Jump to content

Scarrrr

Active users
 • Posts

  105
 • Joined

 • Last visited

Previous Fields

 • Voornaam
  Oscar
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7.5
 • Kleur
  Rood

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Scarrrr's Achievements

Fiesta Junior

Fiesta Junior (6/22)

 1. Gezien de moeite die het kost om bij het achterlicht te komen zag ik er wel tegenop 🤣
 2. Opgelost 🤯 Toch maar even het oude lampje teruggeplaatst. Deed het ook niet. Toen ik de motor startte kreeg ik wel ineens een melding over een kapot knipperlicht. Motor uitgezet. Lampje weer losgekoppeld en nogmaals teruggeplaatst. En voila... alles deed het weer. Daarna het chroom-lampje geplaatst en ook die deed het. Heel vreemd allemaal, maar misschien dan toch ergens vocht in het systeem. 🧙‍♂️Magic.
 3. Hallo, Ik heb een probleem met de knipperlichten aan de rechterzijde. De voorkant doet het wel, de spiegel niet en de achterzijde ook niet. Als ik de knipperlichten of alarmlichten inschakel dan geeft het dashboard 1x een groen pijltje rechts en daarna blijft het uit. De knipperlichten aan de linkerzijde werken naar behoren. Verder geen foutmeldingen op het dashboard. Iets meer details: Ik heb gister twee knipperlichten aan de achterzijde vervangen voor chrome bulbs. Getest en werkte prima. Ik reed net weg uit de wasstraat en niet veel later viel het probleem mij voor het eerst op. Samengevat: 2 vd 3 knipperlichten aan de rechterzijde werken niet en het indicatielampje op het dashboard doet ook niet mee.
 4. Het waaide gister natuurlijk wel erg hard.. Maar ik heb desondanks super zuinig proberen te rijden om het tankstation te halen. Ik heb zelfs alle onnodige elektronica uitgezet 🤣 Als de boordcomputer uitgaat van 1:15 (mijn gemiddelde verbruik) dan zou er bij vertrek nog ruim 6L in de tank hebben gezeten. Zelfs met 1:10 had ik dan met gemak het tankstation moeten halen. Voortaan dus zsm tanken als het lampje gaat branden.
 5. Ik vertrok gister van mijn werk met nog '100km tot 0' op de range indicator. De te rijden afstand is max 40km, dus ik ging er van uit dat ik dat zonder problemen zou halen en dat ik vlak voor thuiskomst nog even zou tanken. Zo'n 10km verder ging het lampje aan ('70km tot 0'). OK, dat gaat dus iets harder dan verwacht. Na ~35km gereden te hebben stond ik met zweethanden bij de pomp. De range-indicator had een duik genomen en stond op '3km tot 0'. Er ging zo'n 41,6L in de tank 😮
 6. 6,9s? Dat is 2s sneller dan de opgegeven 0-100 tijd van een 140pk red edition. Dat is wel een behoorlijk verschil!
 7. Gaaf! Ik vind die lip ook erg goed staan. Dat wil ik zelf ook nog wel. En dat opknappen van die remmen: Heerlijk als je de ruimte hebt om zoiets te ondernemen. Op straat dit soort klusjes uitvoeren is toch wat minder.
 8. Oke. Ook maar eens naar laten kijken bij eerstvolgende onderhoud.
 9. Mijn vering 'kraakt' soms bij drempels. Dit is eigenlijk pas sinds de winter en het iets koudere weer. Zou dat dezelfde oorzaak kunnen zijn?
 10. Anekdotisch verhaal, geheel subjectief: Ik weet niet hoe het bij de Fiesta / Ford zit, maar mijn Fiat had ik gechipped naar ~250Nm (volgens tuner maximale binnen de veiligheidsmarge van de bak) en daar heb ik na 100k (220k totaal) een nieuwe bak, koppeling en vliegwiel in moeten laten hangen. Of het verband met elkaar houdt? Geen idee.
 11. Ja, thanks! Ik ben er altijd voorzichtig mee. Ik rijd de auto dagelijks en zo'n 25k km per jaar. Maar ik ben ook altijd wel een beetje fan van pocket-rockets.
 12. @Tuccie306 Weet je al wat je gaat doen? Ik heb dezelfde auto en ik vind 140pk uit die 1.0 al aan de hoge kant. Als dat naar 168pk kan is dat natuurlijk geweldig, maar hoe lang blijft zo'n auto dan nog leven? 🤯 Ik ben in elk geval benieuwd naar je ervaringen/het resultaat mocht je besluiten om het te doen.
 13. Scarrrr

  Stofzuigen....

  Ik heb ook rubberen matten gekocht voor in de winter. Is inderdaad een uitkomst, want als ik zie hoeveel troep daar op ligt dan ben ik blij dat ik dat niet in mijn stoffen matten heb. Van de zomer gaan de andere matten wel weer terug.
 14. Scarrrr

  H7 LED

  Nee niet nodig. Op Youtube zijn genoeg filmpjes te vinden. De lamp zit wel vast met een soort kliksysteem wat nog best wat weerstand kan geven.
 15. Scarrrr

  H7 LED

  Je 'moet' de koplampen er uit halen. Zijn twee bouten per lamp geloof ik.
×
×
 • Create New...