Jump to content
Fiestaclub.nl

Arlin

Active users
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Arlin

 • Rank
  What's a Fiesta ?

Previous Fields

 • Voornaam
  Arnold
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Wit
 1. Arlin

  Voorstellen met MK8 ST3

  Nice! Mooie velgen ook! Zijn die stock voor een st? Of wat is het? Maarre... ben ook benieuwd naar wat jdm pics
 2. Arlin

  Terug naar Ford!

  Nice. Foto? En hoe is je verbruik met 17 en chip?
 3. Arlin

  Fiesta Red Edition 2015

  Irritant heh 😆
 4. Arlin

  Fiesta Red Edition 2015

  Is dat ook niet in je menu terug te vinden over auto inklapbare spiegels? Autostop zou moeten gebeuren (volgens ford) onder de juiste omstandigheden. Dat wil zeggen warme motor en wanneer je stil staat alleen je voet op de rem of zelfs los. Er verschijnt dan een groene a-tje in het middenscherm van je dash (zo werkt het bij mijn mk7.5 titanium tenminste)
 5. Arlin

  Stalen velgen verbreden.

  Wow, Was ook geen negatief commentaar Michel, heb zelf ook verbreed staal gehad naar 8j en dan getrokken bandjes eromheen. Vond het zelf wel stoer staan. Zolang het loopvlak onder je spatbord blijft is het toegestaan. Dacht ik tenminste (nooit voor aangehouden in elk geval) dit alles in Gelderland laten doen. Maar om op jou vraag terug te komen, nee geen idee wie dat in het zuiden doet. Succes ermee in elk geval!
 6. Arlin

  Stalen velgen verbreden.

  Waarschijnlijk naar 8j verbreden en dan getrokken bandjes eromheen?
 7. Arlin

  Terug naar Ford!

  Euh v5.10 volgens bc
 8. Arlin

  Terug naar Ford!

  Weten jullie toevallig ook of de sd cards van Bosch (marktplaats) ook in mn fiesta navi kan? Ik meende ergens gelezen te hebben dat het niet alles pakt?
 9. Arlin

  Terug naar Ford!

  Toch netjes, nu rij ik nog met een aardig zware rechtervoet. Dus denk idd dat het wel moet meevallen met verbruik. Good to know
 10. Arlin

  Terug naar Ford!

  Rij je dat op diesel of benzine?
 11. Arlin

  Terug naar Ford!

  Ah thanks! Nu zit er standaard 175/65/14 onder. Als ik er dus 195/45/16 onder gooi heb ik dus een kleinere wielomtrek/hoogte. Wat acceleratie gunstig zal beïnvloeden. Wel een bredere band wat het verbruik theoretisch onzuiniger zal maken. Hoeveel zal dat schelen? Denk dat ik nu gemiddeld 1 op 20 rij. Wat zal het dan straks worden?
 12. Arlin

  Terug naar Ford!

  Hallo iedereen!! Wat een levendigheid nog in deze forum! Ik ben dus Arnold afkomstig uit Zwolle en na heel wat jaren Honda freak te zijn geweest weer terug naar mn allereerste auto! Mn autoloopbaan is begonnen met een fiesta XR2 en heb nu een: Fiesta 1.5 tdci tiranium mk7.5 in frozen white Op alle opties na zou ik er niets maar aan willen veranderen (heb ik mezelf voorgehouden althans) alleen de originele 14 inchers wil ik veranderen naar 16, maar wat dat moet worden weet ik nog niet. Weet iemand welke maten ik dan moet hebben om mn wielkasten zoveel mogelijk op te vullen? Want eigenlijk wil ik em niet verlagen... als het goed is heeft de titanium al het verlaagde st onderstel? Ik hoop hier in elk geval veel te leren !
×