Jump to content
Fiestaclub.nl

ldeijkva

Active users
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About ldeijkva

 • Rank
  Fiesta Newbie

Previous Fields

 • Voornaam
  Laurens
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK6
 • Kleur
  Blauw
 1. Thanks, was ik zelf nooit opgekomen. Alles behalve ideaal, maar ziet eruit als een prima oplossing. Ga me er in verdiepen.
 2. ldeijkva

  Nieuw lid, Fiesta 2002

  Thanks, is dus kennelijk een MK6. 😂 Mijn audio-wensen wordt een dingetje, zal wat anders moeten bedenken.
 3. Thanks voor zover. Ik ga aankomende dagen even wat lokale audiozaken af, zullen er ongetwijfeld ervaring mee hebben. In Heerhugowaard zit er van alles.
 4. Goedemiddag. Ik hoop dat iemand me hier op weg kan helpen betreft aansluiten van een bluetooth/aux in module op een 4500 RDS EON. Afgelopen dagen heb ik naar informatie lopen zoeken maar vooralsnog erg wisselende informatie. Ik heb geen behoefte aan het verzagen van de dashboard console, het zou plug and play moeten zijn, al dan niet met een alternatieve autoradio en vervangend frame. Ik ben in het bezit van een Ford Fiesta uit 2002, is dit een MK5 model? De autoradio bestaat uit 3 boven elkaar liggende elementen, met CD-speler en radio echter zonder aux-aansluiting. Voor zover ik het goed heb begrepen heeft dit model geen aansluiting voor een CD-wisselaar. Ik ben niet thuis in auto-audio, en moet eerlijk bekennen dat ik met alle informatie online door de bomen het bos niet meer zie. Op verschillende sites kom ik een module van Yatour tegen, maar ik snap dus niet waarop ik dit aan zou kunnen sluiten. Nu lees ik dat er een vervangend frame beschikbaar is om een reguliere DIN1 autoradio te monteren, valt dit frame dan over de console, zodat je de randen niet meer ziet? Ik heb de 45 pagina's van dit subforum doorgezocht, mocht iemand me de juiste richting in kunnen helpen zou ik het zeer waarderen!
 5. ldeijkva

  Nieuw lid, Fiesta 2002

  Goedemiddag. Hierbij even kort voorstellen. Mijn naam is Laurens, en sinds vorige week eigenaar van een blauwe Ford Fiesta uit 2002 (MK5?) met net aan 100k op de teller. Aangeschaft in Dirkshorn, en gezien het aantal kilometers wat ik per jaar af zal leggen verwacht ik de auto nog vele jaren in mijn bezit te hebben. Op technisch vlak is alles vooralsnog in orde. Aantoonbare geschiedenis met een aantal belangrijke onderdelen recent vervangen (distributieriem, remleidingen, wiellagers). Ik sleutel zelf. Vooral ervaringen met motoren, en vanuit werk met woning-installaties. Ik ben hier op het forum terecht gekomen omdat ik op zoek ben naar informatie over de autoradio, en eventuele aansluitingsmogelijkheden van bluetooth modules. Ik zal hiervoor een topic starten in het juiste sub-forum.
×