Jump to content
Fiestaclub.nl

RonaldZLD

Active users
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

About RonaldZLD

 • Rank
  What's a Fiesta ?
 • Birthday 26-06-1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zeeland

Previous Fields

 • Voornaam
  Ronald
 • Auto
  Ford Fiesta
 • Type
  MK7
 • Kleur
  Zwart

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. RonaldZLD

  Climair zijwindschermen

  Niemand een idee?
 2. RonaldZLD

  Climair zijwindschermen

  Vorig jaar heb ik Climairs geplaats. Vindt het er heel goed uit zien en daarnaast ook zeer tevreden over de geluidsvermindering. Alleen is er toch iets dat me blijft irriteren. Wanneer ik mn ramen omhoog doe, merk ik dat de laatste 2cm heel zwaar gaat gepaard met het plastic 'kraak' geluid. De Climairs zijn geplaatst volgens de beschrijving, maar misschien heeft iemand tips om het sluiten van de ramen te versoepelen?
 3. RonaldZLD

  Fiesta Sport mk7 (2010)

  Zijn deze alleen bij de Ford dealer verkrijgbaar? Heb ze er zelf namelijk ook opzitten, maar bij 1 van de leds is water binnengekomen en is bruin uitgeslagen helaas.
 4. RonaldZLD

  Hemelverlichting Hulp gevraagd

  Iets te snel geweest met de vraag om hulp. Lees net op het forum dat dit met de pinnetjes te maken kan hebben die verkeerd contact maken of het heeft met CANBUS te maken. Even verder rommelen dus. Edit: had inderdaad met de pinnen van de schakelaar te maken. Beetje verbogen bij het demonteren en maakte verkeerd contact. Terug gebogen en werkt weer naar behoren.
 5. RonaldZLD

  Hemelverlichting Hulp gevraagd

  Misschien dat iemand van jullie mij verder kan helpen. Vanavond heb ik het lampje van de hemelverlichting vernieuwd, ander kleurtje erin. Maar nu heb ik een probleempje: Alles geïnstalleerd en het lampje werkt, maarrrr... zet ik de schakelaar op uit, blijft het lampje uit, zet ik de schakelaar op aan, dan blijft ie uit. Zet ik de schakelaar in het midden, dus op het openen van deuren zegmaar, blijft het lampje continue branden. Dus wanneer de deuren gesloten zijn, auto op slot enz. Iemand eerder dit probleem gehad en die mij kan helpen? Betreft hemelverlichting in de MK7 Metal met 1 halogeen lampje erin.
 6. RonaldZLD

  Verlichting: Xenon/Led

  @Leon Fiesta Na wat zoeken valt LED sowieso af. Wel kom ik tegen dat anderen voor een H7C xenon lamp zijn gegaan, die zouden vrijwel hetzelfde lichtbeeld geven. Maar zal voor de zekerheid de garage vragen of het uberhaupt mag. Is het met een xenon H7C lamp gewoon plug&play? Of moet ik dan nog iets aanpassen? Ben echt een leek op gebied van verlichting.
 7. RonaldZLD

  Verlichting: Xenon/Led

  Goedenavond allemaal, Al een tijdje wil ik witte verlichting plaatsen in de koplampen. Wat raden jullie aan? Xenon of Led? En welk merk/type moet ik nemen? Zit er ook aan te denken om meteen mijn mistlampen aan te pakken.
 8. RonaldZLD

  Probleem aansluiten sub

  Heb het toch nog via de radio gedaan. Had geen geduld om te wachten op een zekeringtap. Dus de stekkers aan de achterzijde van de radio doorgemeten en het blijkt dat een blauw/bruine draad(nee, niet van de speakers) geschikt is. Connector er op gezet, blauwe contactkabel erbij en klaar. Sub gaat nu aan/uit wanneer ik het contact omdraai👍 Nogmaals dank voor alle reacties/tips.
 9. RonaldZLD

  Probleem aansluiten sub

  @BlackFocus @allesklusser bedankt voor de reacties, het wordt inderdaad F15. Alleen balen dat die zekeringtaps hier in Nederland nogal schaars zijn. Voor andere MK7 bezitters die zich afvragen welke zekeringtap je nodig hebt: het is de "mini"zekeringstap.
 10. RonaldZLD

  Probleem aansluiten sub

  Vanavond de radio eruit gehaald om eens te checken welke kabels er allemaal achterin zitten, nou een hoop. Het plan nu is om de "blauwe" contactkabel aan te sluiten op de zekeringskast achter het dashboardkastje. Op welke groep raden jullie dit aan? Ik zat zelf te denken aan: "Multifunctionele display, klok, interne scanner, HVAC-paneel" of de "Audiosysteem, instrumentengroep" beiden zitten op 7,5 ampere, zou dit goed zijn?
 11. RonaldZLD

  Probleem aansluiten sub

  Thanks voor het schema, ga morgen nog eens proberen om mijn radio eruit te halen.
 12. RonaldZLD

  Probleem aansluiten sub

  Bedankt voor de links, ga er morgen mee aan de slag!
 13. RonaldZLD

  Probleem aansluiten sub

  Thanks, tot zover is het me duidelijk. Heb hem nu provisorisch op een "aanstekerstekker" aangesloten, maar dat is dus weer een extra zichtbare kabel. Helaas heb ik zelf geen handleiding bij de auto meegekregen. Kan iemand me vertellen van welk poortje ik kan aftakken?
 14. RonaldZLD

  Ford Fiësta Metal

  Het is gewoon via de camera van mijn mobiel, maar die hebben tegenwoordig ook een groothoeklens. Binnenkort maar eens een beter shot maken👍
 15. RonaldZLD

  Ford Fiësta Metal

  Komt denk ik door de groothoeklens van de camera, aangezien die Fiësta hier origineel is. Maargoed, bij gebrek aan een betere foto..
×