Jump to content
Fiestaclub.nl

Pancreas

Active users
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Pancreas

 • Rank
  Fiesta Newbie

Previous Fields

 • Voornaam
  Remco
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Grijs

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pancreas

  MK7 Schakel probleem

  En waar kan ik de nippel vinden? Zoek mij verloren 😟.
 2. Pancreas

  MK7 Schakel probleem

  Dan ga ik dat eens proberen, tankje van de vloeistof was wel aan de lege kant. Bijgevuld een aantal weken geleden, toen was het euvel even verholpen. Ik zal eens gaan ontluchten, dat heb ik de vorige keer niet gedaan. Heb je een tip hoe ik ontluchten het makkelijkste kan doen?
 3. Pancreas

  MK7 Schakel probleem

  In de eerste versnelling gaat meestal wel, maar ook niet altijd. Achteruit gaat wel prima. Het lijkt net of je elke keer naast de versnelling zit en met een beetje doorduwen lukt het wel. Soms helpt even de versnelling in zijn vrij te zetten en de koppeling op laten komen ook nog wel.
 4. Pancreas

  MK7 Schakel probleem

  Pedaal voelt normaal aan. Daar zat ik ook al aan te denken. Vind ik wel apart dat deze versleten zijn met een kilometerstand van net 114.000. Kan de synchronisatie ring snel verslijten omdat deze auto elke dag kleine stukjes (60 kilometer per dag) rijd en veel moet schakelen? Je zou toch denken dat deze auto er voor gebouwd is.
 5. Beste mensen, Ik heb problemen met het schakelen van mijn MK7. Met moeite krijg ik de auto (met draaiende motor) in de juiste versnelling, met motor uit kan ik wel goed schakelen. Dit geldt voor alle versnellingen. Ook kan ik de pook (met motor uit) zonder de koppeling in te trappen in zijn versnelling zetten. Hebben jullie enig idee wat het euvel kan zijn?
 6. Pancreas

  Start problemen MK7 (knipperend dashboard)

  Als je contact aanzet brand alles normaal op het dashboard. En zodra je doordraaid naar starten dan begint alles snel te knipperen en hoor je een snel tikkend geluid vanuit de motor komen.
 7. Beste lezers, Ik wou vandaag mijn ford fiesta starten. Helaas geen startende motor, als ik het contact aanzet en de sleutel draai naar de start positie dan knippert alles op het dashboard. Enig idee wat het probleem zou kunnen zijn? Je hoort dan een snel tikkend geluid vanuit de motor komen. Groet, Remco
 8. Pancreas

  Voorstellen

  Beste lezers, Het is wel zo netjes om mij zelf even voor te stellen, mijn naam is Remco en ben in het bezit van een Ford Fiesta uit 2011. Nu ik wat problemen heb vond ik het tijd om mij zelf te registreren op het fiestaclub forum.
×