Jump to content
Fiestaclub.nl

SvenB94

Active users
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About SvenB94

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Sven
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. SvenB94

  Autobeam LED H7 voor MK7

  Uiteindelijk bleken de juiste klemmen gewoon bij het setje Autobeam-lampen te zitten. Die zijn voor de MK7 ook los te verkrijgen. Bij Autobeam of elders: autobeam.co.uk/collections/led-accessoires/products/fiesta-clip
 2. SvenB94

  Autobeam LED H7 voor MK7

  Ik heb de rode versie gemonteerd. De extra afdekkappen zijn wel vereist. De mistlampen wil ik ook nog gaan aanpakken. Het liefst met een functie voor dagrijverlichting.
 3. SvenB94

  Autobeam LED H7 voor MK7

  Ik heb de lampen nu zo'n twee weken geleden ingebouwd en ben er nog elke dag erg blij mee. De bevestigingsclips waren gewoon meegeleverd vanaf Autobeam. In de projectorkoplampen heb ik geen last van strooilicht. De combinatie projector + leds geeft een mooi strak wit lichtbeeld. Verkeersborden lichten daarnaast veel meer op dan voorheen. Het monteren was een mooi klusje voor in het weekend en hiervoor heb ik de volgende handleiding gevolgd: https://talkford.com/community/topic/190596-fiesta-mk7-bulb-changing-guide/. Inmiddels zijn nu mijn koplampen (stads/dimlicht), hemelverlichting, kofferbakverlichting en kentekenverlichting van LED voorzien. Foto's: https://ibb.co/rFb7YkS https://ibb.co/PjvSNMr
 4. SvenB94

  Autobeam LED H7 voor MK7

  Hallo allemaal, Ik wil binnenkort mijn projectorlampen gaan voorzien van Autobeam LED’s. Weet iemand of ik hiervoor de speciale adapterclips voor nodig heb? Het gaat om een MK7 uit 2011.
 5. SvenB94

  Piepend geluid.

  Het lek lijkt boven. Twee monteurs hebben geconstateerd dat er een tussenschotje in de einddemper niet meer zit zoals het horen moet. Onder bepaalde druk geeft dit dus een afwijkende luchtstroom -> fluittoon. Het is gelukkig niets ernstigs en kan geen kwaad. Los van dat het irritant is. Binnenkort een nieuwe einddemper laten monteren en hopen dat dit het geluid oplost.
 6. SvenB94

  Piepend geluid.

  De distributieriem en multiriem zijn voor de aanschaf vervangen. Zou dit ermee te maken kunnen hebben? Ik weet niet hoe het voor het vervangen was. Bedankt voor het meedenken!
 7. SvenB94

  Ford Fiesta 1.4 Sport

  Dat had ik in eerste instantie ook verwacht, maar het valt reuze mee. Hij ligt heel rustig op de weg :)
 8. SvenB94

  Ford Fiesta 1.4 Sport

  Thanks! Ze zijn met 18 inch flink aan het formaat, maar het staat hem goed.
 9. SvenB94

  Piepend geluid.

  Hoi Tommie, Ik zit met een soortgelijk probleem in mijn MK7. Precies in het toerengebied dat jij beschrijft hoor ik een fluitend/rinkelend geluid. Ben jij er inmiddels achter wat de oorzaak hiervan is?
 10. SvenB94

  Ford Fiesta 1.4 Sport

  Hallo allemaal, Ik ben Sven en sinds een paar weken de trotse eigenaar van een zwarte Fiesta 1.4 Sport. Tot op heden rijdt hij heerlijk en ik hoop er nog lang plezier van te hebben.
×