Jump to content
Fiestaclub.nl

JimInHolland

Active users
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About JimInHolland

 • Rank
  Fiesta Newbie

Previous Fields

 • Voornaam
  Jim
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Zilver
 1. Het resultaat was dat Mebu in staat was om de auto te repareren. Aanvankelijk werd gedacht dat een schakelaar op het koppelingspedaal de boosdoener was. Het kan een signaal zijn dat de auto tussen de versnellingen in staat is. Na weer een mislukking heb ik hem een paar weken bij hen laten liggen en ze hebben de echte oorzaak gevonden: een stel uitgebrande massadraden. Als iemand anders de wijsheid van deze site in twijfel trekt, doe dat dan niet. Mebu zijn geweldig, en ik zal er altijd naartoe rijden voor een reparatie.
 2. Okay - MEBU is het dan. En ze zijn open op zaterdag, dus ik kan de auto makkelijker afzetten of ophalen; alweer 100% beter dan veel andere garages. Slim idee! Ik heeft ANWB compleet service, dan dat is "plan B" zijn. EAC Fail is is een generieke dashboardcode voor een elektrische storing. Het kan een pedaalschakelaar zijn, de bedrading vand de auto, een probleem met de massa-luchtsensor...veel dingejes. Met een dealer, normaal is het dat jij bent in-en-out veel keer voor dat de eche probleem is gevonden. Ik kom uit Amerika, en zo de grapje is dat de beste, meest populaire automonteur is de vent met de grootste, nieuwste boot. Ik zal pak het advies van iedereen opvolgen en iets organiseren met MEBU. Bedankt!
 3. Zoals de traditie, mijn 2002 First-Edition Fiesta heeft nu de gevreesde EAC FAIL probleem. Bah. Ik heb het forum gelezen en weet dat het van alles kan zijn -- Ik weet niet zeker of de auto kan naar MEBU bereiken. Weet iemand van een redelijke Ford-garage in Noord Holland of t'Gooi? De laatste keer dat ik naar de Ford-dealer ging, kon hij een nieuwe boot kopen...Ik betaal liever niet voor een andere.
 4. JimInHolland

  2002 First Edition Fiesta

  👍
 5. JimInHolland

  2002 First Edition Fiesta

  Meest mensen zeggen dat mijn Nederlands maak hun oren bloeden. Het mogelijk is dat ogen vergelijkbaar zijn... Maar, bedankt alle, voor het warme welkom!
 6. JimInHolland

  2002 First Edition Fiesta

  Bedankt! Ik moet eerst iets zeggen: mijn moedertaal is engles, maar ik wil probeer hier altijd te sprek in het nederlands. Sorry op het voorhand als ik uw ogen gekwetst.. ✌️
 7. JimInHolland

  2002 First Edition Fiesta

  Hallo allemaal. Ik heb een Fiesta "First Edition" uit 2002 die een zeer betrouwbare auto sinds ik hem nieuw heb gekocht. Ik heb nu wat problemen met de beruchte ECU FAIL, dus ik hoop een goede reparatiegroep in de buurt (Hilversum/Bussum/Baarn) te vinden.
×