n knop. Enig idee hoe ik de boosdoener zou kunnen vinden?
 10. Goedemorgen iedereen, Ik ben zelf in het bezit van een Ford Fiesta Futura uit bouwjaar 2007 en vroeg me af of iemand de volgende 2 dingen weet: - De locatie van de buitentemperatuur sensor, deze geeft momenteel niks aan maar gaf laatst tijdens het rijden -31 graden aan en wil ik dus graag even naar kijken. - Ik gebruik de aux ingang om muziek te luisteren maar zo nu en dan springt de auto radio (Ford 6000cd) van aux naar radio zonder dat ik iets deed. Dit probleem doet zich zowel tijdens het rijden als in de wasstraat voor dus ik zou niet weten wat de oorzaak is. Wie o wie kan mij even helpen?😅
 11. Bedankt voor de informatie, vanmorgen even de pookhoes? los gehaald en toen kon ik bij de aux ingang. Bleek helemaal niet verbonden te zijn en het stekkertje lag er los naast. Probleem opgelost! bedankt!
 12. Net wezen kijken, ik heb een verlengstuk van mijn koptelefoon gebruikt om het meten makkelijk te maken. Geen gepiep dus er is iets met de kabel, enig idee hoe ik hier beter bij kan komen? Mijn aux ingang zit namelijk bij mij versnellingspook en ik vermoed dat daar ergens het probleem zit.
 13. Er gebeurt niks als je op de Aux knop drukt, ook niet als je nog een keer drukt of ingedrukt houdt. Je ziet wel AUX op het schermpje verschijnen maar dat is het. Als hij softwarematig uitgeschakeld is, krijg je dan alsnog AUX op het scherm te zien?
×
×
 • Create New...